Petrusa napisal/-a:Drugač pa mi gre na živce, ko greva z očijem v trgovino, npr. k najboljšeu sosedu, kjer je ful folka, pa on hod pred mano, ga sprdne (naglas in tasmrdečega), poj se pa obrne in mi reče:''Ja, Petra, to se pa ne dela, veš!'' :fight: Kot da ni že samo tisto dost sramotno!
Oh, kolk sem se zdele nasmejala! Uf, nesramnega očita maš, ja
Jaz tudiiiiiii :D:D ehhe
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
Kaj pa vem.. ja in ne.. če je tako neobziren in da to pšočne tudi v postelji ga loh sam še vn vržem s psotle na kavč..
če je pa tako kot je napisala Nogica po pivu to mora bit Najprej zdravje pol kultura in vsaka svinja ima svojo himno na sledeče..
glede prdenja v družbi od kogar koli to mi je zelo neokusno še posebi
če to nekdo dela za nalašč
mene ne moti, ker mi je všeč da je tip sproščen pred mano. Zakaj bi se mogu neki fulirat itak ziviva skupaj, pa bit pod pritiskom. NAj bo on on. Itak pa vsi to počnemo, le da nekateri na skrivaj drugi pa pač izrazajo svoja "čustva" Pač ti uide, zarad tega ga pa menda res nam iz postle metala. Riga pa itak ne tko da..
če bi pa to počel v druzbi..njegov problem. Nism jst tega naredla tko da se ne rabim počutit osramočeno.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
@ napisal/-a:Ja, mene bi fuuul motilo, priznam... Pa to velja za vse osebke, ki se motajo okol mene. No, če se jst lahko zadržim, pol naj se tud ostali!
se strinjam
Totaln egoizem. Kdo pa ti prav da se morš zadrzvat? Zdej če je tebe sram prdent je to čist tvoj problem. Zakaj bi mogl vsi ostali se zadrzvat zato da bo TEB kul, in zato da TI ne boš osramočena? Mislm eni pač nimajo problema s tem in delajo tko kot se počutjo. Zakaj bi blo to neki grdega? Okej štekam če model zanalašč to dela riga, pa prdi itd. Če ti pa uide..pišuka sej vsakmu kdaj. Al pa kaj če ma nekdo iz tvoje druzbe prebavne motnje al pa kaj narobe z črevesjem pa bo prdnel zato ker je to trenutno boljš za njegovo zdravje. torej: naj ostane doma zato da ti nauš uzaljena? Mism dejte no, sej vsi lulamo, pa kakamo, pa prdimo, pa sm pa tja tut rignemo pa čeprav na skrivaj..dejte se zdej tok fine delat k da je to nek tabu.
Mene osebno to ne moti sploh pri partnerju. Mislm midva pač se tut pogovarjava u wcju medtem ko eden opravlja veliko potrebo drugi mu pa druzbo dela. In? Morm zarad tega k pač mal smrdi dol padet? Al pa če prdne upričo mene naj ga kr pustim?
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Usakmu kdaj uide,se nemore zadržat, in to ni nč takzga, mene ne mot, še posebi če se kulturno umakneš stran pa daš roko pred usta ....
Mot me pa pr bratrancu, ker on to k da ma tekmovanje kolkrat na uro prdne pa tak... pa tut ko je meu punco je kr pred njo.... to je grdo .....
Pa nevem kako se da riganje zadržat jz neznam, jz se zmeri sam stran obrnem.... če je že kdo zravn...
Nekje mora it ven... ne toleriram pa teh packarij v javnosti, določenih prostorih. No če je potiho ni panike itak ne vem. Ne prenesem pa da se izpušni plini mojga fanta pojavijo v postelji! Bolje da ga ni
moj je čist civiliziran, uzunih se zmer zdrži, doma pa ga spusti. mene ne mot glih, sej v bistvu tut jst kdaj prdnem pa mi ne teži zarad tega. men bi blo bol čudn če bi za vsak prdec v kopalnico laufu
men se zdi butast, da v lastnem domu ne moreš bit sproščen ker ti en skos teži
Zadnjič spremenil mily, dne 12. Okt. 2005 19:31, skupaj popravljeno 1 krat.
pikovita napisal/-a:ne moti me sam pr fantu....me mot tud pr useh drugih....enostavno se mi ne zdi
dej sam razlož zakaj te tok moti? A ti si neki drugačna od ostalih al kako? Neki posebnga? mogoče finesa? K greš pa sama na wc al pa ga spustiš pa verjetno diši po marjeticah a ne? Pr seb te verjetno ne moti a?
sej se strinjam da u druzbi, zdej okej če ti uide se pač opravičiš. Zdej pa da bi to imal za neko tekmovanje kot je ena omenla. to pa je bolano in takmu tipu bi jst rekla sam: behave!? pa eno okrog ušes.