Umazani ples (TV3)
-
- Cosmopsiho
Najbrž brez veze, da odpiram novo temo o tem filmu, zato lahko mogoče razpravo o filmu samem lhko kr tu nadaljujemo, če lahko??
Meni je namreč film z gl. igralcema: Patrick Swayze in Jennifer Grey, res prirasu k srcu. Prej sm ga sicer še 1x gledala pa se mi ni nekaj vtisnu v spomin, pol sm pa zadnjič na YouTubu našla ful komadov iz starega filma in sm si ga šla prou pogledat. Ma se mi zdi, da ta film ne bo nikol pozabljen.
Pa vam?
Meni je namreč film z gl. igralcema: Patrick Swayze in Jennifer Grey, res prirasu k srcu. Prej sm ga sicer še 1x gledala pa se mi ni nekaj vtisnu v spomin, pol sm pa zadnjič na YouTubu našla ful komadov iz starega filma in sm si ga šla prou pogledat. Ma se mi zdi, da ta film ne bo nikol pozabljen.
Pa vam?
-
- Cosmopsiho
niti js ne gledam enega filma večkrat, ta mi je pa tok všeč, ker je tko dobr skombinirana muska, taka fajna igralca sta, k oddajata neko energijo (no da sploh ne govorim, kok je bil Swayze v svojih mladih letih fit). sicer mi pa tut igralca totalno pašeta skp, en jebač pa pridna punčka
eden od takih delov, k so se mi pa njbl vtisnli v spomin mi je pa tisti ples v njegovi sobi, ko ga ona prosi, če gresta plesat (res tok sexy). no, še zdej ne morem vrjet, d je to eden od romantičnih filmov, ki mi je celo všeč. sej ne rečem, d je zlo tipičen romantičen, sam lep pa ko sto hudičev!