Obsojanje zaradi seksualnega življenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ :stupid:

nimaš pojma od pojma.
seveda je odvisno od situacije. a če bi se tvoja hči kurbala naokrog, bi morda drugače razmišlala. sploh pa se ti j*** kakor veš in znaš.
name se pa ne jezit, če rada daš.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

claire :respekt:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

claire napisal/-a:^^ :stupid:

nimaš pojma od pojma.
seveda je odvisno od situacije. a če bi se tvoja hči kurbala naokrog, bi morda drugače razmišlala. sploh pa se ti j*** kakor veš in znaš.
Še enkrat (če ti ni jasno kaj je bassjaxx hotela povedat): kako se vse to tiče njene mame?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

purple_rain napisal/-a:

nimaš pojma od pojma.
Še enkrat (če ti ni jasno kaj je bassjaxx hotela povedat): kako se vse to tiče njene mame?

:respekt: puprple_rain
bassjaxx
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a bassjaxx »

nimaš pojma od pojma.

Ajaa, razumem kaj si hotela povedat - da mama, ki je bila tako požrtvovalna, da je tega froca celo milostno na svet spravla, ga hranila in mu dajala streho nad glavo, ma pa ekskluzivne pravice do tega, da ve o njej čisto vse, pa da ga ni enga FF za katerga ona ne bi vedla, da njeno hčerko poriva - ker bog ne dej, da bi jo mela brezpogojno rada, pa jo zarad nepoznavanja določenih dejstev ne bi mela priložnosti obsojat.

Veš kaj, on a second thought, mogoče sem te pa napačno ocenila. Nisi zoprna, zagrenjena in zatežena babnica. Ti si en fašist. Takim k si ti ne bi smel pustit otrok met, ker očitno misliš, da ma starš nad otrokom lastninsko pravico. Niti ne bi rekla, če bi šlo za eno nedoraslo 15letnico, ona je pa baje že zadost stara, da ma pravico do zasebnosti pa intime. Pa btw, a se ti strinjaš al ne je čist irelevantno, hvalabogu mamo tut pravno podlago za to, da ti lahko rečem, da na žalost TI nimaš pojma o pojmu. Svojmu otroku bi šla kratit osnovne človekove pravice, pol boš pa tle "moralo" zganjala, dej dej. Če obstaja tak folk k si ti ni čudno, da se na Čustvih odperajo teme along the lines of "mama mi pri 20ih ne pusti ven, brska mi po sobi, mam policijsko uro, ..." Ergo, nisi samo inteligenčni deficit, ti si rak rana svojega potencialnega bodočega otroka.

Če bi vedla čigava si, bi šla kr k vam na zvonc tvoji mami povedat, da ne bo pol šok, k boš mela depresivnega froca, njim pa ne bo nič jasno :wink:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Holy crap! :gut: :respekt: :yau:
It was forever..but it didnt last long..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:lol: :lol: :D ahahaha
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

bassjaxx napisal/-a:

nimaš pojma od pojma.

Ajaa, razumem kaj si hotela povedat - da mama, ki je bila tako požrtvovalna, da je tega froca celo milostno na svet spravla, ga hranila in mu dajala streho nad glavo, ma pa ekskluzivne pravice do tega, da ve o njej čisto vse, pa da ga ni enga FF za katerga ona ne bi vedla, da njeno hčerko poriva - ker bog ne dej, da bi jo mela brezpogojno rada, pa jo zarad nepoznavanja določenih dejstev ne bi mela priložnosti obsojat.

Veš kaj, on a second thought, mogoče sem te pa napačno ocenila. Nisi zoprna, zagrenjena in zatežena babnica. Ti si en fašist. Takim k si ti ne bi smel pustit otrok met, ker očitno misliš, da ma starš nad otrokom lastninsko pravico. Niti ne bi rekla, če bi šlo za eno nedoraslo 15letnico, ona je pa baje že zadost stara, da ma pravico do zasebnosti pa intime. Pa btw, a se ti strinjaš al ne je čist irelevantno, hvalabogu mamo tut pravno podlago za to, da ti lahko rečem, da na žalost TI nimaš pojma o pojmu. Svojmu otroku bi šla kratit osnovne človekove pravice, pol boš pa tle "moralo" zganjala, dej dej. Če obstaja tak folk k si ti ni čudno, da se na Čustvih odperajo teme along the lines of "mama mi pri 20ih ne pusti ven, brska mi po sobi, mam policijsko uro, ..." Ergo, nisi samo inteligenčni deficit, ti si rak rana svojega potencialnega bodočega otroka.

Če bi vedla čigava si, bi šla kr k vam na zvonc tvoji mami povedat, da ne bo pol šok, k boš mela depresivnega froca, njim pa ne bo nič jasno :wink:

upam, da se moji in tvoji otroci nikoli ne srečajo (otročje).
glej. zanimivo je, kako se glede enih zadev razjezite, glede drugih, ki so na istem nivoju, bi pa trdile obratno.
primer: ali meniš, da mama, ki vzdržuje študenta ima pravico vedeti, da le-ta ne hodi na fax, ne dela izpitov, itd.? jaz menim, da ja, ker s takim otrokom nekaj ne štima (slaba družba, napačen fax, karkoli). in če mami tega recimo noben ne pove, ne more vedeti. če ve, mu lahko pomaga.

enako za droge, enako za gonjenje. s takimi ljudmi nekaj v glavi ni ok. in jim je treba pomagat. (pač dajat se dol z vsem kar gre mimo je bolezen pa če ve tu trdite o ne vem kaki svobodi, intimnosti in pravici delati kar komu drago). kje je za kaj takega meja je spet drugo vprašanje. vsekakor se pa nobeden ne more izgovarjati na "vsesplošno neustavljivo privačnost", da bi opravičil veliko število spolnih partnerjev (kot sem že rekla- ta številka je pa seveda relativna).

in upam si trditi, da bi mamo, ki bi nehala finančno podpirati otoka vse oblajale. torej, če vam je mama lahko brisala posrane riti, čistila za vami ko ste bruhali, vam kuhala,itd. ima pa verjetno pravico vedeti, če je s hčerjo nekaj narobe.

in še nekaj: ko sem v eni temi tu gor enkrat omenila v zvezi s posilstvom, da če bi mene kdo skušal positi, bi ga oče "ubil", so se nekatere posmehovale v smislu: a ne znaš sama zase poskrbeti? :roll: enako je tukaj. moja P***a, moj lajf- kao. pač ne moremo delati vedno kar se nam zljubi. oz. smo morda bolni-...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Zanima me, kako bi pomagala hčerki, ki se "goni" naokol? Hčerki, ki je na drogah? Hčerki, ki ji ne gre faks oz. ga bluzi?

Če hčerka ali sin, nima veze noče tvoje pomoči/nasveta, ne bo nič zaleglo. Lahko ji pametuješ, ampak prisiliti jo ne moreš v ravno veliko stvari.

Upaš lahko edino, da si vzgojila hčerko, ki bo prišla k tebi po nasvet, ko ji kaj ne bo šlo v življenju in upaš da bo upoštevala tvoj dani nasvet. Kaj več pa sploh lahko narediš?

Otrok prej zasovraži starša, ki hoče komandirat njegovo življenje in ga seveda ne upošteva (kar pa pripelje do še slabše situacije).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ ja o tem bi se spet dalo na dolgo in široko razpravljat... toda rešitev se lahko najde. je pa res, da spreminjanje neke zelo zasidrane "ideje" (o čemerkoli) je mnogokrat sozifovo delo, sploh zato, ker (kot si sama rekla) nasveti najpogosteje letijo na prazna ušesa. a še zmeraj je bolje poskusiti kot ne vedeti.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Poskusiti s čim? Sam vprašam, ker me zanima kaj bi ti naredila (čist iz firbca).

Lahko otroku celo življenje v glavo vbijaš drugačna mišljenja, pa še vedno lahko on čisto drugačen pogled ima na te stvari. Bolj pomaga kak oče naš zmolit vsak večer :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ glej tu gre sigurno za neko čustveno otopelost, nestabilnost (za kar so seveda lahko krivi tudi starši sami). pogovor in soočenje z dejstvi vsekakor ni odveč. tudi zdravniška pomoč navsezadnje pride prav. itak, da če noče pomoči pač ne moreš nekoga prisiliti.
je pa prav, da ni starš zadnji, ki izve za tako stvar. to sem hotela poudariti.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Claire tebi bi ustrezalo, če bi prišla neka punca zvonit tvoji mami na vrata in bi ji govorila o tvojem spolnem življenju, koliko, kokrat in kako ti seksaš, ker se pač to njej nebi zdelo prav?
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ jaz govorim o skrajnih primerih. v končni fazi vsak sam presodi kaj in kako. ne pravim, da bi morale zdaj it zvonit vsem materam prijateljic, ki se tu in tam dajo dol s kom. bolj povdarjam dejstvo, da je "vednost" matere v nekterih primerih le ni tako zanemarljiva kot ene trdijo.
Odgovori