Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Zdaj so doma že vsi navajeni. :) Mogoče mi je bilo malo zoprno, ko sem pripeljala novega fanta (ker si še nekako nismo opomogli od konca rejšnje zveze :cry: ).
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Men so pa moji prepovedal, da bi moj pri men prespau - pa sm stara že kar krepko čez 18 let. Pač pravjo, da ne marajo, da bi bil ponoč tuki. Tko da, dokler ne bom 1x na svojem, ne bo nič s tem... Drgač pa tud jst ne spim pri njemu, čeprov bi lahk - do zdaj se je to nardil sam ene parkrat, za kake praznike... Ne vem, mi ni fajn, ker vem, da mojim ne bi blo glih prov... :roll:
corny
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

ojla

Neprebrana objava Napisal/-a corny »

ja moj oče nima nč proti če fant spi pri meni ker se ful dobro štekat))
mja mmi pa fant sloh ne more videt tko da veste kaj sledi ...ni šans;)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Meni niso kompleksali. Sem mela par dedcu pr sebi.
Vsakič znova sem spoznala, da je to itak napaka, ker nisem u fazi za furat resno zvezo, ker so mi prioriteta v življenju druge stvari, nimam časa, niti volje.
Zdaj, če tip izrazi željo (če ga ži mam), da bi rad prišel k nam, seveda sledi jasni in glasni NE (od mene, ne od mojih staršu), če pa sili in drka in provucira, kakšna sem, ga pač pustim.
Ko bo kakšna resna zveza, ki bo trajala lep čas, bo prišel h bajti, dotlej pa ne.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Mojim je šlo na začetku ful na živce :)

Pol so se navadili, zdej so pa kar malo nesrečni, ker pojma nimajo, če imam koga (ga nimam hehe, sam me še vedno skoz sprašujeta), ker pač ne živim več doma in me nimata pod kontrolo :razz:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Tonja napisal/-a:Meni niso kompleksali. Sem mela par dedcu pr sebi.
Vsakič znova sem spoznala, da je to itak napaka, ker nisem u fazi za furat resno zvezo, ker so mi prioriteta v življenju druge stvari, nimam časa, niti volje.
Zdaj, če tip izrazi željo (če ga ži mam), da bi rad prišel k nam, seveda sledi jasni in glasni NE (od mene, ne od mojih staršu), če pa sili in drka in provucira, kakšna sem, ga pač pustim.
Ko bo kakšna resna zveza, ki bo trajala lep čas, bo prišel h bajti, dotlej pa ne.

Saj tako je še najbolje, sploh, če gresta potem narazen.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

do zdej sta 2 prespala pr men.. in za nubenga ni blo panike :) so sam "namignl" d obstaja kondom.. bla bla bla :) drgač se pa moj dragi pa moji starši fuuuul dobr štekajo, tko d zgleda že skor tko k d žvi pr men :) in tud če sm js pr njemu je isto :)
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Moja prva zveza je bila na daljavo in je bilo povsem jasno, da bo spal pri nas (in obratno). Stara sva bila 16 al 17. Moj oče je itak ok glede tega in ne komplicira.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Na srečo nimam problemov s tem. Lahko pri meni prespi kadarkoli in ostane kolikor dolgo želi. Res pa pri meni doma prespi bolj po redko.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ti..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

tudi moji nimajo nič proti ko prespi pri nas...prav tako njegovi nimajo nič proti temu da jaz tam spim..tak da... :D
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

moj sedanji je tudi edini ki je prespal pri meni.. stara sn bla 16let ko je spal prvič pri meni, je pa blo to za novo leto ki sma ga skupi preživela na ptuju on pa je iz koroške tk da se mu ni splčalao vozit 90km daleč do doma.. je pa res da ma bolj glavno besedo pr nas mama tk da ata ni nič kompliciral :)
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Midva z mojim sva 1. spala skup k sma bla 17.... prej sva bila pa že 2 leti skup. Pri men niso itak nič kompliciral, pri njemu malo samo je šlo skoz. Rekli so, da pač ne bo tko vsak tedn,mesc bla bla... Čprou bi bila rada vsak vikend pri njem, vendar pri njegovih to težko...

Kok pogosto pa ve spite s svojimi? Mi2 rečmo ob kakšnih praznovanjih, žurkah itd. Rečmo da 1x na 2 mesca...
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Med pocitnicami ponavadi skoraj vsako noc.. vsaj letos sva res skos skupej spala v teh dobrih 2 mesecih, mogoce 5x posebej. Med solo pa ponavadi ob vikendih.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

lolika11 napisal/-a:Midva z mojim sva 1. spala skup k sma bla 17.... prej sva bila pa že 2 leti skup. Pri men niso itak nič kompliciral, pri njemu malo samo je šlo skoz. Rekli so, da pač ne bo tko vsak tedn,mesc bla bla... Čprou bi bila rada vsak vikend pri njem, vendar pri njegovih to težko...

Kok pogosto pa ve spite s svojimi? Mi2 rečmo ob kakšnih praznovanjih, žurkah itd. Rečmo da 1x na 2 mesca...

do zdej sva skupi spala koker sva lahko, torej skor vsak dan, tut med solo, letos pa tak zacneva skup zivet in bova tut usak dan :D
Odgovori