Bi mu verjeli....

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Glede na to, da ga ni dala na čevelj, ampak samo na pavzo.....bosta verjetno res spet prišla skupaj. In glede na vse kar si napisala, mislim da boš s tem naredila napako. Zatorej rajši takoj do konca prekini razmerje in pojdi naprej.....sama....
Nole
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nole »

mene sam zanima, kako to misliš, da si prišla do telefonskih izpiskov? Kolikor vem jih lahko zahteva samo lastnik telefona in ker sem jih sam enkrat zahteval jih pošljejo priporočeno in more oseba tud podpisat, ko izpiske dobi
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a manculina* »

Jaz sem mnenja da ga pustiš....že to, da ji je napisal da ji ima rad? Se mi zdi, da če bi bila tolk nedolžna zadevca mu ne bi blo treba tega skrivati pred tabo. Sicer se moraš pa sama odločiti jaz vem da bi me skos matral, kje je, ali bo to še kdaj naredil....
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Nole napisal/-a:mene sam zanima, kako to misliš, da si prišla do telefonskih izpiskov? Kolikor vem jih lahko zahteva samo lastnik telefona in ker sem jih sam enkrat zahteval jih pošljejo priporočeno in more oseba tud podpisat, ko izpiske dobi

Hee? Pri Simobilu dobiš izpiske pač vred z računom(če si izbral to opcijo) in ni potrebnega nobenega podpisa za prejet račun.. + Verjetno ga je pač pri njemu doma enkrat videla.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz sem ravno zato takoj rekla, da tega izpiska nočem dobivat. Še e-račun sem si zrihtala.

Ne bo meni tip "po naključju" izpiska gledal in "čisto slučajno" videl ene cifre. :D
Nole
Sramežljivka
Sramežljivka

aja sploh nisem vedel, da je to možno :eek: imam simobil, ampak ne dobivam izpiskov
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ja ja, mene so vprašali, če to hočem, ko sem šla na SiMobil. Ampak pri najboljši volji ne vem, zakaj bi človek hotel za lasten telefon izpiske dobivat. Saj ja veš, koga kličeš.
Nole
Sramežljivka
Sramežljivka

to je zato, ker so v poletnih mesecih vsi dobivali velike račune, ker so klicali iz morja :D in marsikdo je potem rekel, da jih operater nateguje, tko majo pa zdaj črno na belem, kaj in kako so klicali :D zgleda pa ta fant od te gospodične ni bil dost previden, pa ga je odkrila
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

pa to niso mišljeni ti izpiski po moje. jaz vem iz zanesljivih virov, da se lahko nekomu vsedeš na telefon (z naročnino). preko njegovega telefona. in lahko dobiš izpiske za 3 mesece nazaj. 100%. (ne vem pa točno kako to poteka. nekako se mu registriraš s svojimi podatki in izgleda kot da se on strinja. nekako tako.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
arcanum
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arcanum »

Nole napisal/-a:mene sam zanima, kako to misliš, da si prišla do telefonskih izpiskov? Kolikor vem jih lahko zahteva samo lastnik telefona in ker sem jih sam enkrat zahteval jih pošljejo priporočeno in more oseba tud podpisat, ko izpiske dobi

Do izpiskov sem prišla preko interneta. Na simobilovi strani, če imaš geslo, dobiš vpogled v vse podatke kar se tičejo tvoje naročnine. In midva sva vedela za vsa gesla od drugega. Tako da je to bila itak najlažja stvar kar sem jo zvedela v vsej tej zgodbi... :lol: ni bilo nič proti zakonu. Taki freak pa tud nisem... :D
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Saj vem, da očitno vse ne štima tak kot bi moralo - to je očiten znak.

Se strinjam s tem delom.
Mislim, da imaš ti velik problem kar se tiče zaupanja, kar pa se njega tiče, je pač potreboval mal pozornosti. Vsedita se pa se res pogovorita.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

arcanum napisal/-a:

Do izpiskov sem prišla preko interneta. Na simobilovi strani, če imaš geslo, dobiš vpogled v vse podatke kar se tičejo tvoje naročnine. In midva sva vedela za vsa gesla od drugega. Tako da je to bila itak najlažja stvar kar sem jo zvedela v vsej tej zgodbi... :lol: ni bilo nič proti zakonu. Taki freak pa tud nisem... :D

zakaj bi mela simobilovo geslo od fanta?????? Js še svojih izpiskov ne pogledam, ker se mi ne da, kaj šele, da bi od koga drugega :? To je skor isto ko da bi mu račune iz trgovine čekirala. Njegov tel., njegov keš, njegova stvar!
plankyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Moravče

Neprebrana objava Napisal/-a plankyca »

Ok, da greš gledat po izpiskih... To mi je samo :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Jaz tega v življenju ne bi naredila, pa kaj si ja nor! V trenutku, ko to narediš, adijo veza, z ene in druge strani. Kaj boš sedaj z njim in ga cel cajt čekirala pa si belila glavo, kje je, kako je, zakaj je?!

Če tip ni imel toliko jajc, da bi ti povedal v faco vse... Jaz sem imela lep primer, ko me je enkrat en pustil, kao da ne čuti tega kar bi moral, po 2 mesecih sem pa zvedla, da ga je zapeljala ena druga in da je bil to pravi razlog... Tipom je včasih zelo težko povedat resnico, toda če ti ni pripravljen priznati vsega, ne vem no, mal smešno mi je vse skupaj.

Poleg tega pa definitivno obstaja en razlog, da je on to naredil. Kar z lufta dol v srečni vezi tega ne bi nikol naredu, tko da težava je tukaj že od prej.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tanF »

Problem je v tem, da skriva. Tukaj ni fora v tem, da ne upa povedat ampak noče povedat. Njemu je všeč, da ima doma punco, zraven ga pa vtika še v druge.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Mislim, da ste ve, dekleta, malo preveč optimistične glede tega, kako lahko je najti na svetu brezmadežnega partnerja, ki vas bo privlačil, bo pozoren, in po šestih letih ne bo začel razvijati tendenc, kot jih je tale gospodič.

Če je temule gospodu kaj očitati, je to predvsem to, na kako nesposoben način si je omislil stvar prikrivati. Saj ne rečem, ljubica, to že. Ampak da to izvede tako diletantsko? :lol:

Lahko je dajati dekletu nasvete, kako naj se od njega čim prej spakira. Malo težje je biti to dekle, naslednjih nekaj let iskati novega tipa, in se nato čez deset let, v novem razmerju, znajti v točno isti situaciji.

Njegove težnje so razumljive. Njena želja po iskrenem partnerju tudi. Od njiju dveh je odvisno, kako bosta situacijo razrešila.

Ampak takole zadevo se da preživeti. In včasih - odvisno od starosti partnerjev, in od kvalitete razmerja - se je temu bolje nasmejati, ga okregati, in nadaljevati, kot pa prekinjati in začenjati znova.

Ko si bo omišljal naslednjo ljubico, naj se pa le potrudi, da se to manj opazi. :lol:
Odgovori