svingerji

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Lahko rečemo, da so slovensko igro presegle tudi španske nadaljevanke ...
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veneficus pupa »

:tot:
no comment..stara! res ga najbolj zamori osenarca..
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

ženska napisal/-a:Lahko rečemo, da so slovensko igro presegle tudi španske nadaljevanke ...

haha..:D ja esmeraldo je vsaj kdo gledov :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:27, skupaj popravljeno 1 krat.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

a se kamera zanalašč tko trese, ker jst sm skor morsko bolezen fasala od vsega guganja slike ...

gledala sem pa samo prvi del, od tam, kjer se uni2 rausata zarad obleke ...
pa a lahko Dolinarjeva mutira?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Končno sem načrtno ujela tole slovensko komedijo :D Res super - haha, niti ne. Moški del igralske zasedbe je grozen - tisti Korošec mi gre že itak sam po sebi na živce, tadrugi je nevpadljiv, Ana Dolinar je en tak tip ženske, ki ga ne prenesem niti na tv (ta osladen glasek, ojej), Nina Osenar pa se pretirano pači. Ne vem, ali je kriv zanič scenarij (in scena, ojej) ali igralci - skratka zanič zadeva, škoda denarja za take bedarije. Raje bi kupili kak dober film ali dokumentarec in ga sukali ob tej uri ...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ah sj pomoje je blo tole čist pocen :D
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

~NIA~ napisal/-a:nekje sm brala ko je nina rekla da je viki čist njeno nasprotje in da neumesn stil oblačenja pri Viki da še piko na i pri njuni različnosti. :roll:

jaja, :lol:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Meni pa niti ni tako zelo napačna ta "oddaja" al kako nej rečem, mi je pa osenarca itak tu najbolj moteč faktor :tot: , hjooo zarad nje me pol odvrača to gledat, drugač so mi pa ti "svingerji" še kar. Ona se pa tko afna, da tud ne zastopm tega no, pa zakaj nostop stara/stari :roll: , a res ne more parih besed povedat brez tega dodatka, kukuš ena. Obe igralki skup, izven "teatra", si ju pa ne predstavljam skup, nikakor. To je pa ko voda in elektrika :lol:
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objava Napisal/-a kravzlbavc »

hahaha, sm prek neta pogledla toto "zabavno" nanizanko pa vam povem da sm umrla od smeha :lol: sploh ni napačna, kak se lah fajn norca delaž iz osenarce...lol kera kura...upam da ne v resnici obstajajo take :? (no seveda une ko se sam slečt znajo za druga pa niso :D ) pa kao da ženske res ne znamo vozit..joooj :D
zmaga pa korošc, prvo sploh nism vedla iz kerga dela koroške naj bi prihajav,kr tk hecno vleče...ampak dobr no, mu kr uspeva,mal pa se tud more zanalašč trudit da še kako besedo ki je nekorošci ne uporoblajo pove :lol: faca je (aja prihajam s koroške tk da vem kk tam govorijo)
res ko ni kaj za delat pa jih je fajn mal poslušat pa se smejat njihovim neumnostim... :roll:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Mi smo pa učer v službi mal gledal in sm kr not padla (pa sploh ne vem zakaj). Najbrž zato ker ns je blo več na kupu pa smo se krneki skos smejal :D . Če bi pa doma gledala bi pa najbrž takoj prestavla.
Tryanna
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tryanna »

Jaz pa mislim, da tole Osenarjevo v takšne stvari silijo samo zato, da jo lahko potem mi kritiziramo, ker igrati pa res ne zna (in pika).
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

no, tudi če vam je še nevemkako slaba, je njihov namen dosežen - o svingerjih se govori :D in tudi gledanost pomoje ni tak švoh.. nevem, zakaj eni to še kr gledajo če je tako zanič?! (ne leti na nikogar konkretno).
jaz sem zadnjič, ko sem bla pr eni cimri, ujela 10 min te razvpite (:D) nanizanke in sem ravno padla v kader, kjer sta se osenarca in še ena na veliko lupčkali in otipavali.. mislim, kr neki?! :roll:
mislim, da se lahko tokrat že tisočič zahvalim sama sebi, ker nimam teveja! hvala!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Js sem učeri prvič gledla.In morm priznat da sem se na trenutnke prou na glas smejala.Meni je pač blo smešno. :D
Mi ni zdej neka huda nadaljevanka, ampak tko za pogledat niti mi ni tko slabo.Ok, Osenarca bi lahko malo zmanjšala un 'stari'.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

hah.. še ena serija z zapolnit program:)

Na trenutke mi je celo smešno... :P
Odgovori