sofia83 napisal/-a:TO sem misla s tem, da naši slovenski tipčki v vsakem trenutku hočjo ostat kul in pol take napol žaljive prbijajo.

Si iskreno presenecena? Na zacetku vsak tip proba bit prijazen in sladek in tala komplimente(kok si lepa etc). Pol k ga odpikajo par desetkrat pa misl da mora bit zajeban model in pol zaljive vn mece.
Da ne omenjam super efekta tega, da si macisticen prasec. S takim obnasanjem si nadanes masko, ker nisi zares tak in tako zavrnitev ne boli.
Primer, tip je s kolegi in rece: "Pridi mala greva na WC". Logicno ona rece "prasec" in zbezi, kar da iztocnico da se on in kolegi bedasto rezijo in pribijejo kako cez punce. Njegovi mozgani naredijo nebesedni zakljucek: ni me marala k sm se tko grdo obnasu sam to nism jst. To ego veliko lazje sprejme, kot pa da ti pokazes nekomu pravi jaz in te on ne mara. Da kdo dejansko ne mara tega kdo smo je pac precej bolj bolece. Tko da nekateri tipi bodo raje imeli metodo k je 99% neuspesna pa neboleca kot pa metodo k je 80% neuspesna pa bolj useka po egu.
Kar se pa vas zensk tice ste pa za vso svojo kriticnost tut totalno nesposobne. Povrhu vsega ste pa se lene kot fuksi.
Tipicni primeri:
Ona: A mas fire?
Jst: Ja.
Ona: Ful mas lep reklc/something.
Jst: Aja hvala.
Ona: ...
Ja dobr, da ma za 5 sekund pogovora zamisljenga, pol pa vse stiri od sebe in pricakuje da bom ful jst neko debato zacel. Bi sel stavit, da ce bi vaso zavest skopiral v tipa nebi nobena tle znala svoje zenske verzije zapecat. Na zalost tega ne moremo v praksi preizkusit, bi bilo pa zabavno. Logicno da lahko pol sam po izgledu izbiras k vsaka pokaze tok zanimive osebnosti kot zlata ribica. Ce dobr zgleda se pol trudis furat nek pogovor.
Daljsi pogovori so nekak tko:
Ona: neko zaceno masilo
Ona: Jst sm x drugac.
Jst: mahagonij
Ona: na ker faks hodis
....
Ona: a kej delas
....
Ona: v kere diskace hodis
....
etc.
Se nism dozivel, da bi mela katerakoli zenska kaj zanimivega za povedat tkole k pride do mene pa se zacneva pogovarjat(ne mislm da na splosno nimate nic za povedat, da ne bo pomote).
Torej glede na to kaj vse vam gre v nos, you ain't all that, ok?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.