U dosedanji zgodovini mojih ljubezni sta se doma "udomačila" samo dva, prvi in trenutni (bi rada rekla zadnji ...), umes sm sicer predstaula še enga "ta hitrga" (u zvezi sva bla zlo mal cajta, se kasnej na smrt skregala, zdej sva že ene dve let dora prjatla), usi ostali se niso uspel (pr men) kvalificirat za "uradno predstaviteu"(in mi ni žou).
Trenutnega dečkota sta bla oba res vesela, sploh fotra je čist obsedu

. Kr je gobčn, direktn, razgledan, ne klamfa neumnosti, ne lapa u tri krasne, je športnik, dost (mojmu fotru ljubih) športou tut spremla in nenazadne ma podobne poglede na dost zadeu ... Lih tko ga je uzljubila mami, tko zarad naštetga, kot zarad njegouga odnosa (nekoč) do mene.
Učas se mi je clo (za)zdel, da mata njega raj k mene (fotr je znau res preterat s "pogrešanjem"), ampak mami ne more, da mi ne bi usakič sprot poturila taprverke s kšnim štrudlom, pecivom, piškoti, fotr pa standardno najeda z željo po partnerju za buljenje in komentiranje raznih tekem s kauča (kr se ga midve z mami ne usmilva), golfarjenju, ...
Če bi bli kdaj u "sorodu", se ne bi rabla bat kšnih mukotrpnih nedeljskih kosilc

...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...