Če bi rada delala u rumenem novinarstvu, pol ja, je velik tračarskih revij in tega šita... Sam verjamem, da noben ne stremi k temu. Kr za to ne rabš ne faxa, ne pameti, morš bit sam opravliva baba
Zdi se mi pa neumn, da ti je kao ful ušeč ta deu, da se vidš u tem, bojiš se pa jt gor, da nauš čez pet let brez šihta... Jah, pol pa ne tvegi, pa pejt študerat japonščino, pa boš mela zihr takoj službo. Lej, sej večina ne ve, kako bo, k bo diploma (al pa kej več) u žepu, bomo mel službo, za kero smo se učil al bomo delal neki, kar nima s študijem veze... Drgač pa za novinarstvo vela, da se morš znajdt, met čim več vez in poznanstev u teh krogih in na tak način maš odprtih dost več poti. Pol je pa od tebe odvisn, kok kvalitete premorejo tvoje novinarske sposobnosti.
Js mam še par izpitou pa diplomo, pa vem, da moj primarni poklic ne bo novinarstvo... Kr me pač ne zanima več tok oz. bi mi pobral čist preveč časa, česar pa nism prpraulena sprejet. Mam ideje, kaj bi delala, upam, da mi bo s pomočjo to tut uspel, da sm pa študirala oz študiram novinarstvo, mi pa nikol ni blo žou.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...