V prvi vrsti seveda navijam za naše Slovence. Zakaj? Iz enakih razlogov kot kr.ena
Pri slovenskem nogometu navijam za Maribor. Zakaj? Ker prihajam iz Maribora, mislim, da je logično, da ne bom navijala za koga drugega. Poleg tega smo mariborčani zadnje čase zares dobri v nogometu, imamo novi stadion in si z veseljem ogledam skoraj vsako tekmo, ki se tam dogaja
Ko so prvenstva, so mi najbolj pri srcu Španci in Portugalci. Zakaj? V bistvu še sama ne vem, od vedno se mi je zdelo, da fer igrajo, da imajo fajn igralce

Vedno sem pa proti Hrvatom in Rusom. Zakaj?Ker za moje pojme ne igrajo niti približno fer, korektno in že kot narod jih ne maram. Če pa slučajno katero tekmo zasluženo zmagajo, ne govorim okrog, da sodnik ni fer sodil in da ne bi smeli zmagati, ampak pač priznam premoč
Drugega športa kot nogometa pa v večini ne spremljam, tako da težko rečem, za koga drugače navijam.
Lahko še rečem, da pri F1 še najbolj navijam za Masso, ker pač brat in oče navijata za njega, ne gledam pa niti ene dirke, v bistvu mi je bolj kot ne vseeno