čeprav morm povedat da js osebno nisem imela še slabih izkušenj ker hodim na morje bolj v južno dalmacijo, tam se mi pa vsi zdijo fuul nice :knuddel: haloo?? saj žvijo od nas!

sofia83 napisal/-a: na koncu prbijejo, da one smrdijo. Pa se ena oglas, pa reče: "Ja, po Evropi."
Bluegirl napisal/-a:Prosim, ce se tema zapre, ker je osnovno vprasanje rasisticno in zaljivo.
Lahko se postavi vprasanje a ste imeli slabe izkusnje s ponudbo na hrvaski obali, vse ostalo pa je tu mac.
Hvala.
Btw. enako bi pop**** za vsako podobno temo - Slovenci&en narod.
sofia83 napisal/-a:kiki* napisal/-a:Naša družba iz Njivic smo meli pa kr probleme... Smo en večer pil na pomolu pa so pršli težit pol so enmu glavo razbil pa ga v morje fuknli pa še druge tipe...ženske smo pa spizdile! drugač mi grejo pa ful na živce! Sej ne rečm vsi,folk v Zagrebu mi je kul sam seljaki k bi se skoz neki kregal...kao da smo janezi pa da smo v evropski pa bla,bla...
Haha Kiki, jst sm prej tud govorila o pomolu v Njivicah in kok so nam VSAK večer težil in se neki repenčl, da nam bodo tipe razbil nas pa po***** ... EhhhA je biu slučajno en od teh težakov Josip, k dela v voće in povrće v kampu? On je kao jači gangsta tm ...
Bluegirl napisal/-a:Prosim, ce se tema zapre, ker je osnovno vprasanje rasisticno in zaljivo.
Lahko se postavi vprasanje a ste imeli slabe izkusnje s ponudbo na hrvaski obali, vse ostalo pa je tu mac.
Hvala.
Btw. enako bi pop**** za vsako podobno temo - Slovenci&en narod.
bejby napisal/-a:bi šli na Hrvaško na morje?
bejby napisal/-a:Mene zanima, kakšen je vaš odnos do bližnjih sosedov,
ste že doživeli kakšno neprijetno situacijo,
bi šli na Hrvaško na morje?
lally napisal/-a:jz mam z hrvati vredu izkusnje... tud najboljsi prijatelci zivita v Zagrebu, mam vikend na krku, povhn dobrih kolegov dol, in bivsiga... nevem, do mene so bili vedno vredu...