Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti

Za dušo in telo.
Zaklenjeno

a si grizete ??

da
22
51%
sem si
5
12%
ne
16
37%

Skupaj glasov: 43

ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objava Napisal/-a ložica »

nop..js ne..mam pa frendico k to nonstop dela..joj sj če jo vidm ji tkoj rečm nehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!kr pol mam čist do živga okol nohotov..jao :?
say it right..
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

sam tko ena informacija...men je zobozdravnica rekla, da če si grizeš ustnce, si lohka spremeniš lego zob...se pravi, da jih "narediš" krive...

tok d mal premislte, če se to še splača delat :twisted:
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

||MuCkAa napisal/-a:
Berđa napisal/-a:jst pa si ne grizem kože na ustnicah amapak kožico na straneh pri nohtu (to samo takrat k sm živčna) :cry:

O ja, jaz isto.. :? in kar ne moram nehati..

ampak obljubi, da zdaj bos pa nehala, ce ti prnesem kaki lepi lak za nohte :D :wink:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

sAdie napisal/-a:ampak obljubi, da zdaj bos pa nehala, ce ti prnesem kaki lepi lak za nohte :D :wink:

Am... obljubim... Slika hehe
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Princesska
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti (ZT)

Neprebrana objava Napisal/-a Princesska »

IZ PRSI TEČE BELA TEKOČINA - MLEKO

zanima me če je to normaln, da mi teče iz prsi ko stisnem bela tekočina-mleko...a je to normalno...a sem mogoče noseča...a mogoče ktera ve? :eek:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ojoj.....a ti mogoče menstra zaostaja??no sam mislm da nemore mleko tečt predn rodiš.....a si mgoče že rodila???hm....res prvič slišm za kej tazga....lahko pa di psihično noseča.psihična nosečnost je namišljena nosečnost in maš vse znake kot bi bila noseča vendar nisi.....predlagam ti da čimprej h dohtarju/ginekologu...oni bojo najbl vedl.....
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nana* »

Ej jst te nočem strašit, sam bi blo fajn, da greš do zdravnice. Sem slišala, da je to tud znak raka na dojki.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Po moje je to bolj za endokrinologa- kakšna motnja glede prolaktina... če seveda nisi noseča.
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a *smokvica* »

Ni panike, meni se je tud to dogajalo (ne mleko,ampak "voda" al karkoli je že blo tisto) hormoni pač...pa ne met nekih butastih pa strašit folk o raku na dojki,rajš se prej mal pozanimajte preden pišete take in drugačne izjave! :roll:
....pol bi itak vsaka druga mela raka na dojki...
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

*smokvica* napisal/-a:Ni panike, meni se je tud to dogajalo (ne mleko,ampak "voda" al karkoli je že blo tisto) hormoni pač...pa ne met nekih butastih pa strašit folk o raku na dojki,rajš se prej mal pozanimajte preden pišete take in drugačne izjave! :roll:
....pol bi itak vsaka druga mela raka na dojki...

Ja P***a, sj nisem rekla, da ga ma. Sam vem, da je pri raku lahko tud tak znak! Ti se najprej pozanimaj, preden obsojaš folk.
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Kraj: Under your bed

Neprebrana objava Napisal/-a sQo`` »

nana* ne razburji se, pač če te je zarad nečesa ful strah ni lih lepo tega slišat, sploh pa če ne veš točno zakaj se gre, ni treba punce strašit.
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja pa sej je nisem hotla strašit. Pač preventiva. Jst vem, da bi to nardila. Če pa ve mislte, da je to strašenje pol se pa tolažte s tem. Sam hotla sem povedat, da se to dogaja tudi pri raku in kaj je s tem narobe.

Sj verjetno ni nič takega in tud upam, da ni ni. Ampak bolj je več vedt kot manj!!

In nevem, kaj se zdej tle neki name spravlate... kot, da se pa to ne dogaja. Pa kje žvite. V sedmih nebesih al kaj. Zmer bi samo pravljice poslušale, če je pa kej groznga vmes bi si pa oči zatiskale.

Pa še enkrat...NISEM imela namena strašit, samo preventivno opozorit.
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

A to ti prov teče?
Pojdi k zdravniici, sporoči kaj ti je povedala.

Dobro opravi.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

nana* napisal/-a:Ja pa sej je nisem hotla strašit. Pač preventiva. Jst vem, da bi to nardila. Če pa ve mislte, da je to strašenje pol se pa tolažte s tem. Sam hotla sem povedat, da se to dogaja tudi pri raku in kaj je s tem narobe...

ja ja zihr :roll: ... dej se mal bl pozanimej kaj pa kako preden s takimi površnimi izjavami preventivno opozarjaš... niti ne mislm tle razlagat kje si sfalila ker nočm po nepotrebnem strašit folka, ampak očitno nisi bla še nikol v taki situaciji, da bi te kakšna zdravstvena težava ful skrbela in bi vprašala za mnenje, pa bi ti takoj rekl da to je pa lahk tud rak :roll: :roll: ...
The secret of success is consistency of purpose.
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

micamaca napisal/-a:
nana* napisal/-a:Ja pa sej je nisem hotla strašit. Pač preventiva. Jst vem, da bi to nardila. Če pa ve mislte, da je to strašenje pol se pa tolažte s tem. Sam hotla sem povedat, da se to dogaja tudi pri raku in kaj je s tem narobe...

ja ja zihr :roll: ... dej se mal bl pozanimej kaj pa kako preden s takimi površnimi izjavami preventivno opozarjaš... niti ne mislm tle razlagat kje si sfalila ker nočm po nepotrebnem strašit folka, ampak očitno nisi bla še nikol v taki situaciji, da bi te kakšna zdravstvena težava ful skrbela in bi vprašala za mnenje, pa bi ti takoj rekl da to je pa lahk tud rak :roll: :roll: ...

Ja in kaj si ti, da veš in sploh upaš komentirat kaj v zvezi z mojim zdravjem. Raje zase skrb in ne prbijej takih glupih kometarjev, ker pojma nimaš kaj je z mano...OK?

Mah, bmk... škoda besed za take.
Zaklenjeno