težave s kondomom

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

Novo vprašanje
Kako ste pripravile fante sploh do uporabe kondoma. midva sva skupaj že tri leta in ves ta čas sem bila js na tabletkah, ki jih pa sedaj ne jemlem zaradi zdravstvenih težav, seveda ostanejo nama samo kondomi...in moj preprost noče več sexat :evil:
že prej sva izvajala, da je pač končal v ustih, seveda po dobrem deležu sexa, sedaj bi pa dečko samo še to izvajal samo da mu ni treba kondoma gor dat, če ga pa že da je pa to za par minutk, pol pa reče da mu ne paše, pa če bi js kr z usti dokončala. mislim sej vse lepo in prov sam men manka sex :cry: sej ne rečem, da se ne potrudi in me zadovolji z rokami in to, sam men manka neki druzga..
pa še posledično se je tud časovno zmanšal na parkrat na mesc samo..če sm brez tabletk skor dva mesca porabla sva pa točno tri kondome v tem času. ej js res nevem kaj nej nardim..sem ga direkt vprašala, pa je reku, da mu ni filinga in da misle da s kondomom ne more niti končat, pa da mu je muka ga sploh gor dajat....res a imate kakšen nasvet??
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

hm.. ja edina možnost je ta, da pač preden mu pride da ga da iz nožnice ven sam je pa tudi tvegano.. sao poznam par kolegic ko so s fantom skupaj po 2 leti pa ves čas to delajo pa HVALA BOGU še ni nobena zanosla.. sej pravim; verjetno ena izmed redkih variant, ampak tvegana
Zadnjič spremenil Pussy_ka_, dne 23. Jun. 2008 9:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Uf, po eni strani ga čist razumem, ne pravim pa da je to fer oz prov.
Js sm sicer na tabletkah ampak sva parkrat sexala tud s kondomom ker sm bla na antibiotikih, ki pa baje zmanjšajo moč tabletk. Hočm povedat, da je bilo obema tok drugače oz tok čudno, da sva se kakšnih 5 minut trudla sexat pol nama je bilo pa vse skp že tok tragikomično, da sva se sam režat začela. Tip s kondomom baje ne čuti kej dost, tud js morem rečt da se čuti precej manj oz je vse skupaj malo fejk :D Kot sm že rekla, tole se je zgodilo samo parkrat, če bi morala sexat s kondomi bi pa verjetno kr lep čas preživela med policami s kondomi ker maš full ponudbe in ni hudič da se ne bi našlikakšni, ki vama ustrezajo. Je glih v junijskem cosmotu člank o kondomih in tam je najbrž kr neki koristnih informacij.
V nedogled se ne mo mogu (niti hotu) izmikat sexu in se bo mogu pač sprijaznit tud s kondomi. Zato pa lepo pot pod noge in izbrat ter seveda preizkusit čim več različnih vrst.
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Lorelai20 napisal/-a:Uf, po eni strani ga čist razumem, ne pravim pa da je to fer oz prov.
Js sm sicer na tabletkah ampak sva parkrat sexala tud s kondomom ker sm bla na antibiotikih, ki pa baje zmanjšajo moč tabletk. Hočm povedat, da je bilo obema tok drugače oz tok čudno, da sva se kakšnih 5 minut trudla sexat pol nama je bilo pa vse skp že tok tragikomično, da sva se sam režat začela. Tip s kondomom baje ne čuti kej dost, tud js morem rečt da se čuti precej manj oz je vse skupaj malo fejk :D Kot sm že rekla, tole se je zgodilo samo parkrat, če bi morala sexat s kondomi bi pa verjetno kr lep čas preživela med policami s kondomi ker maš full ponudbe in ni hudič da se ne bi našlikakšni, ki vama ustrezajo. Je glih v junijskem cosmotu člank o kondomih in tam je najbrž kr neki koristnih informacij.
V nedogled se ne mo mogu (niti hotu) izmikat sexu in se bo mogu pač sprijaznit tud s kondomi. Zato pa lepo pot pod noge in izbrat ter seveda preizkusit čim več različnih vrst.

ja jaz bi še dodala da se studi strinjam s tem postom.. mi2 sma z mojim 1x za finto probala s kondomom pa res ni blo nekega filinga pa še po gumi sn cela smrdela :lol: je pa tudi res ija da v sex shopu maš fuul izbiro pa se za vsakega kaj najde..
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Je pa res, da nama se je lahko zdelo smešno, če si "obsojen" na kondome pa verjamem, da ni niti mal smešno, zato je res najboljš čim bolj raziskat ponudbo in čim več sprobat. Js sm v cosmotu prebrala da so najtanjši iz kože jagenčka (no js osebno ne bi probala :? ) je pa opcija.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Z vsem spoštovanjem, ampak če tip zavrača uporabo kondoma, punca pa zgolj uboga "joče", da naj ga natakne, ker drugače lahko zanosi, ker bi rada več seksala, ker bi rada ... Nima veze. Postavi ultimat. Če obema paše in odgovarja brez kondoma: HURA!! Ampak če pa punci ni do seksa brez zaščite (beri: kondoma), potem mora to tip spoštovat.

Zakaj se pustite vrtet okoli prsta?! Če vas ima fant rad, vas ne bo pustil zaradi tega ker želite, da uporablja kondom ... Če pa vas pusti zaradi tega, potem pa vam je lahko jasno kako bo takšen fant dolgoročno reševal probleme, ki bodo nastajali.

Postavi mu ultimat. Če te ne bo upošteval, potem ti je lahko jasno koliko spoštovanja ima do tebe. :evil:

pap*
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Se podpisem pod tistim kar je napisal DrFreud.
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

noo jaz osebno niam takih problemov hvala bogi kr jemlem KT, ampak definitivno se nei pusla "izkoriščat"..
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Pa še tole:

če tip nima spoštovanja do vaših želja (meni je to glede nadaljevanja zveze že močno vprašljivo), ve pa nikakor ne morete brez seksa obenem pa njemu prekmalu pride ... Zahtevajte vsaj to, naj dela na "kondiciji". Brisačo na trdega tiča, pa PK mišico trenirat ...

Če pa še tega ni pripravljen delati (in ste še vedno prepičane da vas ljubi), potem pa ugodovite kaj ga med seksom najmanj rajca in to izkoristite za svoje užitke. Zakaj bi ve povzročale užitke njemu, če pa on ne želi povzročati užitkov vam? :twisted:

pap*
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Itak da se ne pustiš izkoriščat ampak na tipa pa lahk tud mal pomisliš. Če mu je to tak no go je treba pač neko drugo alternativo za zaščito najt. Al pa preizkusit čim več.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

No takole je - velika večina moških in tudi žensk ima predsodek pred uporabo kondoma. Veliko jih še vedno verjame v zgodbice o smrdečem lateksu, o lizanju sladoleda skozi steklo in podobno. Dejstvo je, da se da z malo volje najti prav super kondome, tanke, brez vonja in ja, tudi spolnost je s kondomi popolnoma enak užitek kot brez. Odpade pač izliv v nožnico, ki je za marsikoga tista pikica na i, ampak za varnost se splača preživeti tudi brez tega. Mogoče je stvar malo manj spontana, ker ne moreš kar hop na drugega, ampak iščeš kondom, natikaš in to, ampak se da s partnerjem vse spremeniti v čisto kul zadevo.

Kar se tiče moških, ki ne marajo kondomov - naj seksa s tisto, ki bo pustila, da sta brez tovrstne zaščite. Res ne razumem, zakaj lahko ženska x let svoje telo utruja z jemanjem kt in je vse ok, ko pa mora biti po sili razmer moški tisti, ki bo nosil kondom, pa je vse narobe. To pove izredno veliko o partnerskem odnosu in, če kaj cenim v lastni zvezi je to dejstvo, da se oba zavedava, da otroka nočeva, da kt odpadejo, torej so glede na leta primerni le kondomi. In ni jamranja z moške strani, prej podpora in razumevanje ter dodaten trud, da je seks res super!

Da moški ne bi čutil nič, skoraj dvomim, sploh pri tankih kondomih. Verjetno ne čuti tako kot brez, kar je logično, ker gre za mehansko prepreko in je trenje popolnoma drugačno, lahko pa iz druge roke povem, da ravno tako omogoča užitek, če ga komu preprečuje, je to prej posledica prepreke v glavi in prepričanja 'fuj kondomi'. In, če fant ni tega zmožen premagati, druge opcije za zaščito pa ni, potem res ne vem, zakaj bi si seksa sploh želela.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

MsN napisal/-a:No takole je - velika večina moških in tudi žensk ima predsodek pred uporabo kondoma. Veliko jih še vedno verjame v zgodbice o smrdečem lateksu, o lizanju sladoleda skozi steklo in podobno. Dejstvo je, da se da z malo volje najti prav super kondome, tanke, brez vonja in ja, tudi spolnost je s kondomi popolnoma enak užitek kot brez. Odpade pač izliv v nožnico, ki je za marsikoga tista pikica na i, ampak za varnost se splača preživeti tudi brez tega. Mogoče je stvar malo manj spontana, ker ne moreš kar hop na drugega, ampak iščeš kondom, natikaš in to, ampak se da s partnerjem vse spremeniti v čisto kul zadevo.

Kar se tiče moških, ki ne marajo kondomov - naj seksa s tisto, ki bo pustila, da sta brez tovrstne zaščite. Res ne razumem, zakaj lahko ženska x let svoje telo utruja z jemanjem kt in je vse ok, ko pa mora biti po sili razmer moški tisti, ki bo nosil kondom, pa je vse narobe. To pove izredno veliko o partnerskem odnosu in, če kaj cenim v lastni zvezi je to dejstvo, da se oba zavedava, da otroka nočeva, da kt odpadejo, torej so glede na leta primerni le kondomi. In ni jamranja z moške strani, prej podpora in razumevanje ter dodaten trud, da je seks res super!

Da moški ne bi čutil nič, skoraj dvomim, sploh pri tankih kondomih. Verjetno ne čuti tako kot brez, kar je logično, ker gre za mehansko prepreko in je trenje popolnoma drugačno, lahko pa iz druge roke povem, da ravno tako omogoča užitek, če ga komu preprečuje, je to prej posledica prepreke v glavi in prepričanja 'fuj kondomi'. In, če fant ni tega zmožen premagati, druge opcije za zaščito pa ni, potem res ne vem, zakaj bi si seksa sploh želela.

Se podpišem.

Le dodal bi še - moški čez kondom čutijo. Če kdo pravi da ne čuti sta tu dve možnosti:

- laže;
- ni sposoben (ali željan?!) poskusiti več različnih vrst/znamk kondomov. Jaz sem porabil precej časa, da sem našel prave ...

pap*
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

nekateri (predvidevam, da je takih ZELO malo) pa res s kondomom nimajo nobenega filinga, kot npr. moj bratranec. Ze brez kondoma je imel na zacetku minimalni filing, glih toliko, da se mu ni spustil, s kondomo pa lahko predvidevate, kako je bilo...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

missy* napisal/-a:nekateri (predvidevam, da je takih ZELO malo) pa res s kondomom nimajo nobenega filinga, kot npr. moj bratranec. Ze brez kondoma je imel na zacetku minimalni filing, glih toliko, da se mu ni spustil, s kondomo pa lahko predvidevate, kako je bilo...

Po logiki je to mogoče, če ima fant obrezan penis in že zaradi tega čuti manj oz. je tisto področje manj občutljivo. Težava, ampak verjetno rešljiva, če seksa?

Ja, DrFreud, se mi zdi, da je mnogo takih, ki se preprosto sprijaznijo z mislijo, da so kondomi božje zlo in niti niso željni ponovnih poskusov. Sama vem, da sem bila na začetku zelo skeptična, kako bo izpadlo in parkrat nisem veliko čutila, ker nisem bila sproščena in pač tista filozofija, da to ne more biti kul. Potem se sprostiš in uživaš podobno kot prej. Največ čutiš, ko sta oba čisto prepuščena zadevi, če na eni strani kaj šteka, se to začuti in ti tudi fizično ne more povzročati ugodja.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

Je neobrezan, to se mu je dogajalo cca 5-6let, zdaj pravi, da celo cuti med sexom (mogoce je pa mel same slabe punce :D ?), seveda pa s kondomo cuti tako, kot je prej brez njega...
In tudi moj kolega mi je zadnic rekel, da ima neke probleme s kondomi...

In ja, se enkrat povem, taki so pomojem redki, midva kdaj, ce uporabiva kondom (pa tudi ce ni extra tanek) oba zelo dobro cutiva. Jaz parkrat sploh nisem opazila, da ga je imel gor, njemu pa je bil uzitek enak.
Odgovori