usak ma svoj mnenje.

LioraBat napisal/-a:ja no kaj no, en faks sm mogla dat za primerjavo
evo, al pa državne študije. če pa to veš ka prčakvat pol k maš diplomo v rok pa tud nevem..
Dejansko se raje vpišem na t.i. Jambrekovo fakulteto, kot pa da se mam za bodočega pravnika na nekem kvazi pravnem faksu in na koncu nisi za ponucat nikjer. Ne vem zakaj mi je celo FDV ljubši v primerjavi z pf v NG, ki se mi zdi res sramota za naše šolstvo. 

LioraBat napisal/-a:
pa če ti v mojih postih najdeš poveličevanje evro-pfja pa tud nevem no.
tist bi zgledal nekak tko:
>Evropska pravna je najbol, kdorkol kej čez reče je kreten, bolš je ud lublanske, tm so sami kreteni pa mečejo folk na izpitih za lasten užitek. go evro-pf, go evro-pf! <
ne pa da napišem, da se je tud men od začetka zdel šalabajzarsk.
Komentirala si namreč o tem, kaj lahko pričakuješ od omenjenega končanega faksa:evo, al pa državne študije. če pa to veš ka prčakvat pol k maš diplomo v rok pa tud nevem..

LioraBat napisal/-a:
je pa tko, da ti ne morš vedt kje bom jst pa kaj bom delala, ker tud jst nevem. razn, če maš kakšna jasnovidna nagnenja.
Če bi pozorno brala, bi razbrala iz mojega posta nekaj drugega, in to ni kje boš ti delala po tem faksu, ker nimam pojma in me tudi ne zanima. Napisala sem možni scenarij, ker sem od nekaterih (izrednih) diplomantov oz. njihovih znancev izvedela, da so zdaj "deklice za vse" v manjših podjetjih. Če pa kdo dobi službo pri kakšni odvetniški družbi, pa najbrž more met veze, ker je že med LJ in MB razlika oz. te predvsem povprečje loči od večine, ki je v istem zosu kot ti, ko iščeš službo, kaj šele, ko delodajalec vidi, da si diplomiral na evro-pf. Saj ti je najbrž znano, da so pravniki na lestvici največ brezposelnih takoj za petami ekonomistov.
Če imaš hudo dobre veze, boš najbrž koristna za dela tajnice oz. "deklice za vse", ne pričakuj pa, da te bo kdo jemal resno, samo zato, ker boš imela enak naziv ...

LioraBat napisal/-a:folk iz lj prav, da imamo iste knjige in snov kot v lj.