Fantova pogoja

Pomoč iz čustvenih stisk.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

nisem brala vseh odgovorov,zato bom samo podala svoje mnenje! s tem ko mu nisi povedala za svojo bolezen si naredila napaka. to je res in tudi sama to priznavaš. ampak so tvoji razlogi zakaj tega nisi povedla, dovolj tehtni da ti je oproščeno. ta tvoj fant...kot sama praviš in sem razbrala iz posta, ob njem to nisi ti. to je ena druga punca,ki se samo trudi da bi mu ustrezala,ker ti pač on da tisti občutek,ki ga nisi imela kot otrok. čisto razumljivo. samo je problem,ker ti ne moreš preko sebe in tudi ne smeš! če se ti ne počutiš dobro z njim,če veš da to ni življenje ki ga želiš, potem...pojdi stran od njega. in delaj na sebi. spremeni si življenje,ker drugače boš spet tam,ko si bla na začetku leta. tipson te pač nima rad dovolj,da bi sprejel tvoj način življnja. oz.ne da te nima dovolj rad,na ljubezen kot tako gleda na drugačen način. zato definitivn ne iti preko sebe: sploh to s krstom in ne vem kaj še vsem. imej se rada, in živi svoje življenje, ne pa življenje drugih! :) pa za trenutek pusti kakršnegakoli tipa na miru, prepusti se sama sebi in začni živeti sama s sabo! za začetek! :)

pa upam da tega nisi vzela kot slabo kritiko,samo povedala sem kako gledam na stvar,in kaj bi po moje bilo najbolje da narediš v tem trenutku.

ker človek se žal še ne zaveda, da če se bo ukvarjal sam s sabo,bo imel preveč dela, ne da bi se še podrejala drugim in živel tako kot drugi želijo! :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

čivava napisal/-a:No ti pa že mal kritiziraš tipa... Ja ona je pa popolna... :eek:

ne ne... ona naj sprejme njegove poteze, kot so... vera, "staromodnost"... On pa njene... pač da noče živeti v takšni veri...
oba sta tud le človeka, ki pomoje nista za skupaj, malo pozno sta dojela...mogoče res da se imata rada... drugače pa punca bi prej ozdravela na podeželju kot pa doma v tistih zidovih, in med vsemi temi družinskimi člani, ki se neprestano kregajo in skačejo v lase drug drugemu. Nista za skupaj... Sploh je težko z nekom biti, ki je drugačnih misli o veri, kot pa če sta v tem na isti ravni.
Njemu je bila vera položena v zibelko in česar si navajen tisto bi rad peljal naprej, zato prosim, ne kritiziraj fanta ki je pač veren, kdo pa tebe kritizira ki ti je cerkev kr nekaj??? Mam prav, ja, punco bo pa mogel tud fant pustit na miru, če ona noče sprjet tega.
pač za moje pojme, nista za skupej. Ker s temi konflikti kot sta začela živet, ne bo več dolgo trajalo...On naj bo z žensko, ki jo ima, ona pa naj si najde tipa kteri ji bo konc koncev bolj ugajal, meščan, len, brez vere..
...

Najbrž ni popolna, ker nihče ni, je pa v primerjavi s tistim fantom 100x boljša od njega.

Če je rekla, da ne želi na vas in da bi jo to popolnoma uničilo naj ne hodi na vas.

Marsikomu je bila vera položena v zibelko, pa se je, ko je odrasel odločil drugače in obratno. On jo kritizira, ker ji je cerkev kr nekaj. Ona pa je njega sprejela takšnega kot je, samo želi si, da bi ona sama lahko ostala kar je.

Zakaj bi si morala najti lenega fanta? :?:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Očitno so po mnenju čivave vsi, ki niso verni meščani in leni. :roll: Kako so nekateri omejeni... Saj imaš tudi vaščane, ki niso verni in so leni (če že govorimo o tem) in prav tako meščane, ki so zelo verni.
živana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a živana »

Tamala_mrha napisal/-a:Po mojem fant še vedno nekaj čuti do tebe, vendar noče, da postavi vse skupaj na kocko, ker se mu zdiš bolj nepredvidljiva kot njegova sedanja punca.

Vse skupaj postavi na kocko? :eek: Saj ne izbira srajce. In igrat se s čustvi dekleta, ki že tako potrebuje podporo svojih bližnjih... Ne enega ne drugega ne poznam, težavo lahko samo preberem. In iz napisanega sem lahko izvlekla le to, da je on, medtem, ko je njegova punca potrebovala malo miru in časa, da se "spravi k sebi", zbežal v naročje drugega dekleta in iz njega še vedno "operiral" na starem področju. Čeprav samo na pijački, ampak... a ni to strašno nefer tudi do drugega dekleta? :cry:
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

1. Lahko bi fantu že prej povedala pa mogoče ne bi prišlo do tega, ampak naredila si točno tako kot si čutila in prav je.

2. Tvoj fant ki naj bi te imel rad si po 2 tednih najde drugo ? (a je ljubezen res tako šibka al kako?), povrhu vsega pa se niti tolk ne ozira na tvoja čustva da bi ti to vsaj prikril/zadržal zase? A on ti povrh vsega še razlaga o novi bejbi? Pa kaj je narobe z njim? A si te tok želi prizadet al kako?

3. NIKAKOR ne sprejmi teh pogojev! Mislim ti mu poveš nekaj resnega (mislim moja reakcija bi bla: objela bi te, okregala zakaj nis prej nč rekla, in ti obljubila da ti bom skušala pomagat! PO moji logiki no je to "normalna" reakcija do človeka ki ga ljubiš) on pa ti postavi tko neumne pogoje? Če mene kej vprašaš ti je to rekel zanalašč ker mogoče pa si ne želi več bit s tabo, pa nima jajc da bi povedal, sploh zdej k ma neki novga pa frišnga v postli, neki k je spet zanimivga- valda da ga mami. In da na koncu ne boš mogla rečt kak prasec je ti je postavil dva ultimata, za katera ve da ju ne boš sprejela in boš ti tista BITCH k se ji ni dal potrudit in on ima čisto vest!

4. Mislim da je za vaju že končano. Vsaj zase vem da če bi men moj lubi kej tazga naredil, mu ne bi mogla nikoli oprostit. Prežvečila bi skok med rjuhe z neko x, ampak da ti pa razlaga o novi bejbi in je po 2 tednih več letne veze že v novi in se mu zdi vse normalno. To je pa sick!

5. PUSTI GA, ker tam ni prihodnosti. On je iz vasi, dvomim da boš premaknila njegovo razmišljanje en level višje, ti si mestno dekle imaš svoje probleme. Njega pusti da uživa, ti pa se boš tut nakulirala. Sej si rekla da ti gre na boljš? Torej najprej poskrbi zase potem pa urigiraj dalje. Povej mu da ga imaš rada ampak da takšnih ultimatov ne moreš sprejet, ker boš ozbirala med svojo lastno srečo in njem. Škoda model pač ni tok odrasel kukr si mislna da je.

6. tvoj lubi se očitno misl ožent s ženinimi starši pa naj se, samo ne s tvojimi.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

živana napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Po mojem fant še vedno nekaj čuti do tebe, vendar noče, da postavi vse skupaj na kocko, ker se mu zdiš bolj nepredvidljiva kot njegova sedanja punca.

Vse skupaj postavi na kocko? :eek: Saj ne izbira srajce.

Ja, je pa res... Ne izbira srajce (lol :) ), ampak vseeno počne tole na točno tak način - kar posledično pomeni en velik minus zanj :) .
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:56, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

čivava napisal/-a:No ti pa že mal kritiziraš tipa... Ja ona je pa popolna.

khm...a je premalo razlogov naštela za kritiziranje.Ne rbai bit noben drug ralog, lahko je tip finofajn, ampak ko ti postavi pogoj da se prekfalificiraj v njegovo vero, ni ničesar drugega bolj deležen, kot kritiziranja!

ne ne... ona naj sprejme njegove poteze, kot so... vera, "staromodnost"... On pa njene... pač da noče živeti v takšni veri...
oba sta tud le človeka, ki pomoje nista za skupaj, malo pozno sta dojela.

ničesar ne rabita sprejemat, ker on ne bo z njo če ne bo sprejela cerkve, ona bo pa mogla sprejet cerkev če bo hotela bit z njim.kdo je tkaj v plusu ali minusu?

drugače pa punca bi prej ozdravela na podeželju kot pa doma v tistih zidovih, in med vsemi temi družinskimi člani, ki se neprestano kregajo in skačejo v lase drug drugemu

ozdraviš tam, kjer ti najbolj odgovarja, kjer imaš največji mir in kjer ti je všeč.če njo ne privlači podeželje in metija, potem je to hujše za njo, kot pa da bi poslušala dretje doma, na katerega je že malce navajena.
ni vse tko kot v filmih, če ti je slabo pejt na deželo..ma ja, če ne maraš dežele, ne bo nič bolje!
neumen filmski stereotip!

Njemu je bila vera položena v zibelko in česar si navajen tisto bi rad peljal naprej, zato prosim, ne kritiziraj fanta ki je pač veren, kdo pa tebe kritizira ki ti je cerkev kr nekaj???

To, damu je bila vera položena v zibelko, ni noben izgovor da posiljuje njo da sprejme to vero.On je lahko veren, proti njegovi veri nihče ni rekel nič, gre se za odnos in prisiljevanje v nekaj kar ne maraš.in nima te pravice!

On naj bo z žensko, ki jo ima, ona pa naj si najde tipa kteri ji bo konc koncev bolj ugajal, meščan, len, brez vere..

:lol: meščanski fantje so pa vsi leni al kako?Tud noben ni veren al kako?
sicer pa še enkrat..ne gre se za njegovo verovanje, če ne zastopiš, ampak za posiljevanje nje z njegovo vero.on zarad mene naj moli vsak dan in hodi h maši, ampak nje pa nima pravice v to silit in ji postavljat takih ultimatov!to so delal v srednjem veku!halo, smo v 21 stoletju, vsak sam izbira v kaj bo veroval in ni človeka ki bi te lahko v nekaj prislil oziroma smel prisliti!
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

živana napisal/-a:

Vse skupaj postavi na kocko? :eek: Saj ne izbira srajce. In igrat se s čustvi dekleta, ki že tako potrebuje podporo svojih bližnjih... Ne enega ne drugega ne poznam, težavo lahko samo preberem. In iz napisanega sem lahko izvlekla le to, da je on, medtem, ko je njegova punca potrebovala malo miru in časa, da se "spravi k sebi", zbežal v naročje drugega dekleta in iz njega še vedno "operiral" na starem področju. Čeprav samo na pijački, ampak... a ni to strašno nefer tudi do drugega dekleta? :cry:

Ja, žal se on tako obnaša oz. kot kaže ne verjame v trdnost oz. ponovno zvezo z njo. Poleg tega ji niti ob strani ni stal, pa čeprav je sigurno opazil, da nekaj ni vredu, če se punca zapira vase in se skriva pred svetom.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ne bi sprejela. In ne bi verjela, da me ima rad, če me postavlja pred take pogoje.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

prebrala sem samo prvi post
jaz njegovih pogojev ne bi sprejela.noben ti ne more vsiljevati vere! tudi glede selitve-če nočeš živeti tam,se ne preseli tja.
drugače sem mnenja,da bi morala fantu že na začetku povedati kaj je narobe s tabo.sicer ti verjetno ne bi preveč pomagal,glede na to kakšna je bila njegova reakcija potem,ko si mu povedala
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Tud jst ne bi sprejela teh dveh pogojev na tvojem mestu. Mogoče bi jih na svojem, ampak do njih ne bi niti pršlo, ker imam vse zakramente, pa še izven mesta živim, zato težko rečem.

Se mi pa ne zdi prav, da se greš krstit itd, če ti ni do tega. Res, da v vsakdanjem življenju v moderni družbi krst in podobne stvari nimajo tolikšnega pomena, ampak vseeno tega na tvojem mestu ne bi naredila, ker če ni iskreno, je brez veze.

Poleg tega pa, če nočeš iti na vas živet, ne hodi, ker boš verjetno (kot si sama ugotovila) zopet postala depresivna.

Mogoče pojdi le na počitnice za nekaj časa tja, lahko pa, da ti postane celo všeč :)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Ok, razumem da bi rad, da bi živela skupaj..ampak to je skupna odločitev pri kateri se ravno tako sprejema kompromise..npr. kje bosta živela, ne pa da on postavi pogoj.

Kar se pa tiče pogoja o zakramentih bi pa mene vrglo na rit in bi rekla no pa lepo življenje mej. Nisem zagovornik Cerkve kot institucije in tudi verna nisem..spoštujem ljudi, ki so verni, vsaj tiste ki so verni zaradi sebe in so zaradi tega boljsi ljudje, ker se ravnajo po nekih načelih itd. nikakor pa ne prenašam ljudi, ki hočejo prepričat v verovanje druge ljudi. Ta odločitev je samo tvoja..ker če ti zdj narediš vse zakramente pa v bistvu ne veruješ je zame to največje hinavstvo...raje imam potem ljudi, ki verujejo v nekaj pa čeprav neuradno in brez zakramentov ali zunanjuh znakov svojega verovanja.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

glede vere in tvojega prepričanja te na more in ne sme noben nič silit... ce bi že mogla skupi živet pejta vsaj na svoje. ne rini k njemu domov, ker te lahko ne čaka nič kaj lepega... tako kot je bilo že prej omenjeno, da bi men fant težil glede zakramentu... ma pošljem ga nekam
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Cokolinojedober kot prvo ti pošiljam en velik :bussi: , ker mi je žau, da se ti je to zgodilo.
Ne bom ti dajala nasvetov, ker se mi zdi, da nimam pravice, ker sem tudi sama postavila nekaj pogojev Mojemu, ki vem, da jih ne bi smela.

Rekla ti bom samo to, poslušaj svoje srčko. In malo tudi možgane. Če veš, da moraš najprej imet sebe rada in veš, da si s tem ne bi dokazala tega, ne delaj tega. Če čutiš drugače . . .
Srečno!
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Odgovori