Kdaj ste partnerju prvič rekli "ljubim te"?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Cuker
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cuker »

SWEETprinces napisal/-a:
Horus napisal/-a:Tko kot mi pa ta besedna zveza umetno zveni pa ne vem, ce se katera.

men tud :?

enako.
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a perpetua »

Če je men kaj smešnega, je to k berem bodisi na FB ali MSN poste malce mlajših znank, ko pišejo like: lubm te fulaaa ipd. po tem ko je mela pred parimi dnevi napisano, da je končno našla pravega.

Drugače pa se mi zdi, da morata bit oba prpravljena na to besedno zvezo, ker jo je ful težko rečt, precej težje ko rad/a te mam.

Men je npr. po nekaj tednih napisal, da mu je citiram:"dolgcajt po men". :D
Ljubim te sma pa rekla po enih treh/štirih mesecih, ampak imava rajši rad/a te mam. Je bol sweet pa manj weird.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Mimi123 napisal/-a:
Seyfullah napisal/-a:Jst sm mu rekla ene dvakrat in to nevem po enem letu se mi zdi,drugač pa govoriva BUBIM TE :D

heheh moj fant je pa tak cvetko, da na začetku sploh ni vedu kaj bubim te pomen, sam si je mislu da je kej lepga pa je tud on to govoru pa še ljubim te zravn :D

Ta je dobra...Slika
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Midva si to rečeva pred spanjem (pa tudi ne zdaj izrecno vsako noč, ampak vseeno precej pogosto), al pa med kakim objemom na sprehodu,... Med vožnjo v avtu/kuhanjem (predvsem če sva ravno debatirala o kaki, za naju, pomembni temi)...

Rad/a te mam pa pravzaprav sploh ne uporabljava, se mi zdi to bolj za uporabljat v primarni družini/ med prijatelji ob posebnih momentih... Pa na začetku zveze, ko še nismo na stopnji za "ljubim te". :D

Aja, pa tudi po koncu kakega tel. pogovora si to rečeva (npr. da se pogovarjava v lužbenem času in podobno). Mi je všeč, da uporabljava take stvari, čeprav se vidiva vsak dan, vsako noč. :) V SMSu pa to bolj poredko napiševa (ker mesiči itak letijo bolj v informacijskem/dogovorjalnem smislu in na hitro), če že pa ponavadi kr kratico "LT".
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

samo enemu do sedaj .. po nekje treh letih zveze
Odgovori