Kaj če ni fizične privlačnosti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Logitech »

Akvamarin napisal/-a:Mah tlele so feromoni krivi in nic drugega!
Verjameš v nebuloze?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Logitech (:D), če ti ni do nje, ti pač ni; nimaš kej za razmišljat preveč tle; sam glej, da to tud njej čim prej čim bolj jasno sporočiš, preden (če ni že) si ona ustvari nek film v svoji glavi kako bosta pa vi2 happy ever after, kot to ženske včasih znamo :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Logitech napisal/-a: Verjameš v nebuloze?

Lol, a sploh veš, kaj so feromoni; delujejo tudi nate, tako kot na ostale živali :wink: (in ne, ni govorila o tistih butastih parfumih s sintetičnimi feromoni, ki so jih včasih hoteli prodat obupanemu folku, ampak o pravih molekulah, ki jih bitje oddaja skozi kožo).

Pa tudi ne vem, zakaj sploh sprašuješ, če si se očitno že trdno odločil, da s tem dekletom nočeš imeti intimnih stikov :) - potem se nima smisla silit oz. že sam vidiš, da je moreš iti v zvezo brez fizične privlačnosti :)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Jaz ne verjamem v nebuloze :D

drugac evo resitev zate :D

http://youtu.be/1TfvLF-XGJI
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Rozcaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Rozcaa »

To mi pa ni čist jasno. Če si samo prek sms-a dopisujeta, potem ti po slikah skelapš, da ni lepa?
Moram ti povedat, da je bilo meni že toliko oseb na sliki neprivlačnih, ko sem jih pa v živo videla, sem pa samo usta odprla :eek: . Eni ljudje niso fotogenični in na sliki izpadejo drugače.

Kaj pa če bi šel z njo na pijačo in bi mogoče spremenil svoje mnenje?
Verjem, čist je drugfiling, ko se z osebo dejansko dobiš in gledaš iz oči v oči. Ne vidiš smao tega, kako je nekdo privlačen.
Ali to ne pride v poštev? da bi sedobila na pijači? pa ne mi rečt, da zato, ker se ti ne dpade, nočeš it z njo na pijačo. Lahko je super sogovornica.

Mislila sem, da bi ti pač mogoče poljub lahko kej več 'povedal'. Samo predlog je bil.

Je mogoče pri tebi tudi ta problem, da daš na mnenje drugih in kaj bi drugi rekli, če bi bil s tako 'neprivlačno' punco?
˝When the last tree is cut, the last river poisoned and the last fish dead, we will discover that we can't eat money. ˝
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Lol Akvamarin :D

Mja, zna bit da ti bo postala privlačna šele čez nekej časa. Meni osebno, postanejo vsi ljudje (tudi fizično) bolj privlačni, ko jih boljše spoznam. Nevem zakaj.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

Sploh ne vidim nobene dileme tu. Če je niti poljubiti nočeš, potem ni vprašanja.
Kdaj mu bo postala privlačna? Pozna jo že, kul mu je, o njenem izgledu pa pove takole:

Kolikokrat moram še napisat, da mi ravno zaradi tega, ker mi ni fizično privlačna, ni do tega da bi se poljubljala. Prav vidim kako zanič poljubi bi bili z njo.

Goste obrvi, zadebeljena lica... nekak moški "look" ima. Težko opišem z besedami.

Lahko ti nekdo postane privlačen, ko ga bolje spoznaš, ampak v primeru, da ti že v osnovi ni grd. Tukaj ne vidim neke razsvetlitve in velike ljubezni.

Če sta si kul, upam da ostaneta prijatelja, partnerja bosta pa pač drugje našla.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Logitech »

Rozcaa napisal/-a:To mi pa ni čist jasno. Če si samo prek sms-a dopisujeta, potem ti po slikah skelapš, da ni lepa?
Moram ti povedat, da je bilo meni že toliko oseb na sliki neprivlačnih, ko sem jih pa v živo videla, sem pa samo usta odprla :eek: . Eni ljudje niso fotogenični in na sliki izpadejo drugače.

Imela sva zmenek na slepo kar pomeni, da je njen izgled bil zavit v tančico skrivnosti vse do trenutka, ko sva se videla v živo. Sem pa ostal z njo na vezi ker sem vzel v zakup, da mi bo morda sčasoma postala privlačna. Minilo je že 3 mesece in še vedno nič.

Rozcaa napisal/-a:Je mogoče pri tebi tudi ta problem, da daš na mnenje drugih in kaj bi drugi rekli, če bi bil s tako 'neprivlačno' punco?
Spoznala sva se na nekonvencionalni način in me malo skrbi, kaj bi si drugi mislili, da sem na tak način spoznal neko punco.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Internet? :D
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Logitech napisal/-a:Spoznala sva se na nekonvencionalni način in me malo skrbi, kaj bi si drugi mislili, da sem na tak način spoznal neko punco.
Tepla bi te! :mad: To je še najmanjši problem..
Sam če si se že odločil, da ti pač ni všeč, pusti stvar pri miru in pejd dalje.
poem
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a poem »

Logitech star si 23 pa še vedno te skrbi kaj bodo drugi rekli??... jaz pravim poskusit ni greh,mogoče imata skupne cilje,ki jih lahko uresničita..povabi jo večkrat ven in jo bolje spoznaj:)....bistvo očem je nevidno!:)
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

Logitech napisal/-a:Imela sva zmenek na slepo kar pomeni, da je njen izgled bil zavit v tančico skrivnosti vse do trenutka, ko sva se videla v živo. Sem pa ostal z njo na vezi ker sem vzel v zakup, da mi bo morda sčasoma postala privlačna. Minilo je že 3 mesece in še vedno nič.

Ja glej, če sta se enkrat vidla, in ti takrat ni bla privlačna to nič ne pomeni. Ti maš tisto sliko njenega obraza v glavi in se logično ne bo avtomatsko polepšala. Če bi jo ti redno videval bi blo možno da ti postane privlačna, na tak način pa ne boš nič dosegel. Tak da če maš interes do nje malo razmisli o tem.
Meni je že marsikateri moški postal lepši s časom, ampak tak kot sem že prej prebrala - če ti je nekdo res nenormalno grd, potem nima smisla.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Logitech napisal/-a:
claire napisal/-a:sicer pa si lahko pustiš še malo fora, seveda te lahko začne privlačiti. ampak ne čez pol leta.
Čez koliko časa pa?

Čez tri dni in 7 ur. :lol:
Pri 23 bi pa že lahko vedel, da ni pravila, ampak je vse odvisno od posameznika.

Itak, da je fizična privlačnost nujna, razen če ti zadostuje samo prijateljsko druženje z njo. Potem pa SPLOH ni nujno oz. zaželjeno, da te privlači, sicer boš potegnil kratko.

;D

Drugače se pa strinjam s tem, kar je napisala Lady Cristina:
Meni je že marsikateri moški postal lepši s časom, ampak tak kot sem že prej prebrala - če ti je nekdo res nenormalno grd, potem nima smisla.

Odvzemam le nenormalno pred grdim, ker že samo, če ti je nekdo grd, ne bo v tvojih očeh nikoli lep. Take skrajnosti ne obstajajo. Mora ti biti vsaj simpatičen, čeprav je možno, da ti je nekdo na začetku antipatičen, ampak samo v smislu karakterja, ki se kasneje izkaže za drugačnega. Vizualno pa, če ti nekdo ni že na začetku vsaj malo simpatičen, ti ne bo nikoli, pa četudi bo zadnje bitje na zemeljski obli.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori