hierarhija v odnosu med partnerjema
Pri nama isto jaz odločam o takih stvareh. Ker on itak vedno pravi, da mu je vseeno in če js ne povem, se 15 min meniva o eni čisti bedariji (s punco njegovega bratranca ugotovili, da imava ista fanta
).
Pri odločitvah o potovanjih sem isto jaz glavna, ker res uživam v načrtovanju in mi nebi tega veselja odvzel
seveda tudi njega vprašam in tudi na osnovi njegovih želj splaniram.
Glede ostalih stvari pa moram rečt, da kar delava kompromise, čeprav res večkrat moja obvelja

Pri odločitvah o potovanjih sem isto jaz glavna, ker res uživam v načrtovanju in mi nebi tega veselja odvzel

Glede ostalih stvari pa moram rečt, da kar delava kompromise, čeprav res večkrat moja obvelja

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:Ker on itak vedno pravi, da mu je vseeno in če js ne povem, se 15 min meniva o eni čisti bedariji (s punco njegovega bratranca ugotovili, da imava ista fanta).
Smo že tri

Saj, da ne bo pomote, kadar on nekaj hoče, da to zelo jasno vedet

So pa vseeno prepogosti scenariji, ko sam pri sebi naglas ugotavlja, da bi lahko šla na cigaret (lahko pa tudi ne), da bi šla lahko kam na izlet (lahko sva pa tudi doma), da mu ful sede pivo (ampak bi kavo tudi pil), da ima par serij na compu (in moram seveda jaz povedat, katero bi prvo gledala).
Pa tega sploh ne vidim kot kakšno posebno prednost, ker je kao vse po moje, ampak prej kot breme, ki ga vedno prelaga name.
Dokler so to malenkostne odločitve, je kul. Kaj pa, če bo pri vprašanju, če bi imela otroke, rekel, naj se kar sama odločim?

Meni ni ravno odbijajoče, sam ko ne vem, ali mu je dejansko vseeno, ali samo to pravi, da mi ugodi
se tolažim/upam da mu je dejansko vseeno.
Čeprov ga včasih "prisilim", da on odloči- pa čeprov kakšna banalna odločitev

Čeprov ga včasih "prisilim", da on odloči- pa čeprov kakšna banalna odločitev

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Pri nama da večkrat on predlog, potem je pa na meni: da/ne. In mu je vedno ok. Zdaj ko berem to temo, me je pa kar malo strah, da ne bo to pripeljalo do kakšnih negativnih posledic
Največkrat jaz zberem, potem pa rečem "a ti je to ok, lahko tud kej druzga..?" in on pravi "kul mi je" in jaz "a res?" in on "seveda, men je itak važn, da sem s tabo.."
Upam, da to resno misli, drugače je pa res buhtelj.

-
- Kofetarica
- Kontakt:
Marco napisal/-a:jaz tudi spadam med te tipe, da se zelo težko odločim oz. mi je nekako vseeno.. Ni to za vas nič "odbijajoče"?
Mene to na splošno odbija pri vseh ljudeh. In s takim fantom ne bi zdržala. Verjetno bi znorela, mogoče postala popolnoma dominantna v odnosu, ker res ne maram čakanja in neumnega kolebanja sem in tja. Cenim odločnost, četudi gre za minimalne reči, npr. kdo bo kaj jedel ali kam se gre jest

Horus napisal/-a:Kompromisi so bullcrap. Tako skoz oba imata filing, da sta zgubla. Najboljse je, da je enkrat po njegovo, drugi po njeno, tako da vsaj vsake drugic zmaga vsak. Kako je pri nama pa nimam pojma kako bi opisal. Prepuscam njej da opise xD
Saj ravno to je kompromis

- cebelica_Kaja*
- Sramežljivka
- Kontakt:
midva se ponavadi pomenva in ubereva eno sredinsko pot, tko da je obema prou, čeprou mam pa js eno grdo navado, kjer ne, da hočem da je pomoje ampak ga enostavno hočem prepričat, da nima prav.
butasto ja...ampak se odvajam
...sem se že precej v teh dveh letih...ampak me občasno še vedno grabi.

Put your seatbelt on guys, I wanna try something*
Kakšna je sredinska pot, če hoče jit eden na dopust v London, drugi pa v Egipt? Gresta v Makedonije, ker je nekako na polovici poti? (simbolični primer)
Včasih pač ni srednjih poti in se treba odločit v eno smer.
Včasih pač ni srednjih poti in se treba odločit v eno smer.