ne pustijo nama skupej spat

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Nass napisal/-a:^^ Ne bi rekla... Niti moji niti starši mojega fanta ne vidijo problema, da spiva drug pri drugem kadarkoli (njegovi še vprašajo, kje sem in kdaj pridem, moji pa isto zanj). Vseeno pa se bom, ko bom odštudirala in imela službo, odselila, ker samostojnost ni le to, da lahko kdorkoli spi pri tebi.

Kakorkoli, se strinjam z red_rose, da verjetno ne gre za to, da se delajo, da sta otroka temveč za to, da jim ni prijetno gledat 'tujcev' doma in da se ne počutijo sproščeno. Predvidevam, da to njegove mame ni motilo, s časoma pa je ugotovila, da si vendarle želi svoj dom zase in da jo to moti. Morda si tudi misli, da zakaj mora ona delit svoje stanovanje, če ga tvoji starši ne. Zakaj je fant ne vpraša, kaj jo tako moti? Morda pa lahko kako rešite?

Bojim se, da boš pač mogla stisnit zobe in potrpet. Vsake toliko gresta pač na vikend, drgače pa se vidita čez dan. Verjamem pa, da je smotano, ko sta tako daleč narazen.

Sem istega mnenja, predvsem kar je v odebeljenem tisku
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

a si kdaj pomisla da je bila ta nenadna sprememba financne narave? roko na srce dejansko tut neki (pa ce tut mal) piješ, potem voda, elektrika?? lohka da nebo to nikoli prizanala ampak da naprimer ze tko tezko shaja iz meseca v mesec si ji lohka veliko breme in iz tega vn ta prepoved :!:
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

nikaragua napisal/-a:a si kdaj pomisla da je bila ta nenadna sprememba financne narave? roko na srce dejansko tut neki (pa ce tut mal) piješ, potem voda, elektrika?? lohka da nebo to nikoli prizanala ampak da naprimer ze tko tezko shaja iz meseca v mesec si ji lohka veliko breme in iz tega vn ta prepoved :!:

lepo te prosim... zdajpa že malo pretiravate... kot da popije 10litrov soka, pri tuširanju porabi 100 litrov vode in ima fobijo red temo, tako da je celo noč luč prižgana... :roll: ne takih ogromnih buč prodajat... :roll:
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

^^sori ampak imam sama tako pikolovsko mati ki ji gre unos da more mojmu dragiju 'skuhat kosilo' pac da je z nami je ze prevec.
zadnic me je nahrula zakaj je sou z mano na vecerjo da to pac stane, potem da sm mu oprala cunje in podobno.
pravi da si tega ni zasluzu....

recmo po njenm je opravicen do hrane le če pokosi okoli hiše, pomaga očetu, ...., oziroma da nekaj nardi! pa mu to nebo nikoli povedala v glavo le meni bo morila za take stvari!!!!!

in ja nazalost so eni taki!!!!!
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

nikaragua napisal/-a:^^sori ampak imam sama tako pikolovsko mati ki ji gre unos da more mojmu dragiju 'skuhat kosilo' pac da je z nami je ze prevec.
zadnic me je nahrula zakaj je sou z mano na vecerjo da to pac stane, potem da sm mu oprala cunje in podobno.
pravi da si tega ni zasluzu....

recmo po njenm je opravicen do hrane le če pokosi okoli hiše, pomaga očetu, ...., oziroma da nekaj nardi! pa mu to nebo nikoli povedala v glavo le meni bo morila za take stvari!!!!!

in ja nazalost so eni taki!!!!!

Kaj si mora tvojo ljubezen in skrb tudi prislužit? :? (tu je letelo na tvojo mamo, jaz bi ji rekla naj se malo umiri in pogleda nazaj, kako je bilo, ko je bila ona v tvojem položaju...) pa ne me razumet kot da se norca delam, ampak to se mi zdi malo pretirano. :oops:

moja mami mojga domov ne spusti brez kosila... :?
Zadnjič spremenil schpeltza, dne 17. Sep. 2009 15:59, skupaj popravljeno 1 krat.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Si sploh ne predstavljam tega :eek:
Jaz sem sicer 98% časa pri njemu, pa nikoli ni blo nobenga problema. Vem pa, da če pri njemu nebi mogla bit, bi bla pač pri meni brez problema - ni bilo nikoli nobenga teženja okrog tega.
Da bi pa recimo pri obeh doma težili pa res nevem kaj bi nardila :?
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

nikaragua napisal/-a:recmo po njenm je opravicen do hrane le če pokosi okoli hiše, pomaga očetu, ...., oziroma da nekaj nardi! pa mu to nebo nikoli povedala v glavo le meni bo morila za take stvari!!!!!

Se pravi takrat, ko je pri vas "na šihtu" in je gostoljubje plačilo. Čudno.

Pri meni sva oba čist kamot (on je že ubistvu tut na nek način družinski član, mamo se 1A), pri njemu sm pa jst nekako na distanci (pa ne zaradi negostoljubja, ampak drugih zadev). Pač greva k njemu domov samo na obisk. Trenutno sva za sebe, bova pa upam u roku 1leta al pa leta pa pol u svojem stanovanju v naši novi hiši.

In on tut ful pri nas doma pomaga (kadar je kaj takega in je prost oz. sva doma), mami in ati mu pa tut kažeta ful naklonjenost, ko je hodu od nas na šiht (ko sva bla pr meni) je vstala da ne bi SLUČAJNO šou brez zajtrka od doma. :D

Je pa seveda odvisno kako dolgo sta skupaj, pri meni tut vrjetno ni blo vse od začetka čist sproščeno (da bi si npr sam jemal iz hladilnika, izležaval pred TV...), se sploh ne spomnem več točno. Takrat so ga pač skoz sprašvali če je lačn, žejn,... ker ni hotu sam uzet. Zdej si pa postreže, s fotrom gre v gostilno itd. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

z mano ni mela skorej nč stroškov, ker sva ksna 2 km narazen doma in sva bla recimo čez dan oba pr men pa sva se stusirala pr men, al pa vsaj js, pa k njemu mau tv gledala pa tko, pa spat...če sva bla čez dan pr njemu...js pijem samo vodo, jem zelo mal (ona skuha ZMEREJ pou preveč in zmer stran mečejo), s tem da sva jim lan balkon preštrihala, likala sm fantu majce (da njej ni blo treba k je nočno delala), po kosilu vedno pospravm za sabo, velikat sva sla pa tud sama kupt u trgovino za jest...perem cunj ne pr njih...

Zgleda bo res treba čimprej na svoje, sicer mava načrte in delava na tem, ampak do takrt zdržat... :roll: :eek:
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Kako zdaj praviš, da živita 2 km narazen, a nisi ti v Kranju, on pa v Mariboru??
Če pa sem narobe razumela in živita 2 km narazen, pa samo študirata vsak na svojem koncu in da jih tako moti, da en pri drugem spita... Potem pa pač tisti vikend, ko bosta oba doma, sta skupaj cel dan pri enem od vaju, potem pa gresta vsak k sebi domov spat. Res je bolje, če lahko skupaj spita, ampak če ne gre drugače, pač greš sredi noči domov, pa se vidita spet naslednji dan...
Odgovori