Idiotizem...

tor napisal/-a:Louis se mal heca.
Sem pa že doživel, da so v diskoteki punce pile sok v kozarcih za šampanjec, ko pa je pristopil kak fant, in začel debato...vprašal, kaj pijete...Radgonska penina, pa je padla runda penine

Nesanica napisal/-a:tor napisal/-a:Louis se mal heca.
Sem pa že doživel, da so v diskoteki punce pile sok v kozarcih za šampanjec, ko pa je pristopil kak fant, in začel debato...vprašal, kaj pijete...Radgonska penina, pa je padla runda penine
jap to najdeš v Asu, Topu, Bachusu, Joe Pennasu in podobnih krajih kjer so wannahavesugardaddy bejbe... In ga dobijo ponavadi za eno noč.![]()
enkrat en kolega pravu da je tko častu eno bejbo in se je strinjala da gre z njim domov ko pa je vidla njegov avto (neki starga je mel tist večer) pa je bejba rekla da ne more in se obrnala in šla nazaj v Topa. Fora je pa v tem da je tip čist naloadan in ima dva avta tastar avto uporablja samo da se zabava ob takih situacijah.

barbie_girl_85 napisal/-a:In ti si to verjela??? Veš kolikokrat je že ta zgodba prežvečena![]()
![]()
Če gre za verjet tipom, se je vsaj vsakemu tretjemu zgodilo isto![]()
![]()
Možno pa je da je dobil iz zgodbice inspiracijo.

Pomoje se je živciral on, ker je moral opraviti na roke, punca mu je pošiljala signale, potem pa si je premislila. Po domače, izkoristila ga je. Da pa je zgodba lepša za slišat, je dodal stari avto (češ, to je bil razlog, da ni šla z njim).

Louis Pitton napisal/-a:BTC je ogromen kompleks......na zmenek,te mora odpeljati pravi moški.Prepričan sem,da bi uživala.
)