Dnevnik
Enkrat smo že mel tako temo in takrat me je spodbudlo, da ga zdaj spet mal pišem, ne tako redno in podrobno kot včasih. Sem pa zdaj začela pisat pasji dnevnik. Je full zabavno, ko se poskušaš vživeti v vlogo svojega kužati in pišeš v njegovi osebi. Mogoče bom pa izdala knujigo zgode in prigode kužka Bena. 

pa pa
-
- Cosmopolitanka
Ah jaz sem včasih ga, sam ne ravno redno. Pol me je pa minilo. Nekaj časa sem ga še obdržala in brala tist, sam pol sem ga vrgla stran. Kot sem tut kakšne druge trapaste stvari iz preteklosti. Ker nisem bla ravno kaka umetnice in je blo vse kar sem pisala bolj najstniško gobezdanje o tem, kateri tip je kaj naredil tisti dan. Nič kaj posebno vrednega se mi danes ne zdi. 

Jz ga še kr pišem, že od ene 7.klasa osnovne in mam zdej ze tretjo bukvo, pa je prou hudo za nazaj brt
kako sm u 8.mislna da se bom s takratnim fantom poročila
yeah right....
Pišem ne usak dan, mogoče kdaj večkrat na tedna kdaj ceu mesc ne, čist odvisn kok časa mam, važn da se ve kaj sm počela
Pa me nč ne skrbi, da bi mami najdla mi dnevnik, k ponavad mi ne brskajo lih po sobi, če bo pa že brala pa bere na lastno odgovornost
hehe.......
Mi je pa ful hudo
pa se velik slikc notr... pa bom brala k bom stara mama 

Pišem ne usak dan, mogoče kdaj večkrat na tedna kdaj ceu mesc ne, čist odvisn kok časa mam, važn da se ve kaj sm počela

Pa me nč ne skrbi, da bi mami najdla mi dnevnik, k ponavad mi ne brskajo lih po sobi, če bo pa že brala pa bere na lastno odgovornost

Mi je pa ful hudo

- miss_kitty
- Komunikatorka
- Kraj: hollywood
Jaz sem ga pisala kar nekaj let,..sam vecinoma samo tiste ljubezenske storije, al pa kaj v zvezi s solo. Zdaj mam vse lepo shranjeno, pa velikokrat vzamem katerega v roke pa mal preberem,.. se lepse bo verjetno, ko bom se starejsa!
Vcasih mi je kar smesno, kaksne sem pisala, al pa glede kaksnih breveznih stvari sem se sekirala
! Me pa kar malo mika, da bi ga spet zacela pisat
Vcasih mi je kar smesno, kaksne sem pisala, al pa glede kaksnih breveznih stvari sem se sekirala

Just dance!
Jst sm se neki trudla, sam sm prelena zato. Se mi zdi pa brezveze pisat dnevnik, če ga pšeš sam vsake tolk časa...pa nism tak tip, da bi lahk čustva in občutke na list papirja pisala... 

... pol na faksu sem pa čist nehala... pa tud zdej nimam nobene potrebe, da ga začnem pisat ker mam cosmo forum
...
drgač pa ko zdej berem dnevnike za nazaj crkujem od smeha in se čudm sama seb kako sem bla včas lahk taka kokoš

drgač pa ko zdej berem dnevnike za nazaj crkujem od smeha in se čudm sama seb kako sem bla včas lahk taka kokoš

Aja tiste ki pišete online dnevnik...lahko daste kakšne linke strani...mogoče me bo prijelo kej napisat...tko da bi dalo mogoče kej nastavit črke, background, itd...uglavnem girly 

jaz sem ga kar nekaj let pisala...ko sem bila mlajša...imela sem tri polne dnevnike...pa sem pred pol leta, ko sem pohištvo menjavala vse skup stran vrgla...sedaj se mi ne da več pisat..čeprav bi bilo včasih fajn, da bi si malo beležila kaj se dogaja...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
jst ga isto pišem....mi včasih kr prov pride kdr sm žalostna da se mal izlijem......sm pa že enga cevga popisala pa sm ga šla pol zažgt ..... vem da se vm zdi to fuul pretiravanje sam sm mela taka stvari not napisane da nebi hotla da kdo kdaj prebere
....men se dnevnik zdi zston terapija pa sm se ga kr navadla.....vem pa da me bo to tud enkat minil