hierarhija v odnosu med partnerjema

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ej, če bi enkrat doživela 5-minutno kolebanje med toastom in pizzo, bi naslednjič tudi že vnaprej vpila, da bo toast čisto kul :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pri nama isto jaz odločam o takih stvareh. Ker on itak vedno pravi, da mu je vseeno in če js ne povem, se 15 min meniva o eni čisti bedariji (s punco njegovega bratranca ugotovili, da imava ista fanta :D).

Pri odločitvah o potovanjih sem isto jaz glavna, ker res uživam v načrtovanju in mi nebi tega veselja odvzel :D seveda tudi njega vprašam in tudi na osnovi njegovih želj splaniram.

Glede ostalih stvari pa moram rečt, da kar delava kompromise, čeprav res večkrat moja obvelja :oops:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

*mala* napisal/-a:Ker on itak vedno pravi, da mu je vseeno in če js ne povem, se 15 min meniva o eni čisti bedariji (s punco njegovega bratranca ugotovili, da imava ista fanta :D).

Smo že tri :D

Saj, da ne bo pomote, kadar on nekaj hoče, da to zelo jasno vedet :) Recimo, kadar je košarka na sporedu :)

So pa vseeno prepogosti scenariji, ko sam pri sebi naglas ugotavlja, da bi lahko šla na cigaret (lahko pa tudi ne), da bi šla lahko kam na izlet (lahko sva pa tudi doma), da mu ful sede pivo (ampak bi kavo tudi pil), da ima par serij na compu (in moram seveda jaz povedat, katero bi prvo gledala).
Pa tega sploh ne vidim kot kakšno posebno prednost, ker je kao vse po moje, ampak prej kot breme, ki ga vedno prelaga name.
Dokler so to malenkostne odločitve, je kul. Kaj pa, če bo pri vprašanju, če bi imela otroke, rekel, naj se kar sama odločim? :D (nalašč pretiravam)
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objava Napisal/-a Marco »

jaz tudi spadam med te tipe, da se zelo težko odločim oz. mi je nekako vseeno.. Ni to za vas nič "odbijajoče"? :)
Let's bypass all the bullshit and just get naked
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni ni ravno odbijajoče, sam ko ne vem, ali mu je dejansko vseeno, ali samo to pravi, da mi ugodi :D se tolažim/upam da mu je dejansko vseeno.

Čeprov ga včasih "prisilim", da on odloči- pa čeprov kakšna banalna odločitev :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objava Napisal/-a Marco »

ubistvu nam je dejansko res vseeno, samo da bo vam kul :D ;) če pa res ne bi bilo cool, bi pa jaz povprašal če je še kakšna druga opcija :razz:
Let's bypass all the bullshit and just get naked
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Pri nama da večkrat on predlog, potem je pa na meni: da/ne. In mu je vedno ok. Zdaj ko berem to temo, me je pa kar malo strah, da ne bo to pripeljalo do kakšnih negativnih posledic :? Največkrat jaz zberem, potem pa rečem "a ti je to ok, lahko tud kej druzga..?" in on pravi "kul mi je" in jaz "a res?" in on "seveda, men je itak važn, da sem s tabo.." :D Upam, da to resno misli, drugače je pa res buhtelj.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Marco napisal/-a:jaz tudi spadam med te tipe, da se zelo težko odločim oz. mi je nekako vseeno.. Ni to za vas nič "odbijajoče"? :)

Kakor kdaj...men je včasih všeč, če sm jaz tista ki odloča pa da mi kakor nekdo ugodi recmo greva na kavo v lokal, k je men všeč. Včasih mi je pa tud fajn, če ste odločni. :D
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Marco napisal/-a:jaz tudi spadam med te tipe, da se zelo težko odločim oz. mi je nekako vseeno.. Ni to za vas nič "odbijajoče"? :)

Mene to na splošno odbija pri vseh ljudeh. In s takim fantom ne bi zdržala. Verjetno bi znorela, mogoče postala popolnoma dominantna v odnosu, ker res ne maram čakanja in neumnega kolebanja sem in tja. Cenim odločnost, četudi gre za minimalne reči, npr. kdo bo kaj jedel ali kam se gre jest :D Ker če se tip pri takih rečeh ustavlja in se konstantno ne zna odločati ali pa na vse odgovori z 'vseeno mi je', nekako dobim občutek, da se bo ustavil tudi pri večjih problemih in bom vedno imela zadnjo besedo jaz - ne, ker bi bila moja toliko boljša, ampak ker njegova preprosto ne obstaja. Grozen občutek :?
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Pri nama je tako da sicer sem zelo prilagodljiva (mogoče včasih preveč) sem pa tud zbirčna, kar moj dragi dobro ve in se mi zato velikokrat on prilagodi. Včasih celo zahteva da jaz povem kako in kaj zaradi moje neoločnosti. Kadar pa on kaj hoče to tudi jasno pove. Mislim da nama gre kar vredu :D
Pyrexia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pyrexia »

Horus napisal/-a:Kompromisi so bullcrap. Tako skoz oba imata filing, da sta zgubla. Najboljse je, da je enkrat po njegovo, drugi po njeno, tako da vsaj vsake drugic zmaga vsak. Kako je pri nama pa nimam pojma kako bi opisal. Prepuscam njej da opise xD

Saj ravno to je kompromis :) ... da je enkrat po njegovo in enkrat po njeno :D
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cebelica_Kaja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a cebelica_Kaja* »

midva se ponavadi pomenva in ubereva eno sredinsko pot, tko da je obema prou, čeprou mam pa js eno grdo navado, kjer ne, da hočem da je pomoje ampak ga enostavno hočem prepričat, da nima prav. :roll: butasto ja...ampak se odvajam :)...sem se že precej v teh dveh letih...ampak me občasno še vedno grabi.
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*

http://kajasbeautyblog.blogspot.com/
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kakšna je sredinska pot, če hoče jit eden na dopust v London, drugi pa v Egipt? Gresta v Makedonije, ker je nekako na polovici poti? (simbolični primer)

Včasih pač ni srednjih poti in se treba odločit v eno smer.
Odgovori