Poljub na prvem zmenku

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Marco napisal/-a:
emanuela napisal/-a:Torej ti privlačnost, kemija niso dovolj?

več kot dovolj.. Pri meni je bila takoj prvi dan ko sem jo spoznal.. Mi pa ni na kraj pameti padlo da bi se na ta isti dan že lizal z njo. Prej sva se parkrat dobila čisto tako na pijački, cigaretku (spoznavno).. Ko sem jo pa peljal v kino (kar smatram kot zmenek) sem ji pa ob koncu večera rekel za lupčka.. Najprej sem ga dobil na lička.. naslednjič na usta.. potem pa ko se obema že meša pa akcija po francosko :D

Fletn je da ni vse takoj bam.. več časa čakaš.. bolj si napaljen.. se še bolj razvijajo čsutva, še bolj hrepeniš po tej osebi ipd.. take it slow jow :D

Sem istega mnenja. Kajti najbolj neumno mi je, da na prvem zmenku dobiš poljubček, isto na ostalih naprej. Potem pa ti na petem zmenku reče, da on drugač ni resen, da si ne želi punco, ampak samo eno za tkole včasih kam it in za malo lubčkanja. Pa kaj potem sploh razvija čustva pri nasprotnem spolu.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ja no, tveganje pbstaja povsod, tudi taki se najdejo, kakopak.
Nasplošno gledano samega poljuba ni pametno jemati preveč resno. Sploh na začetku, ko je še vse pod vprašajem.
The world is as you are.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Saj ravno zato ne želim, da se prvi poljub zgodi že na prvem zmenku. Čeprav se mi je jasno tudi to dogajalo. Sedaj se trudim dajet vtis, da me oseba ne zanima preveč in si mislim, če je nekomu res nekaj do mene bo previden in se bo trudil, če kdo le preveč sili vame in ne dobi takoj tistega kar hoče, in če ni resen, ampak išče le sex, potem takšen hitro zbeži.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ampak eni prvi poljub malo preveč enačite z začetno fazo postavitve pred oltarjem.. saj ne rečem, da se je treba na veliko lizarit, ko se prvič dobiš s človekom, ampak če se zgodi, pa se zgodi. hvalabogu. mislim, da bi se počutila slabše, če bi se s tisto osebo super razumela in po treh dejtih ugotovila, da ne zna izpeljat enega spodobnega lupčka. takšni so (vsaj po mojih izkušnjah) tudi pri sexu bolj klavrni..
in če to ni pomemben del spoznavanja potencialnega partnerja, pol pa nevem.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

rachka mislim da je problem tut starostna razlika - nivea je bolj iz tiste generacije ko so cist drugac gledli na te stvari, ce se ne motim je v eni temi povedala da zenska sodi za stedilnik in da streze moskemu? je tako nivea?

ali pa sem kaj zamesala, my bad :D

vsekakor ogromna razlika v misljenju :D

edit: sem sla pogledat in sem zamesala, se opravicujem, ni bla nivea tista...(je pa stara vec kot vecina punc tukaj) :P
Zadnjič spremenil red_rose, dne 22. Nov. 2009 18:43, skupaj popravljeno 1 krat.
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

rachka_ napisal/-a:ampak eni prvi poljub malo preveč enačite z začetno fazo postavitve pred oltarjem.. saj ne rečem, da se je treba na veliko lizarit, ko se prvič dobiš s človekom, ampak če se zgodi, pa se zgodi. hvalabogu. mislim, da bi se počutila slabše, če bi se s tisto osebo super razumela in po treh dejtih ugotovila, da ne zna izpeljat enega spodobnega lupčka. takšni so (vsaj po mojih izkušnjah) tudi pri sexu bolj klavrni..
in če to ni pomemben del spoznavanja potencialnega partnerja, pol pa nevem.

Faza pred oltarjem zame sploh ne obstaja.
Se strinjam, če se poljub zgodi, se zgodi. Pravim samo, da mi je bolj všeč, da se ne zgodi.
Srečala sem tudi že takšnega, ko se ni zgodil po revimo 8 zmenkih. Kar mi je spet čudno.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

red_rose napisal/-a:rachka mislim da je problem tut starostna razlika - nivea je bolj iz tiste generacije ko so cist drugac gledli na te stvari, ce se ne motim je v eni temi povedala da zenska sodi za stedilnik in da streze moskemu? je tako nivea?

ali pa sem kaj zamesala, my bad :D

vsekakor ogromna razlika v misljenju :D

edit: sem sla pogledat in sem zamesala, se opravicujem, ni bla nivea tista...(je pa stara vec kot vecina punc tukaj) :P

To si pa ti popolnoma zamešala. Sicer sem napisala, da je razlika ali nekdo živi v bloku, ali na kmetiji. Ker ne moreš zahtevat, da bo moški opravil 50% gospodinjskih del, če ima delo zunaj. Medtem, ko v bloku lahko. Zato mi je na kmetiji logično, da ženska kuha, moški pa opravlja težja, fizična dela.
Drugače sem pa 200% za delitev del.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja sem ze vidla, se opravicujem, tisto je bla ena druga uproabnica, k je mela tut eno besedo in stevilko za nick, cist sem zamesala! :oops: (sem sla brat tisto temo ki sem mela v mislih...)
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Sem pa najbrž starejša od tebe ja, oz. skoraj sigurno. Ampak verjemi tudi jaz sem 10 let nazaj razmišljala drugače in ti boš čez 10 let drugače kot zdaj.
Izkušnje učijo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Nivea9, brez zamere, ampak ti pišeš sam bulšit. Najprej si napisala (na prejšnji strani), da mora do poljuba priti spontano in da se ti zdi, da na prvem zmenku to še ni mogoče. Ok.
Zdaj pa pišeš, da imaš en cel protokol, kako se obnašat na zmenkih, da se zavaruješ pred izkoriščevalci in neresneži. Kje je zdaj tu tvoja spontanost?
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

jullia_ napisal/-a:Nivea9, brez zamere, ampak ti pišeš sam bulšit. Najprej si napisala (na prejšnji strani), da mora do poljuba priti spontano in da se ti zdi, da na prvem zmenku to še ni mogoče. Ok.
Zdaj pa pišeš, da imaš en cel protokol, kako se obnašat na zmenkih, da se zavaruješ pred izkoriščevalci in neresneži. Kje je zdaj tu tvoja spontanost?

Hvala. Potem ne beri mojih postov, če ti niso všeč.
Napisala sem, da se mi zdi, da ni možno, da bi na prvem zmenku gojil do nekoga že čustva!
Kje si pa našla moj protokol pa ne vem. Razen to, da če eden že na prvem zmenku rine vame, da ga k temu ne spodbujam, ampak se delam, da me ne zanima. To je vse kar sem napisala.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Se strinjam z Niveo9 in podobno mislečimi, da na prvi zmenek poljub še ne sodi. Se bolje delat, da te fant ne interesira kot nekaj namigovat kako ti je všeč, če ne bo že mislil, da to mora storit. Za moje pojme je prvi zmenek namenjen spoznavanju osebe, če se ujameta potem sledijo drugi zmenki in jasno kasneje tudi poljubi.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

^^ in ostali... to velja, sam če greš na prvi zmenek z nekom, k ga v bistvu sploh še ne poznaš. pa dej, ka se boš delu nedostopnega, če ti je pa noro všeč. bedarija zame... :)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

jaz še nikoli nisem šla na zmenek s fantom, ki me fizično ne bi privlačil, torej je za moje pojme poljub na prvem zmenku obvezen. Če ga ni bilo, sem dobila občutek, da je fant sramežljiv in nisem šla s tistim fantom nikoli več na zmenek. Z enim sem se na prvem zmenku polupčkala in je blo grozno :roll: , s tistim se tud nikol več nisem hotla dobit :D . Sej vem, da so prvi zmenki namenjeni spoznavanju itd., ampak sej če se pa vmes mal polupčkata, pa tud ni nč narobe :D
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

snezinka* napisal/-a:^^ in ostali... to velja, sam če greš na prvi zmenek z nekom, k ga v bistvu sploh še ne poznaš. pa dej, ka se boš delu nedostopnega, če ti je pa noro všeč. bedarija zame... :)

S tem pa se strinjam čistooo 100% !!
Odgovori