Sem hotla počakat do večera, da bi pogledla del. True Blood se pač dosti boljše potemi gleda hehe. Samo hudiča... nisem mogla vzdržat. Pa tak hvala bogu, da nisem, ker del ni bil glih neki wow. Je mel par dobrih momentov, ampak se je vseeno opazlo, da je služil zgolj kot "priprava" na finale.
Taro pa njeno majko bi najrajši odstrelila na Luno. Se ne vem kera je bolj trčena. Z njenim "true love" crapom mi je šla tak na jetra. Jeez. Pa what's up with the egg?? To me je pa tak iritiralo. Sploh ne vem, kaj si naj mislim o tem. It's like WTF in LOL hkrati
The Queen mi je za enkrat precej ql.
Za spremembo je blo fajn gledat nekega vampirja, ki deluje tak funny in full of life hehe. Pa ERW ma zanimivo štimo.
Bla sem kinda disappointed in sad, da ma Lafayette tudi sanje o Ericu, kljub temu, da ga sovraži.

Moja teorija o tem, da more bit vsaj kanček zanimanja do tistega vampirja, če češ sanjat kaj takega, je splavala po vodi.
So se pa pol totalno odkupli s sceno, kjer je Eric na glas povedal, da si z Billom nista tak različna, kaj se Sookie tiče. Tak da nima kaj, da Bill gnjavi zdaj nekaj, pha! Ne vem samo zakaj Sookie ni začela razmišljat o tem. BTW, I

that scene. Eric celi razkuštrani od letenja
(side note: in dosti večji od Billa), reče Billu Billy hahah.
Totalni win pa je bil Eric v bluzici in celotni pogovor v Fangtasiji, vključno z "can you give me Sookie Stackhouse" in "Teacup humans" heheheh.
Kaj se mi je pa zdelo totalno "huh, what?!" in random pa je blo:
-Maryann je immortal zato, ker je sama sebe prepričala v to? Huh?
-Sookiena sestrična? WTF? Zakaj Billa ni nič presenetlo to, mene pa je? Kaj sem kaj pozabla / spregledala?
-Sookie z Mikeom na podu? I mean, really?!
-Od kdaj pozna Sam Erica??
Zdaj pa čakat na finale...
Promo je že zgledal totalno wicked in weird in confusing. Upam samo, da bomo dobli tud kaj E/S scen.
--------
Glede Tru:Blood flaše/pijače pa...
Čez lužo si je ne mislim naročevat, čeprav bi blo fancy, če bi jo mela, samo bi bla poštnina 2x dražja, kot pa sama pijača. Bo treba malo počakat i guess.. mogoče jih bo pa tud naš HBO začel prodajat. Fajn bi blo