Vaši najbolj izvirni pristopi gospodične

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

do zdej sem samo enkrat js naredila prvi korak, pa še to ni blo namerno :D

delal je v eni gostilni, kjer smo s sošolkami visele večkrat na dan (težko je bit maturant :D ) in sva se že dlje časa "pecala" (= pogovarjala, zafrkavala, smejala en drugem and so on, tut pisala sva si že občasno ...) in potem sem enkrat, ko mi je blo dolgčas, na pladenjček, na katerem dobiš kavo, nardila 2 srčka (rjavega pa belega iz različnih cukrov) in slikala in poslala eni prijatelci in potem sm pozabla tisto pospravit. ko smo ble že nazaj v šoli, sem ugotovila, da sem mobitel tam pozabla in ga je on medtem že nesu mojim sošolkam, da mi ga vrnejo in sem mu napisala sms "hvala za mobitel" in mi je odpisu "hvala za srčke, a bi se mogu kej zamislit glede njih? :P" in počas se je začel :D
Make music, not war
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

uff mene je pa kr sram napisat, kaj sem nardila.
sicer ne vem , če se šteje kot prvi pristop, ker me je on nekaj dni prej na lička poljubil, preden je šel domov iz enga bara, kjer smo bli s kolegi (ne skupaj, nisva se nič kej pogovarjala al pa plesala, se pa poznajo najine familje in še zdej ne vem, zakaj mi je takrat un kiss pritisnu.pomoje me je z eno kolegico zamenju, hehe).

torej jst sm mu čez par dni poslala SMS, tist k gre približno tko: pijača vodi do objema,objem vodi do poljuba, poljub vodi do lizanja, lizanje vodi do faf***, faf*** vodi do seksa. torej, greva na pijačo?

:oops:

in sva šla. moj prvi fant, tut prvi poljub, traja skoraj leto in pol, ampak gre počasi h koncu (prevelika razlika v letih).

pogumna, a? :D
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

^^

sweet :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

SWEET!??! :D
It was forever..but it didnt last long..
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

..Evelyn.. napisal/-a:SWEET!??! :D

:rofl:
Bolj potrebno kot tako.... :rofl:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

moja brihtna buča je pa enkrat spravla skupi stavek 'ej, čist tko, jez bi te!'¨po tem ko sva s to osebo cel večer plesala pol metra en od drugega z obrnjenimi hrbti :lol:
no, tipa sem konkretno spravla v smeh, sva se pa spoznala, uredu dečko ampak žal zaseden :)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

jullia_ napisal/-a:Zanimivo, meni se zdijo pa tvoji pristopi za razliko od ostalih opisanih neverjetno izvirni :)
Men se zdijo cute.
Ampak ce bi mi kdo iste pristope predlagal, za pristope do zensk, jih ne bi hotel naredit, ces da so cheesy one-linerji.
Zanimivo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
cebelica_Kaja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a cebelica_Kaja* »

hja no...js sm mela zmeri neke čudne :)

enkrat sm šla s kolegicam na pijačo. In ko spijemo sm rekla za račun. pa tip prnese račun, js pa ceuga pregledam ( še obrnala sm ga :cool: ) pa rečem...ej tole pa ni prou...pa on mene pogleda pa reče...kaj ni prou? pa js njemu..."kje pa tvoja cifra piše?" :D haha...in me je najprej sam pogledu...pol mi je pa dau cifro :cool:

najbolj bedn pristop mi je bil pa z zdejšnim fantom... ga srečam mu dam roko in rečem : " zdravo js sm kaja. greva na sprehod?" in on se je strinju....začnema hodit in js umes zatrokiram k nism vedla ka bi se menla in prije mim en klošar in mu js rečem..." no tole je pa naša vaška legenda, simbol našga kraja" in on mene sam čudn gledu :? ...ampak se je vseen dobr končal :)
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*

http://kajasbeautyblog.blogspot.com/
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

^ hahah to s klošarjem je tudi meni podobno.. takšne streljam ko nimam kaj za reči.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

a_pikica_a napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:SWEET!??! :D

:rofl:
Bolj potrebno kot tako.... :rofl:

ja je drzno, ampak moja prva asociacija je bla da je pač sweet :)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Men so pa smsi v takem stilu totalka bedni. Res jih je skor vsak že prebral :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

cebelica_Kaja*, ti pa imaš jajca :D
Use your head and follow your heart.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Smeška. napisal/-a:^ hahah to s klošarjem je tudi meni podobno.. takšne streljam ko nimam kaj za reči.

sej! čudn mi je da je zatrokiru, ker jz bi se temu recmo fuuul smejala pač fora..sam eni pač tega ne znajo razumet kot hec al kaj jz vem..kao fini pa resni :D
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Mahagonij napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Zanimivo, meni se zdijo pa tvoji pristopi za razliko od ostalih opisanih neverjetno izvirni :)
Men se zdijo cute.
Ampak ce bi mi kdo iste pristope predlagal, za pristope do zensk, jih ne bi hotel naredit, ces da so cheesy one-linerji.
Zanimivo.

neenakopravnost pa to :razz:

ok ni moj, ena je rekla,ko je enemu čik prižgala, da ji je dolžen 7 let sexa :D :P

pomoje spet moraš ločit na pristope za onenight fore pa tem, da bi rad nekoga na pjači vidu :D
Odgovori