Tašče in tasti!
Tisto je bilo samo enkrat - pa sem ji pol rekla, da mi to ni všeč. Pa se tega drži. Mene bolj skrbi, kako bo potem, čez 8 mesecev, ko bo otrok. Da se ne bo potem napol naselila pri meni. V prvih dneh bom seveda hvaležna, če mi bo skuhala, pa kaj oprala, pa recimo pospravila, ko bom še v bolnici. Potem bi pa rada, da se počasi odstrani.
Je pa vsiljiva že zdaj v smislu stalnega govorjenja o moji nosečnosti. Samo še o tem govorimo, in mi sploh ni kul. Kaj pa, če gre kaj narobe - saj se bom bolj sekirala, kako njim povedat, kot pa zaradi stvari same ...
Je pa vsiljiva že zdaj v smislu stalnega govorjenja o moji nosečnosti. Samo še o tem govorimo, in mi sploh ni kul. Kaj pa, če gre kaj narobe - saj se bom bolj sekirala, kako njim povedat, kot pa zaradi stvari same ...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Aha...no sej jst sm zdej skor vsak vikend dol pri njih. Full mi je fajn se dobr počutm pri njih kot drugo pa sva skupej s fantom pa še posebej me mamica njegova povabi.
Zato premišljujem, da bi šla dol delat ker je njegova mami tud tk študirala, da bi jst dol pršla čez počitnice.
Malo bomo še premislili.
Zato premišljujem, da bi šla dol delat ker je njegova mami tud tk študirala, da bi jst dol pršla čez počitnice.
Malo bomo še premislili.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Sicer se s "taščo" bolj malo vidimo, ampak se kar fajn razumemo, je prijazna, še precej mladostna mamica, nakulirana.. "Težijo" splošno, glede šole in tko.
Pri men je pa še celo tko, je ostal v men od ene super učitljice, ki se je res trudila nas učit o bontonu in tako, da še svoje babice vikam(eno zato, ker je itak že na pol gluha in je sploh bla vajena spoštljivega odnosa od mlajših, ker je bla profesorca).
Enako s "taščami", oz. od bivšega je pa skoraj znorela, je kar zahtevala da jo tikam.
mily napisal/-a:glede tikanja, je pa tudi že meni rekla da jo lahko. pa mi je tako čudno. se kr izogibam tega da o tikam.
Pri men je pa še celo tko, je ostal v men od ene super učitljice, ki se je res trudila nas učit o bontonu in tako, da še svoje babice vikam(eno zato, ker je itak že na pol gluha in je sploh bla vajena spoštljivega odnosa od mlajših, ker je bla profesorca).
Enako s "taščami", oz. od bivšega je pa skoraj znorela, je kar zahtevala da jo tikam.
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
purple_rain napisal/-a:Sicer se s "taščo" bolj malo vidimo, ampak se kar fajn razumemo, je prijazna, še precej mladostna mamica, nakulirana.. "Težijo" splošno, glede šole in tko.
No pr men je isto. Njegova mami je full faca sam za hec pa taka. Je zelo mladostna (41let) in je full fajna. Pogovoriva oz. pogovarjava se vse od a do ž.
No pri njej je še to ker zahteva da jo tikam ampak jst je nemorm. Sam pomoje, da ji gre res na živce če jo vikam ker mi to vsakič reče.
kaj nej rečem no zdej če že tk vztrajate vas bom pa tikala in se poskušam brzdati da jo začnem tikat???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
hmm..jz pa mame od mojga dragega ne maram
prejšni teden smo bli na večerji..jz on njegovi starši, brat pa tete in strici..pa mi je ta krota skoz neko sramoto probala delat. da so me pol vsi gledali ko največjo budalo
baje ona nč slabga ne misli..ampak pač ne zaveda se da s tem ne dela dobro..ampak..jebi ga
mam čim manj stika z njo-kolkr se pač da ane 

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Kaj je pa govorila
?
Jau si sploh nemorm predstavlat, da ti gre tašča sramoto delat oz. te v sramoto spravla.
Mene samo to skrbi da bi se spremenila.

Jau si sploh nemorm predstavlat, da ti gre tašča sramoto delat oz. te v sramoto spravla.
Mene samo to skrbi da bi se spremenila.
ne znam ti prek pisanja povedat..ne da se opisat..u glavnem zlo hudobna je bla
celo moj se je napizdu na njo tam za mizo
vsi so mu darila dali pa to..jz pa ne ker sm mu dala 2dni prej. smotano mi je tam mu devat pa čestitat kao da se komi poznama pa vidma 1× na mesec..take stavri se midva med sabo zmenma
in je pol tam za pouno mizo rekla: renata edino ti ninotu nisi dala darila.. itd. jz nism vedla ka bi ji rekla
vsi so pa mene bedno gledali-itak je pol dragi reku da to sma se midva že dva dni prej zmenla. pol kjer kol sm se vsedla ji ni pasalo..je skoz diktirala kje naj sedim.-ko da sm petletn otrok ki se ne zna usedit na svoj plac. pa to so ble itak najbolj mile zadeve..ena dva teto pa strica sm prvič vidla u petek..rajš si ne predstavlam kak prvi vtis o meni sta dobla
sam s emi zdi dobr kr sm tak flegma osebek
mi dol visi u bistvu za vse njih skup 

Čist razumem
Pr men se dogajajo podobne scene, a zmeri na način, da dost folka ne opazi, da gre sploh za kakšno zlonamerno opazko. Tko ženska neki kao v šali vn spusti al pa se tko nasmeje...ma nasplošno mam včasih tak filing k da misl kok sm js taka še nezrela oz. tiha. Sam ja valda da mi rata bedno in se sploh ne poskušam brant-ker pol pa js izpadem nesramna
Vem bedno ja... Kar mi je pa še najbl beda je pa to, da sva midva z mojim dalj časa skupi kot pa njegov brat in njegova,in je njuna matka rekla sam njima, da jo ženska lahko tika, men pa ne...
In pol ji je moj lubi to omenu in njen razlog-onadva sta že poročena, uaaaau
Ja in ko bova midva, bom pa tut js lohk tikala...Mislm halo???? Pa dl cajta sva skupi in vse, in tut ne vem če se bova kdaj poročila, ker nama je čist kul na koruzi
...
Uglavnem svašta. Sam to mi je pa res ful grdo in se zarad tega počutm prov manjvredno pr jih doma

Pr men se dogajajo podobne scene, a zmeri na način, da dost folka ne opazi, da gre sploh za kakšno zlonamerno opazko. Tko ženska neki kao v šali vn spusti al pa se tko nasmeje...ma nasplošno mam včasih tak filing k da misl kok sm js taka še nezrela oz. tiha. Sam ja valda da mi rata bedno in se sploh ne poskušam brant-ker pol pa js izpadem nesramna

Vem bedno ja... Kar mi je pa še najbl beda je pa to, da sva midva z mojim dalj časa skupi kot pa njegov brat in njegova,in je njuna matka rekla sam njima, da jo ženska lahko tika, men pa ne...
In pol ji je moj lubi to omenu in njen razlog-onadva sta že poročena, uaaaau

Uglavnem svašta. Sam to mi je pa res ful grdo in se zarad tega počutm prov manjvredno pr jih doma

Be happy!!!
Mašy napisal/-a: Sam to mi je pa res ful grdo in se zarad tega počutm prov manjvredno pr jih doma![]()
![]()
vidiš jz pa ne