Kdaj bejba postane lahka ?
če bi se šli malo matematike in izračunamo da ženska začne s spolnostjo pri petnajstih, potem ima do 30ega leta, enega spolnega partnerja na leto.
po moje tukaj ne gre samo za število ampak bi mogla biti podana tudi situacija oz. okoliščine ki so privedle žensko do stopnje ko bi jo že lahko imeli za lahko.
jaz sem sicer med tistimi ki so za čimmanj sponlnih partnerjev. malo se pa tudi strinjam s komentarji da ni nič narobe če pač ženska experimentira. seveda pa je to njena lastna odločitev.
je pa res, da pozneje te ženske težje dobijo prave, zveste može, ker taki ponavadi cenijo če jim ženska podari nedolžnost. ko so moški še v puberteti(kar po moje traja tam do 25tega leta) jim je seveda všeč če so ženske izkušene, ko pa začnejo iskat svojo življenjsko partnerko pa take ženske po mojem mnenju nimajo kaj dosti šans.
po moje tukaj ne gre samo za število ampak bi mogla biti podana tudi situacija oz. okoliščine ki so privedle žensko do stopnje ko bi jo že lahko imeli za lahko.
jaz sem sicer med tistimi ki so za čimmanj sponlnih partnerjev. malo se pa tudi strinjam s komentarji da ni nič narobe če pač ženska experimentira. seveda pa je to njena lastna odločitev.
je pa res, da pozneje te ženske težje dobijo prave, zveste može, ker taki ponavadi cenijo če jim ženska podari nedolžnost. ko so moški še v puberteti(kar po moje traja tam do 25tega leta) jim je seveda všeč če so ženske izkušene, ko pa začnejo iskat svojo življenjsko partnerko pa take ženske po mojem mnenju nimajo kaj dosti šans.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
shtrukeljchek napisal/-a: takšnega tipa daš lepo na teste in je stvar rešena.
Pa to vam jaz govorim že ves čas. Če mu ne daš prvi teden, pa prvi mesec, pa prve tri mesece, te bo eksperimentator ali ženskar zagotovo pustil. A ni bolje, da te pusti po 2-h mesecih nedotaknjeno, kot pa po 2-h mesecih izkoriščanja in ponižanja !!!!!???!!!!?!!
Kaj pusti globlje rane ?
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Tole si preberte, bravo:
srčica* napisal/-a:je pa res, da pozneje te ženske težje dobijo prave, zveste može, ker taki ponavadi cenijo če jim ženska podari nedolžnost. ko so moški še v puberteti(kar po moje traja tam do 25tega leta) jim je seveda všeč če so ženske izkušene, ko pa začnejo iskat svojo življenjsko partnerko pa take ženske po mojem mnenju nimajo kaj dosti šans.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Re: Kdaj bejba postane lahka ?
Kaj pa vem. Mislim, da 15 spolnih partnerjev niti ni tako mala številka. Čeprav razumem, da nekateri pač ekspirimentirajo in na tak način iščejo partnerja, ki bi jim ustrezal. Samo zaradi tega človeka ne moreš obsojat.
"Lajdra" je za mene ženska, ki se moškim ponuja in ne izpusti nobene priložnosti za sex, pri tem pa ji je vseeno, kdo je ta moški se ne ozira na to, ali ji je všeč ali ne - glavno ji je, da se "da dol". Konkretno o številkah pa tukaj nebi mogla govorit. Je pa visoka
"Lajdra" je za mene ženska, ki se moškim ponuja in ne izpusti nobene priložnosti za sex, pri tem pa ji je vseeno, kdo je ta moški se ne ozira na to, ali ji je všeč ali ne - glavno ji je, da se "da dol". Konkretno o številkah pa tukaj nebi mogla govorit. Je pa visoka

**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Meni se tudi zdi, da naziv da je ženska lahka, ni povezan s tem koliko ljubimcev je ženska imela, ampak predvsem kakšne je imela.
Lahka je recimo tista, ki spi z večino moških za katere misli, da bi lahko bili njeni partnerji, namesto da bi počakala nekaj časa in videla ali se bo iz zveze kaj razvilo.
Moje mnenje temelji predvsem na dejstvu, da seks povezujem s čustvi in posledično tega ne bi mogla početi z nekom do kogar ne bi ničesar čutila. Nekatere pa so tega zmožne in jim dam čisto prav. Če tako čutijo, naj to izkoristijo.
Lahka je recimo tista, ki spi z večino moških za katere misli, da bi lahko bili njeni partnerji, namesto da bi počakala nekaj časa in videla ali se bo iz zveze kaj razvilo.
Moje mnenje temelji predvsem na dejstvu, da seks povezujem s čustvi in posledično tega ne bi mogla početi z nekom do kogar ne bi ničesar čutila. Nekatere pa so tega zmožne in jim dam čisto prav. Če tako čutijo, naj to izkoristijo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
Najslabše je, da nekdo začne s seksom in spolnostjo zato, ker si misli, no sedaj sem pa odrasel/la, dejmo enkrat probat to zadevo, o kateri se vsi tako pogovarjajo.
Namreč je zanimivo, da ko si enkrat 25, pa potem 28, 30, tedaj vidiš, da si bil pri 15,16,17-ih pravzaprav še otrok. Na vse zadeve in najstnike gledaš povsem drugače.
A ni zanimivo, zakaj nihče noče omeniti srčice.
Namreč je zanimivo, da ko si enkrat 25, pa potem 28, 30, tedaj vidiš, da si bil pri 15,16,17-ih pravzaprav še otrok. Na vse zadeve in najstnike gledaš povsem drugače.
A ni zanimivo, zakaj nihče noče omeniti srčice.
Joj, shannan, tolk si mi bla simpatična pa to, najina mnenja so zelo podobna, hvala ti za poste. Sam pol sm pa prebrala v eni drugi temi tvoje mnenje (spodaj), pa mi je vse dol padl. Vsaj kar se mene tiče, mi je to tudi hudo bad.
(Zagotovo kariera, družina me ne zanima (naj drugi rojevajo še namesto mene lol ). Rada bi pridobila najmanj magisterij in se potem ukvarjala s samostojnim znanstvenim delom.)
(Zagotovo kariera, družina me ne zanima (naj drugi rojevajo še namesto mene lol ). Rada bi pridobila najmanj magisterij in se potem ukvarjala s samostojnim znanstvenim delom.)
Vsem, ki me še vedno vrtate, da ne odgovorim konkretno, vabim, da si ogledajo dialog z dekletom Ursyno, ki ima izkušnjo, o kateri ves čas govorim.
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... a&start=15
Na moje zadnje vprašanje, ali bi se če bi se dal čas zavrteti nazaj, prišparala za zdajšnjega, tapravega, s katerim sta skupaj srečni 2 leti, je seveda pritrdila in nasploh zelo lepo iz prve roke opisala osebno izkušnjo.
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... a&start=15
Na moje zadnje vprašanje, ali bi se če bi se dal čas zavrteti nazaj, prišparala za zdajšnjega, tapravega, s katerim sta skupaj srečni 2 leti, je seveda pritrdila in nasploh zelo lepo iz prve roke opisala osebno izkušnjo.