A sva zaradi tega, jaz zdaj nerazgledana in nevemkajževse, on pa vaški pijanc, ali sva se prekvalificirala v razgledana in izobražena meščana?
Mislim..naj mi zdaj prosim lepo en to razloži. Moje vaški izvor mojim sivim celicam ne dopušča razumevanja nastale situacije.
Ok, zdaj pa zares
Mislim...pa daj no....ne moreš s tako izjavo pričakovat, da te bodo ljudje resno jemali. Poleg tega tudi ne razumem, kako se lahko stvari tako posplošujejo.
Poleg tega tudi mene zanima, katera vas je to. Iz radovednosti in želje po tem, da se sama prepričam o (ne)resničnosti tvoje izjave, bi šla na obisk v to vas
Drugače pa glede same teme:
Po mojem mnenju ni nekega recepta, kje zdaj spoznat boljšega partnerja...moraš biti pač pravi čas na pravem mestu (ja saj vem..smartass me
). Sama sem spoznavala in še spoznavam ljudi tako v mestu kot na vasi in ni nekega ustaljenega vzorca, v smsilu, ti na vasi so pa zdaj zaostali, oni v mestu pa vsi ful pametni pa nevem kaj vse še ne. Vsepovsod maš prijetne in razgledane ljudi, kot tudi kake malo manj razgledane..ne moreš pa zdaj to posploševat. Poleg tega je Slovenije itak manjša država, posledično so razdalje med mesti in vasmi tako majhne, da o tako blaznih razlikah ne moremo govoriti.
No..to je moje mnenje.