Starši in vaš partner

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a BuckWheat »

mojga sta sicer oba čist normalno sprejela, s fotrom kdaj mal podebatirata glede avtomobilov pa to.. z mami pa ubistvu sploh nimata nikakršnega odnosa, nikol se nista nič pogovarjala.. nič, mam občutek da ga moja mati ne mara prou preveč, čeprou ni nikol čez njega govorila. Je pa res da tale moj tip nima nobenga interesa bolj spoznat mojo družino, recimo ko pride do mene jih pozdravi, nato pa se cel čas skriva v moji sobi :roll:
in naj še pripomnem da po enoletni zvezi tud jz še nisem spoznala njegove mami pa čeprou bi jo zlo rada..
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

mami je bil prejšnji bolj všeč. :D sicer so pa kar zadovoljni.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^ ^ubogi tvoj, ko prebira tvoje poste! :D :D :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

U dosedanji zgodovini mojih ljubezni sta se doma "udomačila" samo dva, prvi in trenutni (bi rada rekla zadnji ...), umes sm sicer predstaula še enga "ta hitrga" (u zvezi sva bla zlo mal cajta, se kasnej na smrt skregala, zdej sva že ene dve let dora prjatla), usi ostali se niso uspel (pr men) kvalificirat za "uradno predstaviteu"(in mi ni žou).

Trenutnega dečkota sta bla oba res vesela, sploh fotra je čist obsedu :D . Kr je gobčn, direktn, razgledan, ne klamfa neumnosti, ne lapa u tri krasne, je športnik, dost (mojmu fotru ljubih) športou tut spremla in nenazadne ma podobne poglede na dost zadeu ... Lih tko ga je uzljubila mami, tko zarad naštetga, kot zarad njegouga odnosa (nekoč) do mene.

Učas se mi je clo (za)zdel, da mata njega raj k mene (fotr je znau res preterat s "pogrešanjem"), ampak mami ne more, da mi ne bi usakič sprot poturila taprverke s kšnim štrudlom, pecivom, piškoti, fotr pa standardno najeda z željo po partnerju za buljenje in komentiranje raznih tekem s kauča (kr se ga midve z mami ne usmilva), golfarjenju, ...

Če bi bli kdaj u "sorodu", se ne bi rabla bat kšnih mukotrpnih nedeljskih kosilc :P ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Se hvalabogu vsi ful razumejo že od vedno :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

jennyh pa s kom ti mučiš tvojo mamo ? Kaj ti je tud to povedala, ker mi res ni jasno kaj nej bi njo mučlo, ker maš ti fanta. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
jennyh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jennyh »

Pika... moja mama ful dramatizira... in to,da se jzt dobivam s fantom,ki njej ni vešč (ceprov je fant,ki bo kmalu diplomiral na elektro faksu, je delaven ze zdej,...).. to je,da jzt njo trpinčim... ja točno to je rekla...
nikol ne do dost za njo...Tud na drugih področjih... ko sm faks delala, je govorila,da je njen cilj,da jzt nardim faks...diplomiram..je zdej da dobim sluzbo... za njo ni nikol dost..
Pač zdej ga ne omenjam...sicer mi je zoprno lagat, kam grem...ampak... Dost sm stara...da delam po svoje...
Al se motim... men se zdi,da bi morala mama rečt,da je happy ker sm jzt happy...al preveč zahtevam?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ostalih niso osebno spoznali, ker ni bil nihče tako resen zame, da bi ga pripeljala domov.nekak se mi zdi, bedarija da vsakega izmed nevemkolk decov že po 14 dne pripelješ domov in začneš furat familijarna kosila, potem pa čez tri tedne nehata.
moj sedanji pikec je edini ki je prišel h meni domov, ubistvu že preden sva bila uradno skupej.tud vozu me je dam, hodu sikat z a vtom in tko, tko da ga niso mogl zgrešit.
Ni pa neke panike med mojimi starši in njim.moji starši ne upravljajo z mojim lajfom in ne težijo al je dober zame al ne.pravjo, da to že sama dobro vem in da če je men kul je tud njim.Če je karkoli narobe, mi edino mami svetuje in stoji ob strani, to je pa tud vse.Vtikuje se pa ne.
se pa kar razumejo, čeprav sta obadva in moja mami in moj dec, precej trmasta in če gre tema o kšni politiki oziroma podobno, usak svoje tlači do onemoglosti :D s fotrom se pa itak razumeta, najbolj takrat ko spijeta kšn kozarček skupaj in mene opravljata :lol:
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

do zdj so starši spoznal samo enga od mojih fantov (no enga so poznal od prej in ga že prej niso maral, tko da tut k nem domov ni hodu) in recimo, da niso imel nič hujšega proti njemu... potem pa več nobenga nisem predstavla staršem, vedl pa so, da imam fante (ker pač nisem živela doma)... ko bo pršu tist taprav, jim ga bom predstavla, na kšne družinske zadeve ala kosila, izleti in podobno pa ne mislm hodt skupej s fantom in s starši... nekak se ne razumemo lih najbol (že od nekdaj) in noben nima potrebe po tem.

sicer pa mi je gladko malo vseen, kakšno mnenje imajo starši o mojih fantih (oz. ga bodo mel o naslednjem resnem fantu, ko ga bodo spoznal)... sj bom jst živela z njim, ne ona2...
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

z nijimimi starši teče situacija sto na uro. z obeh strani. Se štekamo, tud pohajamo kdaj skupej in se. celo moji in njegovi so se zbližali, zdej grejo na Rd od njegove mame.. tko da super. Sm vesela da nimam teha problemou.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

moji se z fantom poznajo že od prej, ker smo se družli in bli ful dobri kolegi. ati je itak čist navdušen nad njim, ker mata podobn okus za avte, šport in te ''moške'' stvari. mami je bla prvo mal zadržana, ker me je pač že enkrat prizadel in je mogla prenašat vse moje jokajoče izpade, zdaj pa je tud ona vidla da misli resno in se tud ona super razume z njim.
všeč jima je tud da je delavn in mu ni problem kaj pomagat..pa tud moji in njegovi starši se razumejo in se družijo
mene pri njemu lepše sploh ne bi mogli sprejet
So give me your forever.
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

moji so tud ful lepo sprejel fanta in sm ful vesela
je mami tud kr precej popustila kar se tiče tega d prespiva en pr drugmu učasih in upm d se bojo še naprje tko dobr razumel :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz staršem fanta še nisem imela namen predstaviti, ampak je to postalo nujno, ko sva se odločila, da bova za nekaj časa odpotovala skup (ker gre on študirat v tujino)...

Ati me kot vedno podpira, z njim se pogovarja kot da se poznta že 100 let... Sicer je bil malo "strog" do njega na začetku, ampak sta se kmalu ujela, in še prevečkrat imata svoje "moške pogovore". :D Ful sem vesela, da sta si dala priložnost se spoznat, in atku je ful všeč, da je ambiciozen, da še mene vzpodbuja pri faksu, da je samostojen, da študira in dela hkrati in vse... Pa všeč mu je, ker sem srečna z njim.

Mami je razred zase.. Ker ve par stvari o njegovem očetu, ga primerja z njim - vrjame vse kar reče njegova mama, s katero se poznajo že od prej...Po njenem mnenju je prestar zame, zdi se ji, da me bo razočaral... Ampak po eni strani jo razumem, da se boji zame pa vse..
Sej drugače je do njega vse bolj prijazna, in ko ga bo bolj spoznala in bo prenehala poslušat druge ljudi bo tud njej postal všeč... upam. :P
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Coco* napisal/-a:moji starsi pa na zalost se po skoraj 2h letih fanta ne sprejmejo.ne kadi, ne pije, je zelo vljuden&prijazen.oni se pa do nejga obnasajo GROZNO.sploh ne vem kaj naj naredim, ker vem da se tudi on zaradi tega slabo pocuti :cry: :(

Tko je blo pri meni pri njegovih. Šele po 2 letih so me začeli rečmo sprejemat. Zdj je pa kokr tok ok, sam še useen se čuti tisto.... Če sva kak cel dan skup jim že ni prav in imajo pripombe... Stara sva pa oba 18.
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

Pri meni je bilo pa takole... ko so doma izvedeli,da imam fanta je bilo najprej vse drugo kot podpiranje zveze.njega niso poznali,niso ga videli,ampak čez njega pa govorili 100 na uro! takrat so mi ocene v šoli malo padle in za to so krivili najino zvezo. rekli so mi,da sem premlada,naj ga pustim,da bo za to še čas itd. no,čez nekaj časa (pol leta,če sem natančna),sem ga predstavila familiji.najprej mami.njen odziv:waaaw kako je dober,naj še pride k nam,res je fant na mestu.... mene je vrglo!pričakovala sem vse drugo,kot pa dober odziv.no in potem je spoznal še druge.od takrat naprej ga imajo noro radi (včasih imam filing da bolj kot mene :D ),nikoli mi niso rekli kaj čez njega,vedno samo dobro.če ga kdaj ni bilo k meni jih je že skrbelo,kaj se je zgodilo.
no pri njem so me pa spoznali po dveh mesecih in me tudi dobro sprejeli. najprej je bilo malo čudno,ker z njegovimi starši nisem imela kaj za govort,ampak s časoma se je vse spremenilo. :)
Odgovori