Umazani ples (TV3)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Sta se ja, sam sta pol ful dobro odplesala "zadnji" ples in se je vidla tista povezanost med njima. :wink:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

A ma kera link, da bi si pogledala finale na netu, ki sm zamudila ? :cry:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

jaaa..js bi pa predvsem jordana pogledala :oops:

pa sm na youtubu iskala pa nism najdla..
Zivljenje je piskotek!
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Najbrž brez veze, da odpiram novo temo o tem filmu, zato lahko mogoče razpravo o filmu samem lhko kr tu nadaljujemo, če lahko??

Meni je namreč film z gl. igralcema: Patrick Swayze in Jennifer Grey, res prirasu k srcu. Prej sm ga sicer še 1x gledala pa se mi ni nekaj vtisnu v spomin, pol sm pa zadnjič na YouTubu našla ful komadov iz starega filma in sm si ga šla prou pogledat. Ma se mi zdi, da ta film ne bo nikol pozabljen.

Pa vam?
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

eden izmed mojih najljubših filmov :) plesni filmi so mi itak oh in sploh dobri...morm pa rečt da mi je dirty dancing 1 velik bolj všeč kot pa 2-ka. Skratka vidla sm ga pa že hmmm...vsaj 5x :) pa še ga bom gledala :D
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Mene dvojka sploh ni impresionirala. Prvi del je pa itak legendaren, kar se tiče plesnih filmov pa sploh. :wink:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Ja prvi del je kulten.. :) Ponavadi ne gledam filmov dvakrat.. tega sem pa pogledala hmmm okoli 12krat.. :D
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

niti js ne gledam enega filma večkrat, ta mi je pa tok všeč, ker je tko dobr skombinirana muska, taka fajna igralca sta, k oddajata neko energijo (no da sploh ne govorim, kok je bil Swayze v svojih mladih letih fit). sicer mi pa tut igralca totalno pašeta skp, en jebač pa pridna punčka :) eden od takih delov, k so se mi pa njbl vtisnli v spomin mi je pa tisti ples v njegovi sobi, ko ga ona prosi, če gresta plesat (res tok sexy). no, še zdej ne morem vrjet, d je to eden od romantičnih filmov, ki mi je celo všeč. sej ne rečem, d je zlo tipičen romantičen, sam lep pa ko sto hudičev!
Odgovori