nikoli mu ne pride vame

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

pomoje je tut zato ker se eni fantje prevec samozadovoljujejo :D zenska je pa pac znotri mal manj tesna pa bol vroca in vlazna in pac prostorna...

probi si mal vaginalne misice natrenirat pa ga stisn ko bo notr. :wink: ce ne pa pac mu ti pomagi z rokami al pa kej :D
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

2 tedna sta komaj skupaj..z njim si izgubila nedolznost..mislim, da bosta obadva scasoma en drugega spoznavala, ti bos odkrila se veliko novega v sexu..in sex bo slej kot prej postajal boljsi.. experimentiraj, ne imejta zadrzkov, pogovarjajta se o tem in slej kot prej bo izginil ta problem..mogoce je problem v tem, da enostavno ni sproscen ali pa se nisi nasla pravega nacina.. verjamem, da ga bos slej k prej..
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Legally_blond ne sekiraj se! :wink: Tako kot so že nekatere pred mano povedale, predvsem se z *purple* strinjam. Ne vem kaj imate drugi moralizirat kako dolgo sta skupaj, kako se kdo izraža (btw, za moje pojme ni napisala nič vulgarnega), če pa ste nekatere na prvi seks z resnim tipom čakale mesec, dva ali celo pol leta, pa nas nič ne briga, tako kot vas nima kaj skrbet zakaj sta po dveh tednih že redno spolno aktivna. Če bi fantu šlo samo za seks, bi jo po prvem ali drugem že pustil, pa temu očitno ni tako (sploh ker ni nič napisala, da imata slabo komunikacijo ipd.). Poznam dosti zvez, ki so se razvile tako in trajajo že več let, tako da - ne preveč moralizirat nekateri, ker se včasih zarečenega kruha še največ poje. :wink:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Tamala_mrha napisal/-a:Legally_blond ne sekiraj se! :wink: Tako kot so že nekatere pred mano povedale, predvsem se z *purple* strinjam. Ne vem kaj imate drugi moralizirat kako dolgo sta skupaj, kako se kdo izraža (btw, za moje pojme ni napisala nič vulgarnega), če pa ste nekatere na prvi seks z resnim tipom čakale mesec, dva ali celo pol leta, pa nas nič ne briga, tako kot vas nima kaj skrbet zakaj sta po dveh tednih že redno spolno aktivna. Če bi fantu šlo samo za seks, bi jo po prvem ali drugem že pustil, pa temu očitno ni tako (sploh ker ni nič napisala, da imata slabo komunikacijo ipd.). Poznam dosti zvez, ki so se razvile tako in trajajo že več let, tako da - ne preveč moralizirat nekateri, ker se včasih zarečenega kruha še največ poje. :wink:

Točno tako. Pa se opravičujem rammstein girl, ker sem samo njo citirala, sem mislila na vse, ki ste jo skritizirale.

No, povej, zakonito blontna, je kaj napredka?
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Legally_blond »

Hvala za nasvete. Ste me potolažile tiste, ki pravite, da nisem edina, ki ima takega fanta. :) Iz včeraj na danes še ne more biti napredek, upam pa da bo sčasoma... Čeprav ne vem, če bi sploh lahko rekla, da bi moralo iti pri tem za "napredek", ker kot kaže ni s tem nič narobe kot pravite. :wink:
Glede resne zveze - toliko da ne bo kakšnih vprašajev kar se tega tiče (čeprav niti približno to ni bistvo moje teme, ampak dobro)... V vsako zvezo se partnerja spustita z resnimi nameni, potem pa ni važno, če je zveza še v času razvoja. Saj tudi tiste punce, ki v tej temi hočete odigrati vlogo moje mame (ki mi niti najmanj ne pametuje, pa ve kako stvari stojijo), verjetno niste po cca. dveh tednih zveze odgovorili tistim, ki so vprašali ali sta prijatelja ali par, češ da ni nič resnega, ali pač? Nisva se spoznala na žuru, kjer nekateri pijani (ali trezni) bluzijo kar tako z nekom, ampak sva se spoznala v čisto drugih okoliščinah. In ja, s prvim dnevom ko sva postala par, sva v zvezo vstopila z resnimi nameni. Kako pa bo v nadaljnje, pa bo pokazal čas, ampak vsaka zveza ima svoj začetek.
cute
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cute »

Joj, nočem nekaj ful razlagat :roll: Sam za tolažbo, nisi edina... Jaz sem tudi na začetku svoje (upam da) :D resne zveze, pa prvič in vse....pa gre tudi vse narobe in ni treba dodajat da sm komplet zafrustrirana k se mi zdi da sm mogoče jaz kriva.. :cry: pa ok, če vsi govorijo da bo bolje pač bo, če se mava (masta) rada, bo nekoč neskončno lepo..?se mi zdi.... :roll:
Uporabniški avatar
janchie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a janchie »

kovk si pa stara
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

janchie napisal/-a:kovk si pa stara

kaj ma pa to veze?
cute
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cute »

:) jst tud ne vem kako vezo ima,ma ok. Skoraj 22! :D hm, bi morala že obvladat te stvari, kaj? :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja odvisno, veš.
v enih temah bodo zavijale z očmi, ker se še ne znajdeš v spolnosti v celoti kao kok si štorasta nekomunikativna in nevemkaj, v drugih pa govorile da si za sex premlada, v tretjih ti bodo pa čestitale, ker si tko dolgo čuvala svoj junfr.kdo bi vedel?! :D
najboljš, da se ne oziraš na take in drugačne pripombe, ker je brezveze. :wink: starost, trajanje zveze,resna neresna zveza, vatever...take stvari tukej zraven nimajo blage veze.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Resn tip po dveh tednih? No ta je bla mal mim, edin če si pod resn fant predstavljaš fanta s katerim seksaš pa ni važno kolk časa sta skup.
Drgač pa ti loh rečm da si loh vesela da mu ne pride vate, ker pol k gre to vn je res smotan občutk. V usa pa sama ne pustim, ker mi gre na kozlanje, če bi mi v usta spustu.
Pa lahko si vesela da maš tko vzdržnga fanta.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

mogoče pa mu teži spuščat vate, kr dostim puncam to ne paše ! ?
Sta govorila o tem ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kiny napisal/-a:Resn tip po dveh tednih? No ta je bla mal mim, edin če si pod resn fant predstavljaš fanta s katerim seksaš pa ni važno kolk časa sta skup.
.

ti znaš ločit med resnostjo in resnim začetkom zveze in med raznimi larifari zvezami oziroma namenskimi fuck budyji?vidim, da ne znaš.
in konec koncev, ona ni prašala kaj si ti misliš o tem, ampak ima drugačen problem.

Drgač pa ti loh rečm da si loh vesela da mu ne pride vate, ker pol k gre to vn je res smotan občutk. V usa pa sama ne pustim, ker mi gre na kozlanje, če bi mi v usta spustu.

zakaj bi bla pa vesela, če si takih stvari želi pa jih ne dobi?če tebi ne paše in če gre tebi na kozlanje, kaj misliš da gre vsem?
o dekle, treba se bo še kej naučit o življenju,predvsem tisti del, ki govori o tem, da smo si ljudje različni!
in še to bom dodala, da si napisala kar nekaj besed, ampak niti ene same ki bi bila nasvet njeni težavi, razen tega da naj bo vesela, ker se ji ne dogaja tisto kar bi želela.
uf... :roll:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

*purple* napisal/-a:
kiny napisal/-a:Resn tip po dveh tednih? No ta je bla mal mim, edin če si pod resn fant predstavljaš fanta s katerim seksaš pa ni važno kolk časa sta skup.
.

ti znaš ločit med resnostjo in resnim začetkom zveze in med raznimi larifari zvezami oziroma namenskimi fuck budyji?vidim, da ne znaš.
in konec koncev, ona ni prašala kaj si ti misliš o tem, ampak ima drugačen problem.

zakaj bi bla pa vesela, če si takih stvari želi pa jih ne dobi?če tebi ne paše in če gre tebi na kozlanje, kaj misliš da gre vsem?
o dekle, treba se bo še kej naučit o življenju,predvsem tisti del, ki govori o tem, da smo si ljudje različni!
in še to bom dodala, da si napisala kar nekaj besed, ampak niti ene same ki bi bila nasvet njeni težavi, razen tega da naj bo vesela, ker se ji ne dogaja tisto kar bi želela.
uf... :roll:

joj kašna filozofinja si ti....
navem kaj se obremenjuješ pol na tej temi z mojim komentarjem...raj ji dej ti sama kšn nasvet če si že glih tko pametna pa si tok v lajfu skoz dala pa ful veš od življenja....
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne, obremenjujem se ne, samo povem :wink: mij nasvet je pa že dobila, pa vsekakor ni bil tak naj bo vesela nečesa česar ne more bit vesela.
Odgovori