navezanost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

BaBeBi napisal/-a:mi2 se vidiva v povprečju 4x na teden, med počitnicami več...večkrat prespi pri meni itd.

Lahko si srečna, da se tako pogosto videvata. Mi2 se 1-2x na teden. Zdaj je bil nazadnje on pri meni v četrtek zvečer (je prespal) in pride spet v sredo. Živiva vsak na svojem koncu Slovenije, vsak s svojo službo (jaz sem začela s pripravništvom). On dela 4 izmene, ta vikend je recimo popoldan. In žal ne moreva biti skupaj kadar bi želela. Zato se pa toliko bolj veselim dnevov in trenutkov,ki jih imava samo zase. Itak bi si tudi jaz, kot vsaka, želela, da bi lahko bila več skupaj. Samo, če ne gre, ne gre... Pa sem vseeno zelo srečna z njim in uživam vsako sekundo, ki jo lahko preživiva skupaj :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

Saj vem, da mi ni tako zelo hudo :) samo tako kot je pisala avtorica teme...težko zdržim brez njega...kadar sva več časa skupaj je potem še težje zdržat...neka praznina...že zdaj si želim, da bi lahko živela skupaj :oops:
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

BaBeBi napisal/-a:Saj vem, da mi ni tako zelo hudo :) samo tako kot je pisala avtorica teme...težko zdržim brez njega...kadar sva več časa skupaj je potem še težje zdržat...neka praznina...že zdaj si želim, da bi lahko živela skupaj :oops:

tr00 tr00.. ampak če se zamotš.. pol gre :)
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

Seveda gre...samo vsaj jaz ne spadam med tiste, ki bi jim bilo fajn, da sta s fantom narazen...nevem...mene njegova bližina pomirja bolj kot karkoli...ob njem sem varna in z njim mi je najlepše! Tako da ja...zdržim ostali čas, samo preveč všeč mi pa ni...
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

A vam je sprejemljivo, če si v zvezi, kjer se zaradi obveznosti vidiš povprečno 2x na teden po 2 urci ? Ostale dni pa se slišiš po telefonu ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ne. In sicer ni sprejemljivo samo to: "2urci"
? Moraš bit pa zelo ekstremno zaposlen, da nemoreš niti ene noči imeti fraj..niti enega dneva..niti enega popoldneva..In če ne zmoreš tud najdt mal časa za svojo zvezo..se mi zdi to zelo absurdno :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Meni to ni sprejemljivo. Sicer je res, da bi raje imela varianto, kjer bi se videvala večkrat na teden po malo, kot pa bila skupaj samo za vikend, pa takrat cel vikend, ampak 4 ure tedensko se mi zdi pa res premalo. To si v bistvu potem več pod tušem kot pa s fantom skupaj :)
Call me posesivna, ampak fanta nimam samo za statusni simbol tam nekje, dejansko želim biti z njim, iti z njim na sprehod, pogledat kakšen film, it na kavo, pir... to pa zelo težko stisneš v 4 ure na teden.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

jullia_ napisal/-a:To si v bistvu potem več pod tušem kot pa s fantom skupaj :)

Dobra primerjava. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Pri nama tisto povprečje 2x na teden ni samo, da se vidiva za 2 uri. Ali grem jaz k njemu, ali on pride k meni. Ponavadi skupaj preživiva večer (včasih greva malo ven, pogledava kak film ali pa se preprosto cartava in uživava v družbi drug drugega) in zaspiva skupaj. Kadar je on pri meni, gre zjutri tekom dopoldneva nazaj domov (ker nastopi službo ob 13.45, ko jaz še delam). Če pa sem jaz pri njemu (večinoma za vikend), pa imava potem še cel dan na razpolago (greva na sprehod, kak izlet, raziskujeva okolico), včasih še kak dan več. Če je za naju sprejemljivo? Ja je... se splača potrpet in živet za tiste dneve, ko sva lahko skupaj. Njegova služba ne poteka: 7dni zjutraj, 7 popoldan... Ampak 2dni zjutri, 2 popoldan, 3 nočne in končno 2 dni prosto. Pa spet od začetka. Če bi skos delal zjutraj, bi se definitvno lahko pogosteje videvala, vikendi bi bili vsi prosti. Tako pa dela en vikend zjutri, drugega popoldan, ponoči in enega je prost. On je pri meni med tednom, jaz pri njemu za vikend. Mi2 sva se tega že navadila in nama ni več problem. Itak bi bila bolj vesela, če bi se lahko še pogosteje videvala. Žal pač ne gre... Vsaj dokler sva vsak na svojem koncu Slovenije.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

small_star napisal/-a:
BaBeBi napisal/-a:mi2 se vidiva v povprečju 4x na teden, med počitnicami več...večkrat prespi pri meni itd.

Lahko si srečna, da se tako pogosto videvata. Mi2 se 1-2x na teden. Zdaj je bil nazadnje on pri meni v četrtek zvečer (je prespal) in pride spet v sredo. Živiva vsak na svojem koncu Slovenije, vsak s svojo službo (jaz sem začela s pripravništvom). On dela 4 izmene, ta vikend je recimo popoldan. In žal ne moreva biti skupaj kadar bi želela. Zato se pa toliko bolj veselim dnevov in trenutkov,ki jih imava samo zase. Itak bi si tudi jaz, kot vsaka, želela, da bi lahko bila več skupaj. Samo, če ne gre, ne gre... Pa sem vseeno zelo srečna z njim in uživam vsako sekundo, ki jo lahko preživiva skupaj :).

to je tisto pomembno. da znaš cenit tiste sekunde k sta skupej. ne pa da ih porabiš za prepir. :roll:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

[She.] napisal/-a:
small_star napisal/-a:

to je tisto pomembno. da znaš cenit tiste sekunde k sta skupej. ne pa da ih porabiš za prepir. :roll:

hja sej ce se vidis lih enkrat do dvakrat na teden..se skoraj da ne mores skregat... drugo je potem, ko se z partnerjem vidis "skoraj" vsak dan ali z njim zivis..tisto je pa potem ze druga zgodba

Js osebno, priznam sem navezana na njega..skupaj sva vsak dan, ker ziviva skupaj...drugace pa imava skupne interese(sport,...)... imava vsak svoje kolege, se ne omejujeva..ko ima kdo od naju zeljo, da gre zase, enostavno gre... skratka se zelo razumeva in zelo dopoljnjujema..in sem ful srecna z njim, ter vesela, da imam taksnega tipa, kot ga imam!!! :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

*LooBika* napisal/-a:hja sej ce se vidis lih enkrat do dvakrat na teden..se skoraj da ne mores skregat... drugo je potem, ko se z partnerjem vidis "skoraj" vsak dan ali z njim zivis..tisto je pa potem ze druga zgodba

Tud takrat se lahko skregaš. :?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

p!ka napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a:hja sej ce se vidis lih enkrat do dvakrat na teden..se skoraj da ne mores skregat... drugo je potem, ko se z partnerjem vidis "skoraj" vsak dan ali z njim zivis..tisto je pa potem ze druga zgodba

o, ja. sm lih telana napist. mi2 se lih tko vidiva sam za vikend in ja, se je že zgodilo da sva se cela dva dni sam prepiraLa. :/
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

[She.] napisal/-a:
p!ka napisal/-a:

o, ja. sm lih telana napist. mi2 se lih tko vidiva sam za vikend in ja, se je že zgodilo da sva se cela dva dni sam prepiraLa. :/

to je pa pol res zalostno..da se tista dva dni, ki jih tolk tezko pricakujes(vsaj mislim, nisem se bila v taki situaciji in si niti ne predstavljam taksne zveze) preprosto ne uzivas, ampak se prepiras... ce se se tista dva dni prepirate, ko ste skupaj, kak bi sele bilo, ce bi bili skupaj vsak dan...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*LooBika* napisal/-a:
[She.] napisal/-a:
p!ka napisal/-a:

to je pa pol res zalostno..da se tista dva dni, ki jih tolk tezko pricakujes(vsaj mislim, nisem se bila v taki situaciji in si niti ne predstavljam taksne zveze) preprosto ne uzivas, ampak se prepiras... ce se se tista dva dni prepirate, ko ste skupaj, kak bi sele bilo, ce bi bili skupaj vsak dan...

Joj, a lahko nehate posploševati sto na uro? :stupid:

Človek ni robot, naša čustva niso mašina. Kako naj se človek sprogramira v dobro voljo ravno na tisti določen čas, ko je s partnerjem? Ja, včasih se da, včasih je že samo dejstvo, da sta skupaj dovolj in siješ od vesoljske sreče. Spet drugič je v tvojem življenju še kdo drug kot le partner in obstajajo še druge težave, ki jih videvanje s partnerjem ne more kar nevtralizirati. In takrat se skregaš. Četudi veš, da bo pot do naslednjega srečanja spet dolga in si teoretično zapravil 2 skupna dneva. Ampak zveza niso samo rožice in srčki, zato nikjer ne piše, da moraš biti popoln par brez kreganja, če se vidiš 2x na teden, še manj ni nujno, da boš zagrešil umor iz strasti, če bosta nekoč živela skupaj. Nič od tega ti ne daje garancije za sožitje in dobro voljo.
Odgovori