Nekaterim ženskam paše da imajo par kao odvečnih kilogramov.
Js si skor želim še mal kg dobit (na posebej določenih mestih

Sessa napisal/-a:pikec zlati-od kod si ze dobil navdih da zenske mislimo,da so moskim vsec mali joski??taksni mi date mislit, zakaj se sploh vkljucujete v forume za zenske, ko pa sploh ne veste nicesar o njih...
rosomah napisal/-a:Sessa napisal/-a:pikec zlati-od kod si ze dobil navdih da zenske mislimo,da so moskim vsec mali joski??taksni mi date mislit, zakaj se sploh vkljucujete v forume za zenske, ko pa sploh ne veste nicesar o njih...
Raka zaradi silikonov si očitno želi vse veš žensk, ki jim ne gre v glavo, da je narava dala najboljše.
Smetka_ napisal/-a:Jaz mam male joške,pa so jih vedno vsi z veseljem šlatali. Na svoje joške sme ponosna. Če imaš pa ti rad večje mlekarne,si pa tud take ženske izbiraš. Ne marajo vsi moški velikih joškov in če tako misliš si slep.
ŽuŽa napisal/-a:rosomah napisal/-a:Sessa napisal/-a:pikec zlati-od kod si ze dobil navdih da zenske mislimo,da so moskim vsec mali joski??taksni mi date mislit, zakaj se sploh vkljucujete v forume za zenske, ko pa sploh ne veste nicesar o njih...
Raka zaradi silikonov si očitno želi vse veš žensk, ki jim ne gre v glavo, da je narava dala najboljše.
Ena neumestnaA zarad silikonskih vsadkov lahko dobiš raka? Nočem butasta izpadt, sam prvič slišm to.
KittyKiss napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:Jaz mam male joške,pa so jih vedno vsi z veseljem šlatali. Na svoje joške sme ponosna. Če imaš pa ti rad večje mlekarne,si pa tud take ženske izbiraš. Ne marajo vsi moški velikih joškov in če tako misliš si slep.
No super, če si ponosna na svoje male joške, ne pa žalit žensk z velikimi joški z oklicevanjem da imajo "mlekarne".
In pa verjetno on ni ciljal na normalno postavo ženske z normalnimi ali pač naravno malimi joški ampak na ženske, ki hujšajo v nedogled in s tem posledično zgubijo v rit in joške.
Smetka_ napisal/-a:Jaz mam male joške,pa so jih vedno vsi z veseljem šlatali. Na svoje joške sme ponosna. Če imaš pa ti rad večje mlekarne,si pa tud take ženske izbiraš. Ne marajo vsi moški velikih joškov in če tako misliš si slep.
rosomah napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:Jaz mam male joške,pa so jih vedno vsi z veseljem šlatali. Na svoje joške sme ponosna. Če imaš pa ti rad večje mlekarne,si pa tud take ženske izbiraš. Ne marajo vsi moški velikih joškov in če tako misliš si slep.
V sili tudi hudič muhe žre. Če ni bilo večjih, smo morali za premostitev tudi kake majhne šlatati.