Končno konec!!! in zdaj?
S tipom neboš mogla biti prijateljica. Vsaj zdaj še ne.. ker ga na tak način neboš nikoli pozabla. ne piši mu,ne kliči ga..ne poizveduj kaj se dogaja z njim...delaj se koda več ne obstaja...verjetno veš,da boš rabla določen čas da ga preboliš..in zamenjaš z drugim... tak da zdaj izkoristi samski stan... pojdi ven.,druži se z prijateljicami,delaj to kaj maš rada... z časom bo vse ok,samo brez panike...pa vso srečo...
am...kako bi začela...uglavnm ne vem kaj je bolš al pretrgat stike al ostat prijatelj...to je pač odvisn kaka oseba je on in kaj ti čutš do njega. sam kukr sm brala vidm d njemu ni glih do prijateljstva zato mu ga ne ponujej ker ni vreden. ne pokaži mu da si ranljiva, da ga potrebuješ in tako naprej. prepričana sem da imaš veliko drugih BOLJŠIH prjatlou. jst sm tut poskušala bit prjatlca bivšemu in še kr probavam, čeprou vem d nima smisla in vem kok ti je k morš kr na enx pretrgat stike...težko je priznam, sam je treba it naprej. zapri vrata in odpri druga.
velik sreče*
velik sreče*
- manculina*
- Komunikatorka
rachka_ napisal/-a:mogoče bi pa morala naredit tako kot on.. ne pričakuj njegovih klicev in ne razmišljaj več o vama. po moje te je on zbrisal iz življenja, kr se noče več spominjati na preteklost. verjamem, da je težko po tolkih letih spet sam zadihati in vse.. ampak če boš pričakovala neko ful druženje in premišljevala kako je bilo, ga ne boš pozabila in zelo verjetno ne boš morala iti naprej!
po moje bi bilo bolje, da se nekaj časa ne slišita sploh.. izklopi ga iz svojega sveta in se začni z nečim ukvarjat.. zapolni tisti košček svojih misli, ki pripadajo njemu! čez čas, ko bosta oba zaživela v tem novem življenju pa se pomoje lahko dobita kdaj pa kdaj..
kr če tak pogledaš.. (nevem pred kolišnim časom sta šla narazen) bi se zdaj lahko pogovarjala bolj ali manj samo o nekih "skupnih" stvareh.. in bi vedno znova stopicljala v istem krogu.. čez nekaj časa bosta pa en drugemu lahko pripovedovala o vajinih individualnih doživetjih..skratka ti boš mu lahko razlagala stvari, ki so se zgodile v TVOJEM življenju!
malo čudno sem napisala, upam da se da razbrat kaj približno sem hotla s tem povedat.
čist se strinjam!