Nikoli in nikdar pa ne bi šla ven iz hiše z mastnimi lasmi. To mi je ena najbl ogabnih stvari na svetu. Na kozlanje mi gre k vidm koga, po možnosti da si kje v vrsti, da imaš možnost ga/jo gledat od blizu, k mu dejansko smrdi iz las
grozlivka!
grozlivka!
itak je pa vse tko da se niti ne vid in lasje mi ne smrdijo...Ampak to je en znak sproščenosti zame...da si kdaj tud kej tazga dopustiš...če se mi pač ne da samo za en kafe it prat glave, potem pač ne grem..in me ni sram zarad tega ne nč...sej sm rekla, važn da se jest lepo počutm, za mnenja drugih mi pa po dolgem in počez dol visi.. 

..za v službo, pa itak skos čist normalno perem, preden grem...
, oziroma sploh ne funkcioniram čez dan če si jih najmanj petkrat ne spucam...seveda niso umazana, ampak niti slučajno si ne morem predstaljat da bi mela karkoli notr kar ni lepo
Nekateri se nimamo take sreče da bi mel lepo in brezhibno kožo. Hormoni pač delujejo
Uporabljam tut maskaro pa blush. Z maskaro pač si nardim trepalnce (k so drugač total neopazne), z blushem pa mal naravne rdečice katero mam na žalost sm od mozoljčkev drugač.

) pa dosti ljudi mi reče, da sem vedno lepo namazana. Pride pa tudi dan, ko se mi neda, pa v mesto odlaufam samo s kremo na obrazu...hvala bogu da imam lepo kožo, tak da se tud samo s kremo počutim fajn. Včasih mi je prav fajn it nekam nenamazana.