London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
dasha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dasha »

živjo! no tole mogoč ni ravn rubrika jezikovnih potovanj sam seen ..je bla kera/ker?
ka pa da stanuješ pr družini?
kr stara sm šele 15 :x ..ubstaja kei da bi delala lahk u vb pr taki starosti? karkoli za 15letnike :P
čimprej odgovore prosim
lp!
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Najboljš da se pozanimaš pr kakšni agenciji k majo jezikovna potovanja oz. jezikovne tečaje v tujini - greš gor pa stanjueš pri eni družini, ampak to je samo z razlogom da se greš gor učit jezika! Dvomim pa da bi te kdo uzel zato da bi tam delala....Sploh pa zato ker maš "samo" 15 let - si pač mladoletna. Če bi bla jst tvoja matka ni šans da te pustim! :D
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

ukaj bi naju prišlo npr. 4 nočitve z zajtrkom za dve osebi cca. 270 € v sobi brez kopalnice
ali pa 370 € v sobi s svojo kopalnico...
zdej pa lih ne vem, kolk je važn, da maš svojo kopalnico gruebel

Me smo dale za 3-posteljno sobo (smo ble samo me not) in pač skupna kopalnica na štuk...In nas je za 7 nočitev zajtrkom pršlo 270 € (po osebi) - tok kot bo tebe za 4 noči; Mal se mi draga zdi ta tvoja varianta no...čeprau sobce prou fletne zgledajo!
Jst sm bla tut ful skeptična zarad skupnih kopanic, ampak sem zdej mnenja da je čist useen če so skupne...za tistih 10 min na dan k se tuširam tam...je za preživet. Pa tut u hostlu smo praktično samo spale, sej smo ble okrog čist ceu dan. Ko takole potuješ res ni pomemben luxuz hostla, ampak to da je pocen in da je na dobri lokaciji. Me smo zadele u polno se mi zdi :D

Je pa druga stvar če greš na počitnce...tukej pa ni šans da grem u hotel k ma manj kot 5* :P
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Midva čez 20 min pičiva proti Brniku :heiss: :jump: :heiss:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

Lejla86 uživej :wink:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kasiopeia »

Ja, Lejla, uživaj!! London je prelep :zustimm: Sem ti fouš :oops:
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Mene pa zanima kam ste šli vse v Londonu, ker so dosti drage vztopnine in bi rada prej preverila kaj se splača videt...recimo kolegica je rekla da je blo v Towru ful brezveze, da jim nič niso pokazali...jaz recimo bi ful rada šla v Tate ker me umetnost zanima...še kaki predlogi?
Houd de wereld tegen
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Jst bi letos poleti šla ful rada v London..
Kr sred ceuga me je primlo da bi šla :D sploh pa k mi je frendica pravla kko se je mela ona vsako leto fajn tam (sej jst tudi, samo je blo že doolgo nazaj)..
Samo se mi dozdeva da sm že malo prepozna.. :?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Evo me, včeri sm pršla nazaj iz Londona! Blo je fenomenalno...sicer sem bla že drugič, ampak je blo zdej tok bolš, ker sem bla s fantom pa še nisva mela tipične šolske ekskurzije. Obdelala sva vse štacune na Oxford Streetu, Camden Townu, Covent Gardnu...če kera rab kkšno informacijo, sm čist frišna :cool: .
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lammy »

Ma men je London itak "It" City:)letos julija grem že 4. tja, pa vem, da to ne bo zadnič..te kr mal zasvoji:)predvsem se veselim Primemarka, pa kšn muzikal bom šla si ogledat s frendico. Ah, life in the big city :D
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

^^ali "the" city? :D :D
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

uuuuu, jaz grem pa jutri, pa za vikend :razz:
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lammy »

"it" city, "the" city...vseen :D sm bolj v tem smilu hotla uporabt, kot rečejo, she's the new "it"girl:) važn, d grem js tja hehe.oo blagor teb zvončiča! kej poročej, kaj kej dogaja tam;)
Uporabniški avatar
Dagger
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a Dagger »

a gre katera med poletjem v London? js mam grozno veliko željo ampak je problem da kolegice nekak ne upajo it v lastni režiji. men se zdi pa to še vseen najboljša varianta.
če se najde katera naj obvesti :]
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

Jaz sem prisla iz Londona pred 14 dnevi.. I'm inlove again :hearts: In grem cetrtega avgusta spet. Tretjic :oops: Kaj ces, nora sem na to mesto.
Grem pa zdaj 1. v lastni reziji, malo brskam za hoteli, mislim da je ena predhodnica ze omenla Central Hotel. Za dve osebi, v twin sobi s kopalnico boma odstela 321 funtov, se mi ne zdi predrago. Brez kopalnice je malo manj, ne vem tocno. Mama ze plan kaj vse boma pogledla, je treba se edino malo nastudirat kaj boma v enem dnevu pogledla. Rabis neki plan, brezglavo letat okoli ni najbol fajn. Predvsem ker je ful veliko za videt. Grema pa za en tedn. :flehan: :clowm:

Kooooooooooooooooooooomaj cakam (ceprav me je letala malo strah, priznam) :oops: :D :gut: :english:
Hello, 911. I''m on fire!
Odgovori