Za koga navijate in zakaj?

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lubii* »

Ponavadi se mi najprej zgodi, da začnem navijat za športnika, ki mi je pač hud, potem navijam za njegov klub in postanem nora na državo iz katere prihaja...Kot primer...navijam za chelsea zaradi drogbaja, ki je mmm...noro sexii :razz: ....pa čeprav zdaj zapušča klub :?
navdušujejo pa tudi skoki....kjer sploh ni predsodkov...norvežančki :hearts:
začelo se je z romoerenom...sedaj se pa nobenega ne bi branla :bgdev: ...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

za americane...pac so mi kul, partikularno za Bodea ker je resnicno poseben, prebrala njegovo knjigo...RES poseben, in taki so mi pac kul :wink:
poleg tega tud za Skandinavce ker so na splosno najbolj skuliran narod sploh,...ubistvu navijam za vse, razen iskreno receno Rusov ne prenesem! :oops: :oops:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

Nisem ne vem kakšen navijač in te scene ampak še vseeno pa najbolj navijam za naše smučarske skakavce(drugega ne) in za Rossija(moto gp). Zakaj? ker sta mi športa všeč.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Shmeky
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shmeky »

jst pa navijam za Srbijo v ekipnih sportih ..na klubski ravni mam dva kluba in sicer Fc Partizan ter S.S. Lazio

Tenis - Đokovič ter Ivanovič
v Smucarskih pa zimskih sportih sem pa za slovenijo ker jih res cenim majhen narod s tako veliko kvalitetnimi sportniki na vseh sportih in v kosarki dobr zj je fuzbal mal slabo ampak usen pa tudi rokomet pa smucanje pa smucarski skoki v vseh sportih je vsaj eden od slovencev ki kroji sam vrh in vsaka čast ali pa kapo dol heh
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Če gledam tekme, v katerih tekmovalcev ne poznam, ponavadi navijam za tiste ki mi prej padejo v oči, ki so mi na prvi ogled bolj simpatični, in mi imajo boljši način "tekmovanja" :D

Če pa poznam igralce navijam za njih; oz za svojo ekipo.. V srednji šoli sem bila navijačica pri košarki celo :lol: dobri stari časi. :razz:
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

Fuzbal: Juventus že od malega, neb vedla zakaj.. Kle na obali smo se vedno delili juventini - milanisti.. Jaz sm bla bolj za Juve :P
Naj fuzbaler: Hasan Salihamidzic ( ko je podpisal pogodbo za Bayern sem nekje prebrala njegovo zivljenjsko zgodbo.. svaka čast, samo to lahko recem).
Atletika: Blanka Vlasic - ze v njen videz sem zaljubljena, pa tko dobro skace (v blizni prihodnosti pricakujem svetovni rekord :P ).
"fajtanje": Crocop. Spremljam vsak njegov dvoboj. Ko sem prvič slučajno gledala dvoboj me je prevzel, zdej stalno spremljam.
Trenutno se ne spomnem nič več.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Paradiž

Neprebrana objava Napisal/-a Twitch »

Od ekipnih športov najlubši LA Lakersi, od nogometa Borussia Dortmund in pa individualcev pa kpa vem nič posebnga.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Že odkar se spomnim, sem navijala za Michaela Schumacherja. Ko je prenehal z dirkaško kariero, sem nehala spremljati F1. :(
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss September »

Hm... mislim, da največkrat pri različnih športih navijam za Hrvaško, ker najbolj gledam hrvaško televizijo, imam zelo dobrega prijatelja iz tam in športniki so mi simpatični. Sploh mi ni mar, če se precenjujejo ali ne.

Drugače pri nogometu navijam za Ljungberga. :D Če pa govorimo o reprezentancah, pa so mi všeč Hrvaška, Švedska, Francija, Nizozemska... Imam kar nekaj priljubljenih.
Worship me or walk away.
agonistka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a agonistka »

-navijam za rogerja federerja, ker mi je res najbolši tenisač. včasih sm za shumija pri nogometu pa za nizozemce in nemce, zakaj? nevem od nekdaj že vendar nimam posebnega razloga
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

V prvi vrsti seveda navijam za naše Slovence. Zakaj? Iz enakih razlogov kot kr.ena :wink:
Pri slovenskem nogometu navijam za Maribor. Zakaj? Ker prihajam iz Maribora, mislim, da je logično, da ne bom navijala za koga drugega. Poleg tega smo mariborčani zadnje čase zares dobri v nogometu, imamo novi stadion in si z veseljem ogledam skoraj vsako tekmo, ki se tam dogaja :D
Ko so prvenstva, so mi najbolj pri srcu Španci in Portugalci. Zakaj? V bistvu še sama ne vem, od vedno se mi je zdelo, da fer igrajo, da imajo fajn igralce :) Vedno sem pa proti Hrvatom in Rusom. Zakaj?Ker za moje pojme ne igrajo niti približno fer, korektno in že kot narod jih ne maram. Če pa slučajno katero tekmo zasluženo zmagajo, ne govorim okrog, da sodnik ni fer sodil in da ne bi smeli zmagati, ampak pač priznam premoč :)

Drugega športa kot nogometa pa v večini ne spremljam, tako da težko rečem, za koga drugače navijam.
Lahko še rečem, da pri F1 še najbolj navijam za Masso, ker pač brat in oče navijata za njega, ne gledam pa niti ene dirke, v bistvu mi je bolj kot ne vseeno :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Jst pr fuzbalu navijam za Francoze in Portugalce. Pa sploh ne vem zakaj....navada pač. :D Francozi so mi že tako pod kožo pršli skozi leta, ker skoz navijam za njih, pa skor nobenga ne poznam.. :D Portugalci so pa tud simpatični...razen Ronalda :tot: Res mi je ogaben... Medtem ko Luis Figo je pa ful seksapilen..HOT! :oops:
Pa tko drgač pr fuzbalu so mi tud simpatični Skandinavci-Danci, Estonci, Švedi,...
Pri smučanju nimam nekih favoritov, ne maram pa Avstrijcev...spet ne vem zakaj.
Pri skokih so mi bli vedno simpatični Japonci.

No, na prvem mestu so pa seveda Slovenci, čeprav jih večkrat prekolnem, kot pohvalm... :roll:

P.S.: Najmanj navijam za Hrvate, vedno in povsod in sm prav vesela, ko zgubijo in jim nekdo mal "odreže krila"! Enostavno so preveč pametni! :roll:
maLaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maLaaa »

Nogomet: Na prvem mestu mi je Manchester United..najbolši klub za vedno!:).. Pol države pa Slovenija,Anglija,Španija.
Smučanje: Bode Mille( nasploh amerika), Anja Pearson
Tenis: Ana Ivanović, Rafael Nadal
Države, ki pa so mi nasploh v vseh športih antipatične pa so Nemčija, Italija, Hrvaška..čeprav sploh nevem zkaj
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

maLaaa napisal/-a:Nogomet: Na prvem mestu mi je Manchester United..najbolši klub za vedno!:)..

Oh, ja :D :hearts:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Danes sem navijala za Union Olimpijo. Pravkar sem prišla iz Ljubljane. Drugače ne gledam športa, samo je res dober feeling ko v živo gledaš :) Super je bilo, čeprav so zgubili :)
Odgovori