Kako ste pripravile fante sploh do uporabe kondoma. midva sva skupaj že tri leta in ves ta čas sem bila js na tabletkah, ki jih pa sedaj ne jemlem zaradi zdravstvenih težav, seveda ostanejo nama samo kondomi...in moj preprost noče več sexat
že prej sva izvajala, da je pač končal v ustih, seveda po dobrem deležu sexa, sedaj bi pa dečko samo še to izvajal samo da mu ni treba kondoma gor dat, če ga pa že da je pa to za par minutk, pol pa reče da mu ne paše, pa če bi js kr z usti dokončala. mislim sej vse lepo in prov sam men manka sex
sej ne rečem, da se ne potrudi in me zadovolji z rokami in to, sam men manka neki druzga..
pa še posledično se je tud časovno zmanšal na parkrat na mesc samo..če sm brez tabletk skor dva mesca porabla sva pa točno tri kondome v tem času. ej js res nevem kaj nej nardim..sem ga direkt vprašala, pa je reku, da mu ni filinga in da misle da s kondomom ne more niti končat, pa da mu je muka ga sploh gor dajat....res a imate kakšen nasvet??

Kot sm že rekla, tole se je zgodilo samo parkrat, če bi morala sexat s kondomi bi pa verjetno kr lep čas preživela med policami s kondomi ker maš full ponudbe in ni hudič da se ne bi našlikakšni, ki vama ustrezajo. Je glih v junijskem cosmotu člank o kondomih in tam je najbrž kr neki koristnih informacij.
je pa tudi res ija da v sex shopu maš fuul izbiro pa se za vsakega kaj najde..