Nova proti Nataliji

Slavni na sto in en način.
Odgovori
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

jap lepi modrci velikih velikosti so problem :!: sploh ker lisca dela sam nekje do košarce c (še maš srečo, da je lep model)... drgač ma pa TRIUMPH lepe modrce velikih velikosti (sploh AMOURETTE GLAMOUR CURVES) :idea: pa še kvalitetni so! ma sej se dajo večje cifre naročit! vsaj tu pri nas...

drgač jih pa men dela botrca, ki dela v lisci, tak da js s tem nimam blemou-NA SREČO! :)
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

moja sestricna dela v nemciji v triumphu pa wedno prnese cele skatle modrcov ko pride na obisk,vlke velkosti pa to.pa se bol poceni je ko pri nas.tuki das za modrc neki navad 7.000 drugace pa jih majo oni po 10eurov.werjetno so kake take trgovine tut v austriji.meni tu pri nas niso vsec modrci,ce pa mi je kaj vsec pa je taka cena da si jo jaz z mojimi dohodki(dijaškimi) za en x ne morem privoscit :cry:
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

res je! pr nas so modrci ful dragi! bo treba it v avstrijo, ker so tam baje ful poceni... :top:

drgač je pa triumph res dober! čist drgač k lisca, ki ma ful trde modrčke, pa same male številke so in še dragi so ko hudič! :flop:

kje pa drgač kupujete modrčke? recimo mariborčanke... :?:
Uporabniški avatar
darchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: EU :-)

Neprebrana objava Napisal/-a darchy »

v mariboru že ne! :?
no, morda, ce imas ful sreco, se najde kak lep v new yorkerju, al pa emporiumu, sicer pa najraje kar v H&M, tam majo pa res take cutie
*I love sunshine*
Uporabniški avatar
lepotička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lepotička »

za navadne smrtnice je težavno opravilo najti dovolj velik modrček in še lep istočasno. Tista štacuna oz. proizvodnja v domžalah pa dela modrčke univerzalne samo za Natalijo (to je pisalo tudi že v več revijah).
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Ja, ja... Sj delat si ga zmerj lahko daš... Kolk pa za to plačaš pa rajš ne bi razpravljala. :roll:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

js mam tudi modrčke narejene sam zame in po mojih merah hihi :lach:
Inanna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Inanna »

tega pa nisem vedela da jih natalija v domzalah kupuje oz. naroca. hm. Ja, trgovina SinDa ma precej velike stevilke (Center Breza, zraven McDonaldsa) in se full kvalitetni ter lepi so (cene so razlicne,lahko so precej dragi), vedno tam kupujem in nimam ravno majhnih, no lih f pa tud ne. In obseg ti lahko zmanjsajo...imajo siviljo v ta namen.
Drugac pa mislim da jih imajo tudi v Blu&Blu (Mercator center Domzale), ena kolegica tam kupuje, ima kosarico d ali pa celo vecje-
Uporabniški avatar
lepotička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lepotička »

danes sem vidla njeno sliko v Hopla (priloga Dnevnika), KOLK JE ŽENSKA SUHA!!!!!! Čist preveč...totalno ravna je, nobenih bokov, samo ene velike joške..pa tolk je bla dobra še pred letom ali dvema :roll:
Inanna
Sramežljivka
Sramežljivka

ja, se cist strinjam, vcasih je bla boljsa.
sam je pa vedno zgledala starejsa kot je, zdej se bo mogoce kmalu ujela...al pa tud ne ce sodimo po joskih :razz: sicer pa, kdo bi vedel kaksne ima v resnici
ko je prisla na sceno sem mislila da ima vsaj 30 let, mela jih je pa 23 al neki takega... svasta
aja, moja sestricna tud kupuje v SinDi, je pa fuuuull suha in ima fuuull velke joske.obseg 65, kosarica pa D, kar na njej izpade ogromno
Uporabniški avatar
reds
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a reds »

Ja v Blu v Domžalah(v mercator centru) imajo res dobre modrčke in mislim da imajo vse do številke E. Jaz imam C košaro in vedno kaj lepega in zanimivega najdem.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

zgleda, da bo treba malo v domžale zajadrat :P včasih niti nisn tolko dala na spodnje perilo, ker sn bla zadovoljna s tistim, kar mi botrca nardi. ampak zaj pa ne vem kaj me je primlo :gruebel:

za c košarco se še najde kaj lepega, d je pa že malo težje, pa tudi tisti modeli so pol precej dražji :?

drgač ma pa men triumph ful lepe stvari. tud spalne srajčke :) ampak pri nas je vse to tak drago... :?

men pa natalija nikol ni bla preveč všeč. niti poje mi ne lepo... mah sej je itaq sam tipom všeč! guess why :)
Uporabniški avatar
majchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: NM / LJ

Neprebrana objava Napisal/-a majchy »

Ammm...k obstaja na tem forumu sploh še kera k ma košarico sm b? :? Se počutim rahlo zapostavljeno. :D
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
Inanna
Sramežljivka
Sramežljivka

maychy, dont worry:)
punce, iz kje ste? mal me zanima, a ne...
jaz sem ze povedala, da iz domzal
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

majchy napisal/-a:Ammm...k obstaja na tem forumu sploh še kera k ma košarico sm b? :? Se počutim rahlo zapostavljeno. :D

Ja ja nč skrbet..., tut jst mam b košarco... :wink:
Drgač pa jst sm iz Grosuplja... :)
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Odgovori