Idiotizem...
tor napisal/-a:Louis se mal heca.
Sem pa že doživel, da so v diskoteki punce pile sok v kozarcih za šampanjec, ko pa je pristopil kak fant, in začel debato...vprašal, kaj pijete...Radgonska penina, pa je padla runda penine
Nesanica napisal/-a:tor napisal/-a:Louis se mal heca.
Sem pa že doživel, da so v diskoteki punce pile sok v kozarcih za šampanjec, ko pa je pristopil kak fant, in začel debato...vprašal, kaj pijete...Radgonska penina, pa je padla runda penine
jap to najdeš v Asu, Topu, Bachusu, Joe Pennasu in podobnih krajih kjer so wannahavesugardaddy bejbe... In ga dobijo ponavadi za eno noč.![]()
enkrat en kolega pravu da je tko častu eno bejbo in se je strinjala da gre z njim domov ko pa je vidla njegov avto (neki starga je mel tist večer) pa je bejba rekla da ne more in se obrnala in šla nazaj v Topa. Fora je pa v tem da je tip čist naloadan in ima dva avta tastar avto uporablja samo da se zabava ob takih situacijah.
barbie_girl_85 napisal/-a:In ti si to verjela??? Veš kolikokrat je že ta zgodba prežvečena![]()
![]()
Če gre za verjet tipom, se je vsaj vsakemu tretjemu zgodilo isto![]()
![]()
Louis Pitton napisal/-a:BTC je ogromen kompleks......na zmenek,te mora odpeljati pravi moški.Prepričan sem,da bi uživala.