sirova štručka napisal/-a:v izhodišču jemlješ vse ljudi za neumne, hkrati pa trdiš, da nisi rekla, da jemlješ njih tam za neumne.
Kaj si bla na srečanju z opicami?
Pa me res zanima v kateri vasi s 400 prebivalci si živela, kjer ni bilo enega fanta, ki ne bi bil pijanec in bi se celo izobraževal in kjer nisi mogla dobit nobene prijatlce, ker so bila vsa dekleta nekulturna, razgledane so ble pa glih tolk, da so znale naštet pasme krav in vedele od koga je katera njiva.
OMG, beri. Izhodiščno so zame vsi neumni in NIMAM želje po druženju z njimi. Na srečanje sem prišla z ŽELJO po druženju, torej jih ne jemljem več za neumne. Ne vem, kako lahko ne razumeš te logike.
Ne, nisem bila na srečanju z opicami, ampak s forumaši.
Del s kravami si si sama izmislila, moje besede so bile, da imam iz te vasi take izkušnje z opisanimi ljudmi. Če so bili kakšni drugi ljudje, ne vem. Jaz jih nisem videla.
McLarnovc napisal/-a:OMFG koliko crapa v samo nekaj vrsticah...

Argumentiraj. Na isti način lahko rečem, da je tvoja najbližja sorodnica tupa kot noč.
tor napisal/-a:Jaz bi rekel, da so na vasik bolj prijazni ljudje kot v mestu.
Vaški pijanci? Seveda obstajajo, vendar jih je v mestih še več. Sobota zgodaj zjutraj pojdi čez LJ, polno folka se vrača domov pijanega, na vasi še spijo ali pa že delajo ti "pijanci".
Po vaseh imaš polno uspešnih podjetnic, tudi veliko umetnic živi na vasi, ali se tja preseli iz mesta.
O razgledanosti pa raje nebi, ker večina folka v LJ ima dosti teorije v glavah, na ostalih življenskih področjih in v praksi,k pa luft v buči.
Imaš očitno drugačne izkušnje kot jaz.
maniac napisal/-a:ful je hecno, ko isti ljudje, ki tanandi očitajo posploševanje v zvezi z vaščani, posplošujejo v zvezi z meščani.
This.
Imena vasi vam ne povem, osebni podatki. Ste pa smešni, ko se tolčete po prsih, da vi pa niste taki. Pač niste, kaj naj zdaj. Nikoli nisem trdila, da govorim absolutno resnico. Moja resnica je relativna in moja in bom vanjo verjela, dokler me kaj ne prepriča v drugačno mnenje.
Plus lahko začnem naštevat pomanjkljivosti za moje pojme tipičnih meščanov, a pol me bodo pa meščani napadali, da kako neumna sem s svojim posploševanjem?
In kot je pripomnil moj fant, ko je prebral vaše odgovore "Če bi js pol toliko skočil na vsako malo bolj rasistično foro, ne bi mel cajta živet."
Because I can.