Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

zbinca napisal/-a:strah me je da ga izgubim za vedno.

LOL. Itak, da ga boš izgubila za vedno, to je dejstvo. To so najstniške fore o večnih ljubeznih in podoben bulšit.

Mater kake probleme ima danes ta mladina... :D Nevem ali se meni samo zdi, ali smo pa mi imeli res toliko večji prepih v glavah... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Elle.* »

zbinca napisal/-a:Boli me utd to, kaj delava njegovi punci...ona mu vse slepo verjame.

Mislim, da ona ni edina. :rolleyes:
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Ne zdej zatežit punci... Pomoje ste bli vsi enkrat na temu :)

Anyway, ti ga samo odjebi in ne glej nazaj dokler ne bo mimo in boš lahko logično in racionalno razmislila o vsej stvari. Ker dokler si cela matasta na njega razmišljaš s srcem (al pa tamalo) in ne z glavo :roll:
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kleio »

sirova štručka napisal/-a:
Kleio napisal/-a:V tej temi to sploh ni bistveno, ampak nevem zakaj bi ona hotela kogarkoli zajebat.

dej no, on ji pravi, da bo punco pustil, pa se še vedno vsakič, ko si pri avtorici teme sprazni jajce, vrne k punci. Valda jo začne ego jebat, ko vidi, da je nekomu, na katerega je tkole psihično navezana, dobra samo takrat, ko njemu paše, potem sledi še občutek manjvrednosti...
Zdej je jezna na njega, ker jo zavaja, jezna na sebe, ker je tko naivna, verjetno krivi njega za svojo naivnost in od same jeze, ki ji sledi še žalost, bi ona njega zajebala in njegovi punci vse povedala, ker če ni z njo, tud s to punco ne bo... seveda si tega noče priznat in si laže, da se ji punca smili... :P

Jaz je ne bi tako ostro sodila, ker nenazadnje je nobeden od nas ne pozna. Ustreza tudi čisto preprosta razlaga, da je stara 17 let, s tipom je izgubila nedolžnost in vanj je zaljubljena, saj zato pa vztraja toliko pri vsem tem skupaj. Kakorkoli že...
Pusti ga. :)
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Štrumfetka »

Jaz sem se ravno včeraj pogovarjala s prijateljem, ki mi je povedal, da je ena XY bejba povedala njegovi dragi, da je z njim 3× seksala. In ona mu je oprostila, stupid ass. :D

Sem pa vesela vsakič, ko zvem, da kakšna bejba pove... Konec koncev njegova zdaj vsaj ve kakšen je, al bo nardila distanco je pa njena stvar (v tem primeru ostajata skupaj). Pa on je že nekoč eno leto gonu še eno poleg, pa mislim, da je tudi tisto zvedla.

Jaz bi tudi 10× raje vidla, da mi kdo pove (kdorkoli, lahko tud direkt ta bejba), kot pa da izpadem en pimpek. Tudi, če ji mogoče ne bi vrjela, bi vsaj postala mal bolj pozorna. :)
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Uporabniški avatar
rancidka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a rancidka »

Ma, js sm bla na istem, in sm ji tud povedala, sam hec je biu, ko ni vrjela. Včasih so punce tko prepričane v tipa in sebe in zvezo, da niti ne pomislijo na možnost, da bi se to zgodilo. Pa bi blo učas bolš, da bi :D
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kleio »

Jaz bi tudi raje izvedela. Ko mogoče enkrat izveš se potem počutiš kot totalna budala, kako nisi sama opazila, da se nekaj dogaja... :roll: ali pa če nato še izveš, da je nevem kdo vse vedel za to pa ti noben ni nič rekel.
Uporabniški avatar
Envy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Envy »

Sej ni en in edini! Mogoče je res, da do njega čustiš kaj, tako kot si odpisala.. Ampak kaj za vraga on počne z 2 naenkrat?! To je umazana igra, ampak nepozabi da si tudi ti del nje!
Pa če se postaviš v kožo njegove punce? Oh, reva kak bi se še le ona počutla če bi vedla za to situacijo...
Moj nasvet? - Ta fant neve kaj bi rad. Naredi temu konec! Razmisli, če je njemu tolko do tebe in če ti s tem končaš, mu vrjetno nebo vseeno.. V tistem trenutku boš komaj ti lahko vidla če si on sploh prizadeva kaj resnega s tabo..
Glej, ti pa polagam roko na srce, sej super da sta se fajn mela ampak to ni to. Polno ribic je še v morju :) samo trnek moraš vreč, pa vrjemi, da bi lahko marsikaj boljšega dobila... :)
Kdor joče ker ni sonca, zaradi solz ne vidi zvezd
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

priporočam da seksaš in uživaš z njim če ti to paše, da pa vmešavaš njegovo bejbo v vajin seks je pa egoistično in nima nobene veze s tem da ji ti hočeš dobro. očitno jo ima rad in si želi biti z njo - drugače bi jo že zdavnaj pustil.

sama sem se pred leti zacopala v zasedenega tipa ki je bil takrat noro zaljubljen v svojo punco, vsaj tako so govorili vsi ko so videli kako všeč mi je postal. Midva pa sva tičala skupaj od prve sekunde ko sva se videla. No in potem sva se enkrat začela poljubljati in ko sva bila 'skupaj' že kakšen teden sem ugotovila da hočem več od njega in sem ga prisilila da je končal s punco. Potem sva pač postala par in čez nekaj mesecev mi je rekel da želi malo premora ker citiram:'ga utesnjujejo njegova čustva do mene' - bullshit v glavnem.Šla sva na pavzo nato sem naredila dokončen konec, ker če tip ne ve kaj hoče kako naj potem jaz vem. No in ko sva bila že par mesecev narazen je spal z mojo prijateljico ki je ni potem več poklical. Verjetno nekakšno malo maščevanje? Za kaj že?

Bistvo te zgodbe je da tipi ki so že v osnovi ženskarji in varajo takšni ostanejo vedno. Ne bom ti rekla da ga pusti, ker mogoče si v obdobju ko ti takšna zveza celo ustreza, ampak ne uničuj razmerja tako da ji ti poveš - to je izključno njegova dolžnost in on se mora sam odločiti pa še to ti ne garantira da bo večno tvoj.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

NO, ja, ampak jz sem še zmer za to da poveš punci, ker očitno ne vidi (mogoče celo noče videt) kaj se dogaja, ali ti bo verjela al ne in ali bo in kaj naredila s svojo zvezo je itak čist njena stvar.
Še zmer pa dvomim da bi to nardila ker si dobra duša, prej zato ker ga hočeš zafrknil, ker te je "nategnil".
Uporabniški avatar
SWEET_THING
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SWEET_THING »

Lahk se pa zmenita s njegovo punco pa ga zjebeta, pa ga obe pustita, kar bi blo še najboljše, glede na to da vaju obe vara :lol:
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Ne povedat njegovi punci,

v bistvu si ti čisto enako kriva kot on,ko si izvedela si še vedno sexala z njemu,če bi ji povedala bi bilo to samo pranje vesti zate.

ti prekini stike z njemu,pa prepusti usodo njima

Kolikor vem,noben varanje ne zdrži predolgo časa,bo že izvedela od koga drugega
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

Povej ji! Naj ve s kakim kretenom je. Ti pa tudi idi rajši stran od takih...
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

V vsakem primeru prekini s spolnimi aktivnostmi z njim, ne glede na to, ali ji boš povedala ali ne.
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nyree »

Sarissima napisal/-a:Ne zdej zatežit punci... Pomoje ste bli vsi enkrat na temu :)

Da smo spali s fantom, ki ima punco? No fucking way!
Rajši spim s pol sveta in sm kurba, kot pa, da bi spala s fantom, ki ima punco.
Drugače pa, ko pravite, da dekleta ne verjamejo ko jim poveste. Jst tudi ne bi verjela. Fanta mam že ogromno let (več časa kot prijateljice in znanke) in mu popolnoma zaupam. Če bi prišla ena "porka" mi povedat, da je spala z njim, bi se ji verjetno smejala in ji ne bi verjela niti besede.

Naivno bitje, ampak vseeno upam, da, če se boš odločla povedat punci-da ti bo verjela in da bo po tem "zbila boga" iz tebe in njega. Ta punca ti ni nič naredila in ti si grozna do nje, ker si en velik otrok in egoist (kako sploh lahko ljubiš nekoga, ki grdo ravna s tabo? Daddy issues? Drama queen?)
Odgovori