Misli resno ali se poigrava?

Pomoč iz čustvenih stisk.
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a hasel »

Že dobil sms od nje, zakaj se ji ne javim. Bom jo še ignoriral, da vidim, kaj bo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:59, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

rada bi te imela samo za kolega; verjetno se ji zdiš super kot človek... in v tebi vidi neko oporo, samo odlaga s srečanjem, da bi ti s tem povedala, da te hoče za prijatelja.
Zadnjič spremenil marypa, dne 26. Jan. 2010 23:50, skupaj popravljeno 1 krat.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

sirova štručka napisal/-a:
hasel napisal/-a:Že dobil sms od nje, zakaj se ji ne javim. Bom jo še ignoriral, da vidim, kaj bo.

Pa tko delajo fantki :D
Bod ded, pa ji reč, naj se zjasni, če se ne bo, pa se nehaj pustit nategovat :)

Jap! z izjemo tiste žaljivke zgoraj. :D
It was forever..but it didnt last long..
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka

sirova štručka napisal/-a:Bod ded, pa ji reč, naj se zjasni, če se ne bo, pa se nehaj pustit nategovat :)
Nisi razumela, kajne? :roll: Za nekaj časa jo bom dal na "hladno", pa če ji bo res do mene, se bo že zmigala in si vzela čas zame. Sicer pa mi je ignoriranje predlagalo kar nekaj uporabnic.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Si jo pred tem še vprašal zadnjič, če bi se dobla s tabo, da ji bo vsaj malo prdnilo zakaj jo ignoriraš, kakor so ti uporabnice svetovale? :D
It was forever..but it didnt last long..
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

In ne ne je ignorirat. :roll: P* kako otročje. Povej ji, naj se zjasne, kaj hoče... ali ti je to pod častjo? :?
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

Horus napisal/-a:#1 2 meseca jo ze sprasujes kdaj se bosta dobila? Pa kaj je narobe s tabo? Kot da je edina zenska na svetu. Ce se ti pa slucajno zdi, da je tooooook special, pa pejd z desetimi drugimi ven in ce se ti bo potem ta se zmeraj zdela tooooooooook special pol se skoncentriri nanjo. Bl verjetno pa, da bos do 5. druge ze zdavni na to pozabu.

#2 pa kdo je tebe ucu kako in kaj? Zenske se ne sprasuje, kdaj gresta vn, ampak se doloci dan in ura in ce takrat ne more mogoce, ce se pocutis charitable, se ena alternativa in ce tudi takrat ne more, pa ne da alternativnega predloga, te ali zajebava ali pa samo ni zainteresirana. Ce si ji dovolj vsec si bo vzela cas zate.

#3 tale te je ze zdavnaj med copate/prijatelje uvrstila, kar pomeni, da je skoraj 100% ne bos nikoli videl gole. Move on.

se strinjam s tem..

pa zgleda kot d bi te mela za rezervo,sej veš, ji pač pride prou in bi te rada mela ob sebi, če ti je rekla da ji je blo lepo s tabo,pol ji je verjetn blo res..mogoče te res sam preizkuša, sam men to rahlo smrdi..
zjasni naj se kaj želi, kon koncu nista v OŠ, ampak sta stara 23,24 let..

mislm, kot je nekdo reku to pol meče slabo luč na ostale :evil:
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Povej ji, naj se zjasne, kaj hoče...

Aha, sej. 2 mesca se še ni zjasnila, zdej mu bo pa ob identičnem vprašanju kr skočila v objem? Čisto nič več ne bo zvedu, ker bo ženska neki zmutla, kot je to že nardila do zdej, on pa bo izpadu totalno obupan, ker očitno poskuša do konca.
In res ne vem, zakaj mu to spraševanje (2 mesca!) ne bi smelo bit pod častjo? Meni bi absolutno bilo.
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka

OK, ona mi je napisala mail, zakaj sem tak prasec, da se ji nič ne javim, jaz ji odpišem in zraven še vprašam, kdaj bi imela čas, da bi se dobila, ter da naj se zjasni. Ona pa spet, da nima časa. :roll:
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

hasel napisal/-a:OK, ona mi je napisala mail, zakaj sem tak prasec, da se ji nič ne javim, jaz ji odpišem in zraven še vprašam, kdaj bi imela čas, da bi se dobila, ter da naj se zjasni. Ona pa spet, da nima časa. :roll:

Hahahahahahahahahahaha, pa ti si legenda res. Babnca pa še večja.
In zdj jo veselo ignoriri naprej, pa pol spet na en mail odgovor pa bo kmal never ending story :D
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Ona pa spet, da nima časa. :roll:

Kako neverjetno, a ne.

Čeprav ne razumem, zakaj bi si želel kaj imet z žensko, ki te obtožuje, da si prasec, kljub temu, da vidva nimata praktično nič, ti svetujem, da se od zej naprej držiš "no contact" filozofije in se nehaš plazit za njo.
hasel
Sramežljivka
Sramežljivka

flaša napisal/-a:Hahahahahahahahahahaha, pa ti si legenda res. Babnca pa še večja.
In zdj jo veselo ignoriri naprej, pa pol spet na en mail odgovor pa bo kmal never ending story :D
Ti si pa superduper legenda, pa še marsikatra na tem forumu, glede na to, da sem očitno premalo napisal ter moram dodajat pojasnilo; namreč odločil sem se, da se ne bom več ukvarjal z njo, niti ji nisem tega javil, se mi zdi zamalo, da bi ji sploh kaj pojasnjeval. Če ima ona kaj pameti v glavi, ji bo morda celo potegnilo, zakaj sem jo odpisal.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

hasel napisal/-a:
flaša napisal/-a:Hahahahahahahahahahaha, pa ti si legenda res. Babnca pa še večja.
Ti si pa superduper legenda, pa še marsikatra na tem forumu, glede na to, da sem očitno premalo napisal ter moram dodajat pojasnilo; namreč odločil sem se, da se ne bom več ukvarjal z njo, niti ji nisem tega javil, se mi zdi zamalo, da bi ji sploh kaj pojasnjeval. Če ima ona kaj pameti v glavi, ji bo morda celo potegnilo, zakaj sem jo odpisal.

Seveda, da sm superduper legenda, ker se mi s takim folkom, k bi me direkt jebal v kegl, glih na da ubadat :respekt:

Hvala za poklon drugač! :wink:

Je pa dejstvo, da se še zmer ubadaš z njo, čeprov je dost ribic v morju, zato sm ti tud rekla, da si legenda, k zgublaš čas z nekom, k se mal zajebava ane. In dokler se bo lahko, se pač bo! Doh!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

hasel napisal/-a:OK, ona mi je napisala mail, zakaj sem tak prasec, da se ji nič ne javim, jaz ji odpišem in zraven še vprašam, kdaj bi imela čas, da bi se dobila, ter da naj se zjasni. Ona pa spet, da nima časa. :roll:

Očitno osel ne gre le enkrat na led in tudi ne le 10× (oz. X- krat):D

Pa resno no: Vprašaj jo kaj se zdej to gre? Ali si ji všeč, ali ne? Pa ti bo v 5 min vse jasno :wink: Ali se pa naprej vrti v tem začaranem krogu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori