bejbika napisal/-a:matr nobena nima kakega z babjih faxou ... kaj so mn moški kt drugi k če gledamo statistiko so gor gradbeniki, štromarji pa računalničarji ... pa en bogi ekonomist (tiasha ) .. a nima res nobena kakega zgodovinarja, sociologa ? ...
Hja, mam dr. zgodovine in res nima(va) denarja! Se za sluzbo se boriva na vseh koncih in krajih. On je vsaj z veseljem freelancer, jst bi pa rada eno varnost...saj zaenkrat se imam sluzbo, a se pogodba izteka.
Res je pa glavno, da se imava rada, drugo bova s trdim delom in voljo ze (enkrat) dosegla.
moj je pa znanstvenik. pa pol tolk not pade, da sploh ne zna prekint z delom. sam meni ni panike, k mam itak rada tko mir pa to. je boljs da dela, k da se sam neki okol preklada.
Moj je pa ravno dva tedna nazaj diplomiru na lesarstvu. Doma imajo pa tudi mizarstvo tako, da že dve leti redno dela.
Jaz sem pa absolventka na FU, kjer je študij res dober, sam službe se pa ne da dobit.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
midva sva pa oba absolventa geografije na filo faksu, tko da če nama slučajno (kar sicer ni možno) zmanjka teme za pogovor, se lahko pa o faksu menva al pa sošolce šimfava
It looks like we could have made it baby...me and you!