tistaena napisal/-a:Nisem rekla da je popoln. Ima tudi slabe strani in jih vidim že zdaj, pa me čisto nič ne moti, ker so to stvari, ki lih še vedno toleriram in druge lastnosti oddtehtajo.
Dejstvo je, da te na začetku tiste ˝pomanjkljivosti˝ definitivno motijo precej manj kot pa čez nekaj časa

Stvari, ki se ti mogoče zdaj zdijo celo simpatične ti lahko čez čas začnejo precej najedati živce..
Pa nočem biti nek partibrejker

Želim vama (oz. ti) vso srečo in upam, da se ta tip zagreje zate..
emanuela napisal/-a:Naprimer, nekomu se ne zdi nič takšnega, če njegov partner ne mara živali. Jaz imam v stanovanju mačka in se z nekom, ki mi takoj pove, da tega na noben način ne prenaša, se mu gnusi ali kaj podobnega , pač ne morem ujeti na dolgi rok. Ali pa potreba po žuranju-sama imam dovolj nekajkrat na leto, tako da z nekim vsakotedenskim žurerjem ne bi shajala. Pač, nič takšnega če pogledaš, ampak dovolj

Jst pa mislim, da če vsak mal popusti se da vse zmenit..
Če tip ne prenaša živali v stanovanju se mu mogoče samo gnusi, da bi maček hodil po mizi ali pa spal v postelji oz. blazini. Če je samo to, se vse da rešit. Se pač zmeni oz. sprejme nek kompromis in se mačka ne spušča v spalnico in sta oba zadovoljna.
Podobno je z žuranjem.. Če naletiš na nekoga, ki je vsak vikend zunaj, tebi pa sede samo parkrat na leto, se pač zmenita in on mal da žuranje na stran, ti pa malo povečaš tisto število vikendov, ko greš ven. Pa se zmenita, enkrat na mesec.. Evo.. Problem rešen..
Nesmiselno se mi zdi že v začetku obupat zaradi takih malenkosti. Seveda pa morata oba biti pripravljena popuščat. Drugače tako ali tako stvar nikamor ne pelje. Če ne prej, bo pa čez par let zaškripalo.