Sex ob drugem paru, ki prav tako sexa
Tudi midva sva v Atlantisu ravno v tem jakuziju naletela na par, ki je seksal. Pa sploh nista bila sama. Zraven je bil še en par in starejši moški, ki na začetku tega sploh niso opazili. Je bil pa moški zelo surov pri seksu in je res samo porivu. Ni bilo ne poljubov, ne dotikov in tud punca je delovala odsotno. Midva sva se zaradi nelagodnega občutka takoj odstranila iz bazena, za nama pa še ostali.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
- *frutabela*
- Sramežljivka
*frisko* napisal/-a:ok ja, tole v bazenih res ni najbolj okusna stvar.. in tega ne počnem.. sicer sem pa že seksala ob drugem paru. bli smo v manjšem stanovanju 4je in za spat imel samo en razstavljiv kavč. že tko smo se stiskal... amapk drgač ni šlo. pol pa pač potreba ane, pa sva najprejzačela z mojim takrat fantom se lupčkat pa se mečkat, pol pa se njegov kolega pa njena. hehe, sj je blo kr zabavno, ampak čist se pa nism mogla sprostit... no, važn, da se je sam slisal, nč pa vidl
hehe.. Jaz pa nebi mogla z drugim parom istočasno v ISTI postelji sexat

- Pontifex Maximus
- Kofetarica
*lilica* napisal/-a:No, bom pa jest mal drugač odgovorila![]()
Midva z mojim se dost pogovarjava o tem kaj bi in česa ne bi in kar se tiče tega, da bi poleg naju še nekdo seksal to nobenega od naju ne moti.
Seveda je spolnost najina stvar, ampak če sta dva para v isti sobi in to počneta vsak na svoji postelji me pa vseeno ne bi motilo, če bi se to kdaj zgodilo. Ok, za menjavanje definitivno nisem in dokler sva vseeno v igri samo midva, me ne moti, če zraven dva počneta isto, ampak seveda na primerni razdalji, ne da smo v isti postelji npr
Pod tole se podpišem. Pa saj je stvar čisto življenjska. Mene to ne bi motilo.
kalanhoja napisal/-a:Halo no pa saj niste normalni.
Razumem da tebi to ne paše, ne razumem pa, zakaj zaradi tega druge označuješ za nenormalne?
Midva se o tem sicer nisva nikoli kej konkretno pogovarjala, kaj bi storila v takšnem trenutku. Stvari so se tiste noči odvijale spontano. Je pa res, da nisva začela midva, ker z drugim parom nismo bili nič zmejeni, zato si tudi nisem upala.

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Hm...zakaj ne?
Če bi bo ravno že kaj takega, da bi midva sexala pol bi pa dav notri pripla in bi ravno tako začela sexat npr. ni nobene sobe več...me nebi motilo...no zdej da bi se glih menjal to ne ane...ampak če je potreba pri nama in pri njiju zakaj ne...saj sem itak v svojem sexu in to je to...
Ampak no v Atlantisu vam pa res ni treba sexat...na morju dajte tm pa res ne ne no...
Če bi bo ravno že kaj takega, da bi midva sexala pol bi pa dav notri pripla in bi ravno tako začela sexat npr. ni nobene sobe več...me nebi motilo...no zdej da bi se glih menjal to ne ane...ampak če je potreba pri nama in pri njiju zakaj ne...saj sem itak v svojem sexu in to je to...
Ampak no v Atlantisu vam pa res ni treba sexat...na morju dajte tm pa res ne ne no...

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...