g00fy_qa napisal/-a:OFF TOPIC @Alwaleed: ker se v povezavi s tabo skoraj vedno govori o seksu, o tem kako rad in drugače seksaš ... me matra firbec: kako pogosto si želiš seksati in kako pogosto dejansko seksaš?
Če je off topic, me lahko vprašaš tudi na ZS, kajne?
Nisem nek ekstrem, če bi rabil 5x na dan seksat, potem ne bi tukaj dolgčasa preganjal
1x na dan mi je čisto v redu, par dni pavze me tudi ne moti, je potem doživljanje bolj intenzivno.
Če govorim o seksu, je to bolj zato, ker mi gre za doživljanje seksa kot nekaj pozitivnega; kot nekaj, kar je samo po sebi v redu; eno področje življenja, ki je povezano z nepotrebnimi, po mojih pogledih srednjeveškimi stigmami. (Kot recimo problem tiste ženske v drugi temi, ki ne ve, ali bi verjela tipu, da je spal na postelji poleg prijateljice, brez da sta se dotaknila, ali ga je vtaknil v prijateljico. Pa saj ženska že ve 99% zgodbe, ve, kje je tip bil, s kom in kako dolgo, ipd. Kaj potem, če ga je še vtaknil? WTF?)
Ne mislim, da bi ljudje morali več seksat, kot jim paše, ampak me moti, da je v družbi toliko kompleksov in predsodkov v zvezi s tem.