Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- Princesska
- Sramežljivka
- Kraj: Gorenjska
Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti (ZT)
IZ PRSI TEČE BELA TEKOČINA - MLEKO
zanima me če je to normaln, da mi teče iz prsi ko stisnem bela tekočina-mleko...a je to normalno...a sem mogoče noseča...a mogoče ktera ve?
zanima me če je to normaln, da mi teče iz prsi ko stisnem bela tekočina-mleko...a je to normalno...a sem mogoče noseča...a mogoče ktera ve?

ojoj.....a ti mogoče menstra zaostaja??no sam mislm da nemore mleko tečt predn rodiš.....a si mgoče že rodila???hm....res prvič slišm za kej tazga....lahko pa di psihično noseča.psihična nosečnost je namišljena nosečnost in maš vse znake kot bi bila noseča vendar nisi.....predlagam ti da čimprej h dohtarju/ginekologu...oni bojo najbl vedl.....
-
- Komunikatorka
- Kraj: *Štajerska*
*smokvica* napisal/-a:Ni panike, meni se je tud to dogajalo (ne mleko,ampak "voda" al karkoli je že blo tisto) hormoni pač...pa ne met nekih butastih pa strašit folk o raku na dojki,rajš se prej mal pozanimajte preden pišete take in drugačne izjave!
....pol bi itak vsaka druga mela raka na dojki...
Ja P***a, sj nisem rekla, da ga ma. Sam vem, da je pri raku lahko tud tak znak! Ti se najprej pozanimaj, preden obsojaš folk.
Ja pa sej je nisem hotla strašit. Pač preventiva. Jst vem, da bi to nardila. Če pa ve mislte, da je to strašenje pol se pa tolažte s tem. Sam hotla sem povedat, da se to dogaja tudi pri raku in kaj je s tem narobe.
Sj verjetno ni nič takega in tud upam, da ni ni. Ampak bolj je več vedt kot manj!!
In nevem, kaj se zdej tle neki name spravlate... kot, da se pa to ne dogaja. Pa kje žvite. V sedmih nebesih al kaj. Zmer bi samo pravljice poslušale, če je pa kej groznga vmes bi si pa oči zatiskale.
Pa še enkrat...NISEM imela namena strašit, samo preventivno opozorit.
Sj verjetno ni nič takega in tud upam, da ni ni. Ampak bolj je več vedt kot manj!!
In nevem, kaj se zdej tle neki name spravlate... kot, da se pa to ne dogaja. Pa kje žvite. V sedmih nebesih al kaj. Zmer bi samo pravljice poslušale, če je pa kej groznga vmes bi si pa oči zatiskale.
nana* napisal/-a:Ja pa sej je nisem hotla strašit. Pač preventiva. Jst vem, da bi to nardila. Če pa ve mislte, da je to strašenje pol se pa tolažte s tem. Sam hotla sem povedat, da se to dogaja tudi pri raku in kaj je s tem narobe...
ja ja zihr

The secret of success is consistency of purpose.
micamaca napisal/-a:nana* napisal/-a:Ja pa sej je nisem hotla strašit. Pač preventiva. Jst vem, da bi to nardila. Če pa ve mislte, da je to strašenje pol se pa tolažte s tem. Sam hotla sem povedat, da se to dogaja tudi pri raku in kaj je s tem narobe...
ja ja zihr... dej se mal bl pozanimej kaj pa kako preden s takimi površnimi izjavami preventivno opozarjaš... niti ne mislm tle razlagat kje si sfalila ker nočm po nepotrebnem strašit folka, ampak očitno nisi bla še nikol v taki situaciji, da bi te kakšna zdravstvena težava ful skrbela in bi vprašala za mnenje, pa bi ti takoj rekl da to je pa lahk tud rak
![]()
...
Ja in kaj si ti, da veš in sploh upaš komentirat kaj v zvezi z mojim zdravjem. Raje zase skrb in ne prbijej takih glupih kometarjev, ker pojma nimaš kaj je z mano...OK?
Mah, bmk... škoda besed za take.