So res vsi moski isti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

delusional napisal/-a:joj kriza no, kolk se mate za pohvalit.
tudi jaz sem mela dolgo policaja.
dobro fukajo, vem :D

Ne vsi.
Uporabniški avatar
*limona*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *limona* »

-ne, niso vsi moški isti, eni so še hujšii!!! :P :P
***....When I close my eyes,i dream of you.;....***
~NaJbOlJ Te pOgReŠaM Ko sNeŽiIi....lalala la~
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

A dejte ga sekat no.... Katermu tipu se pa da poslušat v trgovini "ej a mam dobro rit v teh hlačah?, ej a mi paše to krilo? A mi paše ta jopa?" Da ne govorimo pol v avtu...."zapri okno, odpri okno, upali klimo, prepih je, vroče je, mraz mi je, pazi kje voziš....." :lol: :lol: :lol:

Kot je ena rekla.....res za popizdit scena...ke bala ne?

:rofl: :rofl:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a funny baby »

McLarnovc napisal/-a:A dejte ga sekat no.... Katermu tipu se pa da poslušat v trgovini "ej a mam dobro rit v teh hlačah?, ej a mi paše to krilo? A mi paše ta jopa?" Da ne govorimo pol v avtu...."zapri okno, odpri okno, upali klimo, prepih je, vroče je, mraz mi je, pazi kje voziš....." :lol: :lol: :lol:

Kot je ena rekla.....res za popizdit scena...ke bala ne?

:rofl: :rofl:

Prvo kot prvo, jst se nikol nism nobenega tipa vprasala, ce imam dobro rit v teh hlacah. Mi to nekak ne zgleda vprasanje za tipa, to se sprasuje med kolegicami, ce ze. Po drugi strani pa bejba itak sama ve a si je vsec v dolocenih hlacah ali ne in cetudi bo vprasala koga ali ima dobro rit v dolocenih hlacah bo potem itak naredila po svoje.

Drugo kot drugo, ce jo zebe rece, da zapri okno, saj pa baje noces, da ti bejba zboli?!

Sicer pa, ja to bi bila res za popizdit scena. Ampak, ce pa take scene ni pa res ne vem zakaj se tipi vcasih takoooo cudno obnasajo?
Zakaj enostavno ne morte povedat direkt, ce vam kaj ne pase?
No ja whatever, saj ste vi na slabsem, ko vedno iscete neke izgovore :D
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Vidiš, kar želiš videti. :)

Baje k sebi privlačiš ljudi, preko katerih naj bi se spremenil, izboljšal. Morda tudi nehal/a igrati vlogo žrtve v življenju, ker bi se tako naučil/a postaviti zase?

Ne vem, jaz zaenkrat vidim še zelo pestro mavrico tipov okoli sebe. :D Da ne govorim o odtenkih. :lol:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Moški smo drugačni....ženske tudi.... To je vse kar je za povedat v tej temi...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Tysia napisal/-a:Vidiš, kar želiš videti. :)

Baje k sebi privlačiš ljudi, preko katerih naj bi se spremenil, izboljšal. Morda tudi nehal/a igrati vlogo žrtve v življenju, ker bi se tako naučil/a postaviti zase?

Ne vem, jaz zaenkrat vidim še zelo pestro mavrico tipov okoli sebe. :D Da ne govorim o odtenkih. :lol:

A je to letelo name :D ?

A ja, potem takem jst enostavno vidim, da so tipi taki, ne glede na njihov karakter?

Ne vem no, nekdo, ki je bil recimo pred 5 leti ful vredu oseba se cez 5 let spremeni samo zato, ker ga jst tako vidim? Ce bi ga zelela takega videti, bi ga takega videla za takoj ne pa cez 5 let.

Zakaj se recimo veliko deklet bolje razume z dekleti? Tudi jst.
Ce bi tako videla vse samo tako kot zelim videti, ne bi imela okoli sebe velikooo prijateljic od tega tudi nekaj fantov, le da kot sem ze rekla mlajsih.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

McLarnovc napisal/-a:Moški smo drugačni....ženske tudi.... To je vse kar je za povedat v tej temi...

To se strinjam.

Vendar v obnasanju so moski (ok, nekateri moski) porazni.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

funny baby napisal/-a:A je to letelo name :D ?

Na splošno sem mislila. Tako da, tako zate, kot tudi zame. :D Ni pa bilo mišljeno nič specifičnega.

funny baby napisal/-a:A ja, potem takem jst enostavno vidim, da so tipi taki, ne glede na njihov karakter?

Ne vem no, nekdo, ki je bil recimo pred 5 leti ful vredu oseba se cez 5 let spremeni samo zato, ker ga jst tako vidim? Ce bi ga zelela takega videti, bi ga takega videla za takoj ne pa cez 5 let.

Ni nujno, lahko pa tudi.
Dejstvo je (po vsej verjetnosti), da se tudi ti spreminjaš, ne samo dotična oseba. Spreminjaš se tudi (predvsem) na podlagi izkušenj. Če vzameva na primer fanta, v katerega bi bila zaljubljena, bi ga na začetku videla drugače (slabosti ne bi videla ali pa ti ne bi bile pomembne), ko pa bi zaljubljenost popustila, bi se ti pokazala drugačna slika. Obenem si preko tega obdobja doživela že več izkušenj, preko katerih tudi ocenjuješ sedanje situacije - torej vplivajo na presojo. To lahko pomeni tudi, da če opazovana oseba ostane ista, jo čez določeno časovno obdobje vidiš drugače, kot prej, ker si se spremenila sama (vidiš recimo blj celostno sliko).

funny baby napisal/-a:Zakaj se recimo veliko deklet bolje razume z dekleti? Tudi jst.
Ce bi tako videla vse samo tako kot zelim videti, ne bi imela okoli sebe velikooo prijateljic od tega tudi nekaj fantov, le da kot sem ze rekla mlajsih.

To, če imaš veliko prijateljic in tudi nekaj prijateljev, ne pomeni, da ne vidiš, kar želiš videti. Morda pomeni samo, da se bolje razumeš z ženskami, ker so ti po načinu obnašanja (ipd) bližje kot povprečni fantje, s tem, da so se ti nekateri fantje uspeli približati. Je pa tudi tako, da dekle ponavadi lažje razume drugo dekle, kako je težko, ko ima PMS, pa ko se fant "tako butasto obnaša, pa sploh ne razume", ipd. Odvisno od tega, kakšno razumevanje iščeš pri ljudeh in kakšen je tvoj spekter zanimanja in tvoja odprtost pa še kaj.
Vsi smo (verjetno da :D) samo ljudje. :)
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Horus napisal/-a:Pri vecini tipov bo tvoj odziv odlocil, kako se bo obnasal do tebe. Sicer mogoce pride z default predispozicijo prasca ali pa nice guya ali pa kogarkoli ze, vendar pa se da to vse spremenit.

Res je. Če seveda naletiš na povprečnega človeka in če si se sam sposoben dovolj prilagajati. Ni pa to vedno najboljši recept za kakšno najstnico (npr), ki misli, da bo lahko spremenila svojega fanta, ki je narkoman. Možnost je, seveda, je pa na drugi stranji znanje ponavadi premajhno, čustvena stabilnost in ostali dejavniki pa tudi ne ravno optimalni za tak podvig. V splošnem pa se strinjam z napisanim. :)

Ps. Po eni strani smo si vsi ljudje zelo podobni. Torej ne samo moški in ne samo ženske, če seveda zanemarimo hormonski vpliv.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:37, skupaj popravljeno 1 krat.
* Princes'
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a * Princes' »

Zadnjič sem se pogovarjala z enim "moškim" ravno o tem..
Pa mi je rekel:"Ne niso vsi enaki. Eni varajo, drugi lažejo."
Če že ni res, me je vsaj nasmejal :D

Sicer se pa strinjam s tem, da so povsod izjeme..
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

Glede na sigurnost komentatorjev v pravilnost svojih odgovorov lahko povzamem, da smo moški definitivno vsi isti. Oziroma da ni enega, ki bi bil drugemu enak.

Za moj razum zgleda povzetek paradoksalen, ampak očitno že ni, če skupaj sestavim ostale komentarje.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

funny baby napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Moški smo drugačni....ženske tudi.... To je vse kar je za povedat v tej temi...

To se strinjam.

Vendar v obnasanju so moski (ok, nekateri moski) porazni.

Porazni v kateri vrsti obnašanja?
Odgovori