Jest mam tud občutek da ne bi rabla posredvat. Bi jo moj kuj nazaj napizdu, če bi ga klofnila, pa po vsej verjetnosti bi jo še enkrat prekucnu z blazine
jaz tega nebi požrla dol in bi ji povedala kar ji gre, mojega moža nobena kokoš ne bo tepla, pa čeprav je moja prijateljica, še jaz ga ne tepem in on mene prav tako ne!!!
oni so verjetn mal mlajši, pa neporočeni, pa je vse skupi mejcken drgač. čeprav tko k frendica nima kej udart tvojga tipa, tko tud frendica nima kej udart tvojga moža!!
cosmy napisal/-a:oni so verjetn mal mlajši, pa neporočeni, pa je vse skupi mejcken drgač. čeprav tko k frendica nima kej udart tvojga tipa, tko tud frendica nima kej udart tvojga moža!!
ja to itak nobenemu mojemu prijatelju ali prijateljici nebi padlo na pamet,ker ga imajo vsi full radi in se z vsemi super razume, tako da ni panike
Se mi zdi čudno, da bi kar tko brez veze tolk drezala vanj. Kaj pa če ji ni kaj slučajno obljubu, če nista mogoče onadva kaj šmirglala in se je hotel samo ven povleč.
če se vaši tipi ne znajo zase postavit pol je pa zelo žalostno..sploh pa če je on dopusčal da se obeša po njem je zlo nespoštljivo do punce in bi ga še jst skloftala...sej si je čist sam kriv..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
shtrukeljchek se popolnoma strinjam s tabo.
Tipu je to vse blo všeč, drugače bi ji, če bi imel čisto vest in ko se je prvič, drugič dregnila ob njega lepo povedal naj neha. Me prav zanima, če bi bila onadva sama ali bi jo tudi prekucnil. Verjetno bi jo ja, a ne stran od sebe, ampak pod sebe.
ona je edinka in temu primerno, izjemno razvajena... ( ampak to ne pomeni da so vsi edinci/ke razvajene) ... je hotela bit u središču pozornosti...zato je to delala...sovražila je če je bila kaka druga v središču pozornosti, jo je takoj zabila s kako besedo nazaj... ampak se ji njene "prijateljice" nočejo zamert, ker pač ma samo ene 3 ...
Še vedno se mi zdi to vse skupaj malo ...
Potem naj jo imajo vedno s sabo in naj bodo tako dobrodušne in jo pošljejo v postlo s s svojimi dobrodušnimi tipi, one pa naj dobrodušno poslušajo pred vrati kako se noter nekaj prekucuje.