Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jaqueline »

Zame je debelo to, kar smo lahko vidle na sliki ki jo je prej prlimala ena uporabnica.
Nekaterim ženskam paše da imajo par kao odvečnih kilogramov.
Js si skor želim še mal kg dobit (na posebej določenih mestih :P ). Mam 63 kg, sam sm vlka 176 cm.
rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rosomah »

Debele so tiste ženske, ki zaradi prekomerne telesne teže izgubijo svojo ženskost. Ko se enkrat zaradi špeha zabriše linija med hrbtom in ritjo, je ženska predebela.
Ko enkrat začne pas lesti čez hlače je to debelost. Ko enkrat ženska izgleda kot špehasta vreča, ki se je ne bi dotaknil niti s kitajskimi palčkami, je to debelost.
Po mojem debelost nima nobene veze s težo in višino.
Vsekakor pa imam raje malo več kot malo manj. Ženske so prepričane, da moške privlačijo suhe riti in majhne joške. Kaka zabloda.
Nikoli si nebi mogel predstavljati moškega pogovora, kjer bi se moški hvalili, kako majhne joške imajo njihove ženske.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

pikec zlati-od kod si ze dobil navdih da zenske mislimo,da so moskim vsec mali joski?? :roll: taksni mi date mislit, zakaj se sploh vkljucujete v forume za zenske, ko pa sploh ne veste nicesar o njih...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Jaz mam male joške,pa so jih vedno vsi z veseljem šlatali. Na svoje joške sme ponosna. Če imaš pa ti rad večje mlekarne,si pa tud take ženske izbiraš. Ne marajo vsi moški velikih joškov in če tako misliš si slep.
rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka

Sessa napisal/-a:pikec zlati-od kod si ze dobil navdih da zenske mislimo,da so moskim vsec mali joski?? :roll: taksni mi date mislit, zakaj se sploh vkljucujete v forume za zenske, ko pa sploh ne veste nicesar o njih...

Take kot si ti, pa mi dajo mislit, da nekatere ženske v celem sestavku poiščejo neko izjavo, ki je malo manj verodostojna, kljub temu da se pojavlja v kontekstu, in se potem z vso silo obesijo nanjo, da bi tistega ki jo je izjavil, diskreditirale kot poznavalca teme.

Poznam take. Pred veliko leti je ena taka pametnjakovička tolikokrat zanetila prepir v hiši, da so ji na koncu samo še potovalke delale družbo.

Navdih za male joške pa sem dobil ob prebiranju podatkov o plastičnih operacijah, kjer si ženske zelo pogosto dajo zmanjšati prsi. Sicer pa tudi tistih, ki si jih dajo povečat, nikoli ne bo zmanjkalo.

Raka zaradi silikonov si očitno želi vse veš žensk, ki jim ne gre v glavo, da je narava dala najboljše.

Pa ne ti men pikec zlati
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

:lol: hahaha, prav nasmejal si me
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

rosomah napisal/-a:Nikoli si nebi mogel predstavljati moškega pogovora, kjer bi se moški hvalili, kako majhne joške imajo njihove ženske.

A ti se pri 31ih letih s prijatelji pogovarjaš o velikosti jošk tvoje ženske?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

rosomah napisal/-a:
Sessa napisal/-a:pikec zlati-od kod si ze dobil navdih da zenske mislimo,da so moskim vsec mali joski?? :roll: taksni mi date mislit, zakaj se sploh vkljucujete v forume za zenske, ko pa sploh ne veste nicesar o njih...

Raka zaradi silikonov si očitno želi vse veš žensk, ki jim ne gre v glavo, da je narava dala najboljše.

Ena neumestna :oops: A zarad silikonskih vsadkov lahko dobiš raka? Nočem butasta izpadt, sam prvič slišm to.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Smetka_ napisal/-a:Jaz mam male joške,pa so jih vedno vsi z veseljem šlatali. Na svoje joške sme ponosna. Če imaš pa ti rad večje mlekarne,si pa tud take ženske izbiraš. Ne marajo vsi moški velikih joškov in če tako misliš si slep.

No super, če si ponosna na svoje male joške, ne pa žalit žensk z velikimi joški z oklicevanjem da imajo "mlekarne" ;).
In pa verjetno on ni ciljal na normalno postavo ženske z normalnimi ali pač naravno malimi joški ampak na ženske, ki hujšajo v nedogled in s tem posledično zgubijo v rit in joške.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ŽuŽa napisal/-a:
rosomah napisal/-a:

Ena neumestna :oops: A zarad silikonskih vsadkov lahko dobiš raka? Nočem butasta izpadt, sam prvič slišm to.

ma loh se ti premaknejo, pa sigurn je še kej možno, to je pč en tujek tvojmu telesu. nevem men je kirurg to odsvetoval ko sem si šla popravit asimetrijo.
rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka

KittyKiss napisal/-a:
Smetka_ napisal/-a:Jaz mam male joške,pa so jih vedno vsi z veseljem šlatali. Na svoje joške sme ponosna. Če imaš pa ti rad večje mlekarne,si pa tud take ženske izbiraš. Ne marajo vsi moški velikih joškov in če tako misliš si slep.

No super, če si ponosna na svoje male joške, ne pa žalit žensk z velikimi joški z oklicevanjem da imajo "mlekarne" ;).
In pa verjetno on ni ciljal na normalno postavo ženske z normalnimi ali pač naravno malimi joški ampak na ženske, ki hujšajo v nedogled in s tem posledično zgubijo v rit in joške.

Če si hoče kdo razlagati po svoje, si bo pač razložil tako, da bo voda stekla na njegov mlin.
Vsekakor si vsaj ti razumela, kaj je bilo bistvo mojega posta.
rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka

V sili tudi hudič muhe žre. Če ni bilo večjih, smo morali za premostitev tudi kake majhne šlatati.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Si meu u žiulenju dost slabih izkušenj z ženskami, da si tko nastrojen proti njim?! Iz velik tvojih postou veje določen prezir, podcenjevanje in na sploh neodobravanje ženske narave.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Aloha napisal/-a:Si meu u žiulenju dost slabih izkušenj z ženskami, da si tko nastrojen proti njim?! Iz velik tvojih postou veje določen prezir, podcenjevanje in na sploh neodobravanje ženske narave.

...in pa attitude v smislu ''jaz vse vem''.
Zakaj že? :gruebel:
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

rosomah napisal/-a:

V sili tudi hudič muhe žre. Če ni bilo večjih, smo morali za premostitev tudi kake majhne šlatati.

Ti boš že vedu, nekak tko, kot so se nektere tud z manjšim lulčkom zadovoljile za premostitev, kajne?! :P :D
Odgovori