delusional napisal/-a:joj kriza no, kolk se mate za pohvalit.
tudi jaz sem mela dolgo policaja.
dobro fukajo, vem
Ne vsi.
McLarnovc napisal/-a:A dejte ga sekat no.... Katermu tipu se pa da poslušat v trgovini "ej a mam dobro rit v teh hlačah?, ej a mi paše to krilo? A mi paše ta jopa?" Da ne govorimo pol v avtu...."zapri okno, odpri okno, upali klimo, prepih je, vroče je, mraz mi je, pazi kje voziš....."![]()
![]()
![]()
Kot je ena rekla.....res za popizdit scena...ke bala ne?
![]()
Tysia napisal/-a:Vidiš, kar želiš videti.
Baje k sebi privlačiš ljudi, preko katerih naj bi se spremenil, izboljšal. Morda tudi nehal/a igrati vlogo žrtve v življenju, ker bi se tako naučil/a postaviti zase?
Ne vem, jaz zaenkrat vidim še zelo pestro mavrico tipov okoli sebe.Da ne govorim o odtenkih.
funny baby napisal/-a:A je to letelo name?
funny baby napisal/-a:A ja, potem takem jst enostavno vidim, da so tipi taki, ne glede na njihov karakter?
Ne vem no, nekdo, ki je bil recimo pred 5 leti ful vredu oseba se cez 5 let spremeni samo zato, ker ga jst tako vidim? Ce bi ga zelela takega videti, bi ga takega videla za takoj ne pa cez 5 let.
funny baby napisal/-a:Zakaj se recimo veliko deklet bolje razume z dekleti? Tudi jst.
Ce bi tako videla vse samo tako kot zelim videti, ne bi imela okoli sebe velikooo prijateljic od tega tudi nekaj fantov, le da kot sem ze rekla mlajsih.
Horus napisal/-a:Pri vecini tipov bo tvoj odziv odlocil, kako se bo obnasal do tebe. Sicer mogoce pride z default predispozicijo prasca ali pa nice guya ali pa kogarkoli ze, vendar pa se da to vse spremenit.