čeprav morm povedat da js osebno nisem imela še slabih izkušenj ker hodim na morje bolj v južno dalmacijo, tam se mi pa vsi zdijo fuul nice :knuddel: haloo?? saj žvijo od nas!

sofia83 napisal/-a: na koncu prbijejo, da one smrdijo. Pa se ena oglas, pa reče: "Ja, po Evropi."
The best!!
Krneki.Bluegirl napisal/-a:Prosim, ce se tema zapre, ker je osnovno vprasanje rasisticno in zaljivo.
Lahko se postavi vprasanje a ste imeli slabe izkusnje s ponudbo na hrvaski obali, vse ostalo pa je tu mac.
Hvala.
Btw. enako bi pop**** za vsako podobno temo - Slovenci&en narod.

sofia83 napisal/-a:kiki* napisal/-a:Naša družba iz Njivic smo meli pa kr probleme... Smo en večer pil na pomolu pa so pršli težit pol so enmu glavo razbil pa ga v morje fuknli pa še druge tipe...ženske smo pa spizdile! drugač mi grejo pa ful na živce! Sej ne rečm vsi,folk v Zagrebu mi je kul sam seljaki k bi se skoz neki kregal...kao da smo janezi pa da smo v evropski pa bla,bla...
Haha Kiki, jst sm prej tud govorila o pomolu v Njivicah in kok so nam VSAK večer težil in se neki repenčl, da nam bodo tipe razbil nas pa po***** ... EhhhA je biu slučajno en od teh težakov Josip, k dela v voće in povrće v kampu? On je kao jači gangsta tm ...

Bluegirl napisal/-a:Prosim, ce se tema zapre, ker je osnovno vprasanje rasisticno in zaljivo.
Lahko se postavi vprasanje a ste imeli slabe izkusnje s ponudbo na hrvaski obali, vse ostalo pa je tu mac.
Hvala.
Btw. enako bi pop**** za vsako podobno temo - Slovenci&en narod.
bejby napisal/-a:bi šli na Hrvaško na morje?
Hrvaska, kaj pa vem...so taki in drugacni ljudje, povsod so slabi in dobri. Nimam nic proti njim...samo, da ne bo kake vojne pa je OK 
bejby napisal/-a:Mene zanima, kakšen je vaš odnos do bližnjih sosedov,
ste že doživeli kakšno neprijetno situacijo,
bi šli na Hrvaško na morje?

lally napisal/-a:jz mam z hrvati vredu izkusnje... tud najboljsi prijatelci zivita v Zagrebu, mam vikend na krku, povhn dobrih kolegov dol, in bivsiga... nevem, do mene so bili vedno vredu...