v-e-s-n-a napisal/-a:^^ taki verjetno vejo samo, da imajo radi sebein žur.
Ma sej so res leta tuki, ampak k drgač je pa tak ful prjazn pa me ma res ful rad.
dot napisal/-a:Ja, to je mal čudno... pa tud če tko pogledaš, kaj pa lahko polnoletni človek eni punčki za 15. rojstni dan podari![]()
black_ariella napisal/-a: Tudi 18-letniki niso še nevem kak zrele osebnosti. Čeprav so polnoletni, so še zmeraj na nek način otroci. Pa tud študentje še niso, ker so še v srednji šoli.![]()
BeautifulGirl2 :* napisal/-a:Hej. (:
Sej niti nevem kk bi začela, ampak sej nekje tk morem.![]()
No, uglaunem. Sem s fantom, s katerim sm že skora eno leto in pol.
Imava se zelo rada, vendar pa ni preveč izvirne narave in mislim, da vsaka punca si želi bit kdaj pa kdaj presenečena in tukej pol nastane težava.
Učasih si želim kake male pozornosti, mogoče sam listek pa gor napisan ljubim te pa, da mi ga vtakne v žep al pa kej podobnega. Skos mu pravim pa mi je reku, da mi oblubi da se bo potrudu pa se nikol nč ne zgodi k mu rečem.
Kaj nej nardim, da bo moj dragi mal bolj pozorn name?
Kakšne so vaše izkušnje s tem..?
Trouble napisal/-a:Pozornost jaz jemlem kot nekaj, kar se mi zgodi vsak dan. Lahko je to masaža, čokoladica, rožica...........
To, da mi pa pove, da me ima rad, se opraviči (če je kaj naredil narobe), gre z mano na sprehod, trgovino (po hrano in ostale stvari)... se mi pa nikakor ne zdi pozornost... tko kot je ..Evelyn.. rekla, to je del zveze... In če tega ni, si jaz nekak ne znam predstavlat zveze...