svingerji
- veneficus pupa
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
Končno sem načrtno ujela tole slovensko komedijo
Res super - haha, niti ne. Moški del igralske zasedbe je grozen - tisti Korošec mi gre že itak sam po sebi na živce, tadrugi je nevpadljiv, Ana Dolinar je en tak tip ženske, ki ga ne prenesem niti na tv (ta osladen glasek, ojej), Nina Osenar pa se pretirano pači. Ne vem, ali je kriv zanič scenarij (in scena, ojej) ali igralci - skratka zanič zadeva, škoda denarja za take bedarije. Raje bi kupili kak dober film ali dokumentarec in ga sukali ob tej uri ...

~NIA~ napisal/-a:nekje sm brala ko je nina rekla da je viki čist njeno nasprotje in da neumesn stil oblačenja pri Viki da še piko na i pri njuni različnosti.
jaja,

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Meni pa niti ni tako zelo napačna ta "oddaja" al kako nej rečem, mi je pa osenarca itak tu najbolj moteč faktor
, hjooo zarad nje me pol odvrača to gledat, drugač so mi pa ti "svingerji" še kar. Ona se pa tko afna, da tud ne zastopm tega no, pa zakaj nostop stara/stari
, a res ne more parih besed povedat brez tega dodatka, kukuš ena. Obe igralki skup, izven "teatra", si ju pa ne predstavljam skup, nikakor. To je pa ko voda in elektrika 

-
- Komunikatorka
- Kraj: kingdom far far away
hahaha, sm prek neta pogledla toto "zabavno" nanizanko pa vam povem da sm umrla od smeha
sploh ni napačna, kak se lah fajn norca delaž iz osenarce...lol kera kura...upam da ne v resnici obstajajo take
(no seveda une ko se sam slečt znajo za druga pa niso
) pa kao da ženske res ne znamo vozit..joooj
zmaga pa korošc, prvo sploh nism vedla iz kerga dela koroške naj bi prihajav,kr tk hecno vleče...ampak dobr no, mu kr uspeva,mal pa se tud more zanalašč trudit da še kako besedo ki je nekorošci ne uporoblajo pove
faca je (aja prihajam s koroške tk da vem kk tam govorijo)
res ko ni kaj za delat pa jih je fajn mal poslušat pa se smejat njihovim neumnostim...

zmaga pa korošc, prvo sploh nism vedla iz kerga dela koroške naj bi prihajav,kr tk hecno vleče...ampak dobr no, mu kr uspeva,mal pa se tud more zanalašč trudit da še kako besedo ki je nekorošci ne uporoblajo pove

res ko ni kaj za delat pa jih je fajn mal poslušat pa se smejat njihovim neumnostim...

no, tudi če vam je še nevemkako slaba, je njihov namen dosežen - o svingerjih se govori
in tudi gledanost pomoje ni tak švoh.. nevem, zakaj eni to še kr gledajo če je tako zanič?! (ne leti na nikogar konkretno).
jaz sem zadnjič, ko sem bla pr eni cimri, ujela 10 min te razvpite (:D) nanizanke in sem ravno padla v kader, kjer sta se osenarca in še ena na veliko lupčkali in otipavali.. mislim, kr neki?!
mislim, da se lahko tokrat že tisočič zahvalim sama sebi, ker nimam teveja! hvala!

jaz sem zadnjič, ko sem bla pr eni cimri, ujela 10 min te razvpite (:D) nanizanke in sem ravno padla v kader, kjer sta se osenarca in še ena na veliko lupčkali in otipavali.. mislim, kr neki?!

mislim, da se lahko tokrat že tisočič zahvalim sama sebi, ker nimam teveja! hvala!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche