Dnevnik

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Ali pišete osebni dnevnik?

da
69
30%
ne
32
14%
nič več
109
47%
ga nisem nikoli
21
9%

Skupaj glasov: 231

Dalila
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

Enkrat smo že mel tako temo in takrat me je spodbudlo, da ga zdaj spet mal pišem, ne tako redno in podrobno kot včasih. Sem pa zdaj začela pisat pasji dnevnik. Je full zabavno, ko se poskušaš vživeti v vlogo svojega kužati in pišeš v njegovi osebi. Mogoče bom pa izdala knujigo zgode in prigode kužka Bena. :lol:
pa pa
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Sedaj sem se spomnila, da smo v srednji šoli tri prijateljice, sošolke pisale skupni dnevnik: not je vsaka zapisovala svoja razmišljanja, probleme, blodnje, nasvete...
Bilo je kar zanimivo, samo ni bilo fajn, ko smo med poukom to počele namesto, da bi sledile snovi. :D
Don't worry, be happy!!!
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Ah jaz sem včasih ga, sam ne ravno redno. Pol me je pa minilo. Nekaj časa sem ga še obdržala in brala tist, sam pol sem ga vrgla stran. Kot sem tut kakšne druge trapaste stvari iz preteklosti. Ker nisem bla ravno kaka umetnice in je blo vse kar sem pisala bolj najstniško gobezdanje o tem, kateri tip je kaj naredil tisti dan. Nič kaj posebno vrednega se mi danes ne zdi. :)
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jz ga še kr pišem, že od ene 7.klasa osnovne in mam zdej ze tretjo bukvo, pa je prou hudo za nazaj brt :) kako sm u 8.mislna da se bom s takratnim fantom poročila :lol: yeah right....
Pišem ne usak dan, mogoče kdaj večkrat na tedna kdaj ceu mesc ne, čist odvisn kok časa mam, važn da se ve kaj sm počela :)
Pa me nč ne skrbi, da bi mami najdla mi dnevnik, k ponavad mi ne brskajo lih po sobi, če bo pa že brala pa bere na lastno odgovornost :twisted: :twisted: :twisted: hehe.......
Mi je pa ful hudo :) pa se velik slikc notr... pa bom brala k bom stara mama :)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

*~LUCIFER~* napisal/-a:napisala sm samo za prvi dan, pol se mi pa ni več dal.

Jaz isto :) Nisem jaz za to.. :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a miss_kitty »

Jaz sem ga pisala kar nekaj let,..sam vecinoma samo tiste ljubezenske storije, al pa kaj v zvezi s solo. Zdaj mam vse lepo shranjeno, pa velikokrat vzamem katerega v roke pa mal preberem,.. se lepse bo verjetno, ko bom se starejsa!
Vcasih mi je kar smesno, kaksne sem pisala, al pa glede kaksnih breveznih stvari sem se sekirala :lol: ! Me pa kar malo mika, da bi ga spet zacela pisat
Just dance!
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

pa sej je res da se dogodkov spomniš že tko al tko... sam kaj pa vem... men dnevnik še bolj pomaga, ker je vse zapisano, predvsem moje takratno razmišljanje in pogled na svet.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Jst sm se neki trudla, sam sm prelena zato. Se mi zdi pa brezveze pisat dnevnik, če ga pšeš sam vsake tolk časa...pa nism tak tip, da bi lahk čustva in občutke na list papirja pisala... Slika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

ja pa sem ga še celo res pisala... v osnovni šoli vsak dan, pol v srednji pa tako občasno... kadar je blo kej za povedat :P ... pol na faksu sem pa čist nehala... pa tud zdej nimam nobene potrebe, da ga začnem pisat ker mam cosmo forum :D ...
drgač pa ko zdej berem dnevnike za nazaj crkujem od smeha in se čudm sama seb kako sem bla včas lahk taka kokoš :? :roll: :D
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala` »

Pisat sem ga začela leta 96' pa sem na začetku leta 2004 nehala.. zdaj mam pa žnevnik :)
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a marilyn »

Včasih, v osnovni šoli sm ga precej redno, pa pol v gimnazije včasih... zdej pa se tut kdaj zgodi, da si kej zapišm... kšne dvome pa razmišljanja, ko mi zapaše, tko ene 2x na mesec ali manj.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Aja tiste ki pišete online dnevnik...lahko daste kakšne linke strani...mogoče me bo prijelo kej napisat...tko da bi dalo mogoče kej nastavit črke, background, itd...uglavnem girly :flower:
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

jaz sem ga kar nekaj let pisala...ko sem bila mlajša...imela sem tri polne dnevnike...pa sem pred pol leta, ko sem pohištvo menjavala vse skup stran vrgla...sedaj se mi ne da več pisat..čeprav bi bilo včasih fajn, da bi si malo beležila kaj se dogaja...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shy_grl »

jst ga isto pišem....mi včasih kr prov pride kdr sm žalostna da se mal izlijem......sm pa že enga cevga popisala pa sm ga šla pol zažgt ..... vem da se vm zdi to fuul pretiravanje sam sm mela taka stvari not napisane da nebi hotla da kdo kdaj prebere :nixweiss: ....men se dnevnik zdi zston terapija pa sm se ga kr navadla.....vem pa da me bo to tud enkat minil
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Jaz sem jih lih včeraj brala. Mam jih prek deset :D Eden je celo iz leta 1998,ko sem bla v sedmem razredu. Za počit od smeha kaj sem pisala :D :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Odgovori