Samski in brez izkušenj

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mortisha »

Js mam prjatlco, ki pri svojih 23tih ni bla še nikol v zvezi mela je pa ene par izkušnj "lizanja" s tipi pa še to v ala kmšju (si loh predstavlate).
Fora je da je tko zlo naivna, da če se na eni pijanki z nekom zaliže kr misl kok je tipu do nje da hoče z njo nvem kaj resnga :roll:
Jah ta neizkušenost prinaša tok naivnosti :?
Aja po drugi strani pa vsakmu zatrjuje da ona itak ne rab zveze, niti tipa k ga"nima časa" met- zdj pa nevem a je bl patetično da folk neki "glumi" al pa jamra usakmu zakva je samski! eh.
@kataya- a jima zrihtava blind date :D he he ...mal heca.
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

:roll:
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 0:22, skupaj popravljeno 2 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

^^Agree! :gut:

če se dotaknem tega primera.Tud jst do svojga amm, 19 leta nism mela nobenga resnga tipa in tud men ni bla prioriteta, da dam nevemkolk svetovnih slin čez.Nikol nism študirala na to,da se morm zgont, ker v tem ne vidim nobene poante.
Sm bla z dostimi, tko one night stand varianta (brez sexa!), ampak s tem da sem se preprosto pustila toku živlejnja.mela sem pa meje, ornk zastavljene meje.lahko sva se lupčkala, ampak kakršnakoli ostala intimnost je odpadla.in mi ni nč žou, niti takrat mi ni blo, niti se nism počutila zaostale v družbi, če so moje vrstnice mele pri 19 že skorajda cele avtobuse tipou, ki so jih še posexal, za sabo.Potem so pa jokale in jokale; "o prasec me je po*ukal pol je pa šel". :D a jebi ga, tudi temu bi se dalo ognt.
Naivnost ni povezana z nobenim številom partnerjev in izkušnjami.Povezana je s tistim kar človek nosi v buči in če ti nosiš v buči da si queen of the world in da se usak ki gre sam mimo tebe, kar zaljubi vate, potem se lahko kurbaš do 40 leta, pa ti še vedno ne bo pomagalo.

skratka neizkušenost še ni razlog, da si/boš naiven.Mogoče punci pa res sede tako in se ji ne da fukarit in lizarit kr z enimi, da bo lahko s temi podatki rzaveselila svoje kolegice, da ne bodo več takih mnenj o njej, po cosmoforumu pisale.jst sam rečem, svaka ji čast!ne daj se Ines :gut:
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mortisha »

lelija napisal/-a:Mogoče je tvoja prijateljica res naivna, samo tudi v nočnih klubih se da spoznati partnerja, samo odvisno je od tega, kakšni fantje so tvoji prijateljici všeč. Kakšna prijateljica si pa ti, da se norčuješ iz njene neizkušenosti? Bolj neumno se mi zdi to, da se ti njena kvazi prijateljica imaš za nekaj več od nje. Po modernih pravilih je tako, da si čudak, če se ne zgoniš do 18.leta. :roll:

Ja itk , ti že veš kakšn odnos mava :roll: ...point mojega posta je pa bil, da če nisi imel izkušenje biti v zvezi, si naiven oz. zaletav in da takoj pričakuješ "nemogoče" glede določenih zadev, kar pa ne pomen da je kdo čudak kot si ti omenla, ampak da je težje če si mal starejši ker nimaš izkušenj z ODNOSI. Ja? Povedala sem pa dejstva kot je in se ne norčujem, v drugem primeru pa tut če bi se.
Men je težko gledat kako trpi in ne razume zakaj nek osebek ki je bila z njim za eno noč noče z njo nič resnega.
Aja pa zgleda je v tej temi osredotočenje na sex, js sm pa drgač govorila o neizkušenosti z biti v zvezi! :augenauf:
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

*purple* napisal/-a:^^Agree! :gut:

če se dotaknem tega primera.Tud jst do svojga amm, 19 leta nism mela nobenga resnga tipa in tud men ni bla prioriteta, da dam nevemkolk svetovnih slin čez.Nikol nism študirala na to,da se morm zgont, ker v tem ne vidim nobene poante.
Sm bla z dostimi, tko one night stand varianta (brez sexa!), ampak s tem da sem se preprosto pustila toku živlejnja.mela sem pa meje, ornk zastavljene meje.lahko sva se lupčkala, ampak kakršnakoli ostala intimnost je odpadla.in mi ni nč žou, niti takrat mi ni blo, niti se nism počutila zaostale v družbi, če so moje vrstnice mele pri 19 že skorajda cele avtobuse tipou, ki so jih še posexal, za sabo.Potem so pa jokale in jokale; "o prasec me je po*ukal pol je pa šel". :D a jebi ga, tudi temu bi se dalo ognt.
Naivnost ni povezana z nobenim številom partnerjev in izkušnjami.Povezana je s tistim kar človek nosi v buči in če ti nosiš v buči da si queen of the world in da se usak ki gre sam mimo tebe, kar zaljubi vate, potem se lahko kurbaš do 40 leta, pa ti še vedno ne bo pomagalo.

skratka neizkušenost še ni razlog, da si/boš naiven.Mogoče punci pa res sede tako in se ji ne da fukarit in lizarit kr z enimi, da bo lahko s temi podatki rzaveselila svoje kolegice, da ne bodo več takih mnenj o njej, po cosmoforumu pisale.jst sam rečem, svaka ji čast!ne daj se Ines :gut:

jez bi sam poudarla razliko med tem da ma nekdo do 19 leta (plus minus par let) izkusnje z tipi brez seksa. seks je le pika na i.

kriza k je punca ali fant star 20+ pa se tut poljubljal-a ni nikoli. ker tle je pa ze blokada pol v osebnosti.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

nikaragua napisal/-a:jez bi sam poudarla razliko med tem da ma nekdo do 19 leta (plus minus par let) izkusnje z tipi brez seksa. seks je le pika na i.

kriza k je punca ali fant star 20+ pa se tut poljubljal-a ni nikoli. ker tle je pa ze blokada pol v osebnosti.

zakaj bi bla pa tp blokada v osebnosti?!?
ma, dobr najboljš, da za vsazga, ki se pri 20+ še ni poljubljal rečeš da je za v umobolnco.

men se ne zdi s tem res nč narobe. pač, mogoče pa jim ni bilo do tega, da bi mel punco/fanta. a je to res tako grozn?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Blokada v osebnosti (ni ravno najboljši izraz, btw) v smislu tega, da se nekdo sam pri sebi prične spraševat, če sploh obstaja nekdo "pravi zanj". Zakaj drugi lahko spoznavajo partnerje, on pa ne, ali je z njim kaj narobe, da ga potencialni fantje/punce ne opazijo, tako kot ostale,...
To mi je že kar nekaj ljudi jamralo, da jih pomanjkanje izkušenj obremenjuje, ker postajajo vedno bolj pesimistični glede prihodnosti. Nekako v smislu, da če do sedaj niso nikogar našli, verjetno tudi v bodoče ne bo nič.

Ne vem, kje ti tu vidiš povezavo z umobolnico.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

^^se strinjam z julijo_. Razlika je če nimaš potrebe po vezi al pa po intimnosti na telesni ravni. težko verjamem da pri 20+-, človek ne čuti pomankanja telesnosti in se je treba vprašat kje je vzrok. in starejši kot si, težje je začet, sploh ker te že družba mal postrani gleda, pa se sprašuje ka je pa z njim/njo narobe. To ti pol lahko mal na psiho udar(ne v smislu umobolnice :)) ampak zlo verjetno so kake posledice...
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

Moja prijateljica je bla do 20ih brez izkušenj. Punca ma super postavo, velik prijeteljev, res lušna in simpatična, ampak enostavno še ni našla nikogar, ki bi se ji zdel pravi. Pa ne govorim o tem, da išče moža oz. enekga za vse življenje, ni se še v nikogar tok zaljubila, da bi se ji zdel fajn če bi bla z njim. Kdaj ji je bil kdo všeč, velik večkrat obratno, dlje pa ni pršlo. Pa smo ble odlična klapca - ena z resno zvezo že x let, ena nesrečno zaljubljena, ena jih je menjala,... Pa smo predebatirale marsikaj in ji ni nikol nobena karkoli očitala, ker ma drugače normaln odnos do fantov. Zakaj bi se silila v nekaj, kar ti ne paše.

No, poleti na morju ji je pač pasal zapeljevanje enga nemca in je hitr pokazala, kakšna je lahko... Uf, me smo sam gledale. Pa ne govorim o seksu, sam pač kr vroče je blo. No, zdej ma kaka 2 meseca fanta, pa pravi da bosta šla kmalu narazen, ker oba vesta, d nista za skup. Menda ji bo tut spet samski čist luštn.

Tole sm napisala zato d vidite, da nisi kr takoj čudak oz. maš "blokado v osebnosti"( :D ), če nimaš izkušenj. Mogoče ti pa sam ne paše.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Še ena čudakinja tle (še dobr, da takrat nism vedla, da sm se kvalificirala u to skupino :D ).

Pa mi ni žou, da so najstniška leta minila nedoužno (tko in drgač). Sm bla zalublena (in to tri leta u kosu :P ), sm se spogledovala in uzhičeno analizirala dogodke s prjatlcami, ampak dlje pa nism šla. Nism upala, nism želela, nism čutla. Ena pomlad pa je prnesla fanta, ob kerem je blo "blokade" konc. In tko sm tut jst, med vrstniki ena zadnjih te sorte, za vedno zapustila svet neizkušenosti in sramežljivosti :lach: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

20 let in 25 let ja pa orenk razlika pri teh stvareh.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

mene je pa že kr neki ljudi razglasilo za bolano (seveda v hecu, sam verjetno so si res misnli, da je z mano neki narobe), kr me pač ne mika met karkoli intimnega s tipom (stara sm 20) in me noben ne tko grozno privlači. mam kr visoke kriterije kar se tiče tipou in sm jih dala že kr neki skozi (15+), sam mi pr nobenmu (no, pr enmu v katerega sm bla ful časa fuuul zaljubljena) ni padlo na kraj pameti da bi šla do konca al karkoli.. kr niti nism pr nobenmu iskala zveze, kr me pač ne mika se s tem ubadat. preprosto se ne vidim v tem

verjetno je kriva tudi moja samozavest, ki je ubistvu sploh nimam, pa še sram bi me blo da bi si najrajš pol želela se pogreznt v zemljo in bi se posledično počutla slabo zarad tega.

tud ko ma kdo malo preveč douge roke ga kr nazaj potisnem al pa ga primem za roke da se malo umiri

sam ko pa debatiramo s frendicami o teh stavreh me nobena ne gleda čudno al pa nobeni ne piše na obrazu da kaj se ma ta za oglašat če itak ni bla že z nobenim intimna.. en tolko sm že razgledana da vem za kaj se gre..

verjetno bom enkrat že dovolj zrela da bom sprejela tipa takega ku je, sam zaenkrat sm zadovoljna s tako situacijo :wink:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

^^mogoče pr teb.Nekateri smo nekak isto razmišljal pr 20, kukr bomo pri 25.

nikaragua....jst unim ki so se lupčkal naokol z nevemkolkimi,lih ne rečem da so izkušeni.Izkušnje z različnih zornih kotov ljubezenskega lajfa, ti dajo neko celostno podobo.In tud v to, da se ti nujno nardi blokada če pri 20 še nbenga nisi kušnu, ne verjamem, ker eni pač kaj naj rečem, naletavajo na same nepotencialne snubce.
leta tle niso tok važna, važno je to kako ti dojemaš življenje.lahko dobiš blokado zarad tega, ker te po 30 one night standih ni noben hotu za resno punco, al pa ker te sploh ni hotu, al pa kajjestvemkaj.če se postavim nazaj v tist čas, ko sm bla zadnja med vrstniki pri vseh ljubezenskih zadevah, lahko rečem, da razmišljam popolnoma enako.takrat je bil pritisk še tolk večji in si še tolk bolj izpadel iz kroga, če se pri 15 sploh še nisi poljubljal.ampak men je blo useeno, neglede na use, sm že ves čas prepričana, da je za usakega nekje njegova polovička in da h enemu pride prej, h drugemu kasneje.Konec koncev je pa itak useeno.Ko sm bla v prejšnji zvezi sm mislna,da sem vso pamet sveta požrla o zvezah, ko sm začela pa s svojim sedanjim, je bla pa popolnoma drugačna zgodba, drugačen človek, drugačen karakter, drugačne navade, itn....In sm v zvezo vstopila, kot da nikoli na svetu še nebi bila videla tipa.Brez ene same izkušnje, čeprav sem jih imela s tipi in z zvezami.edino kar sem prinesla s sabo in kar mi je ostalo, so moje napake, katerih sem se zavedala in jih nisem želela ponovit.Ampak v primerjavi z vsem, je to minimalno izkustvo.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

[vanessa] napisal/-a:verjetno bom enkrat že dovolj zrela da bom sprejela tipa takega ku je, sam zaenkrat sm zadovoljna s tako situacijo :wink:

Bejba, sledi svojim načelom in ko boš pripravljena za karkoli, boš že sama vedela.
Odgovori