^^Agree!
če se dotaknem tega primera.Tud jst do svojga amm, 19 leta nism mela nobenga resnga tipa in tud men ni bla prioriteta, da dam nevemkolk svetovnih slin čez.Nikol nism študirala na to,da se morm zgont, ker v tem ne vidim nobene poante.
Sm bla z dostimi, tko one night stand varianta (brez sexa!), ampak s tem da sem se preprosto pustila toku živlejnja.mela sem pa meje, ornk zastavljene meje.lahko sva se lupčkala, ampak kakršnakoli ostala intimnost je odpadla.in mi ni nč žou, niti takrat mi ni blo, niti se nism počutila zaostale v družbi, če so moje vrstnice mele pri 19 že skorajda cele avtobuse tipou, ki so jih še posexal, za sabo.Potem so pa jokale in jokale; "o prasec me je po*ukal pol je pa šel".

a jebi ga, tudi temu bi se dalo ognt.
Naivnost ni povezana z nobenim številom partnerjev in izkušnjami.Povezana je s tistim kar človek nosi v buči in če ti nosiš v buči da si queen of the world in da se usak ki gre sam mimo tebe, kar zaljubi vate, potem se lahko kurbaš do 40 leta, pa ti še vedno ne bo pomagalo.
skratka neizkušenost še ni razlog, da si/boš naiven.Mogoče punci pa res sede tako in se ji ne da fukarit in lizarit kr z enimi, da bo lahko s temi podatki rzaveselila svoje kolegice, da ne bodo več takih mnenj o njej, po cosmoforumu pisale.jst sam rečem, svaka ji čast!ne daj se Ines